Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply
Az imam edno zapitvane :confused

tursq si starovekovni pesni ot ricarskata epoha no nemoga da si namerq ako moje da me posavetvate s nqkoia grupa kadeto sviri takiva pesni shte sam vi bezkraino blagodaren

:cry

Значи препоръчвам ти Graveland,Fallkenbach,Thyrfing-Urkraft(има го на wareza.) и още десетина групи ама за тях прати РМ.

Чикатило,би ли преместила поста му?(не ми е работа да се бъркам в твоята,ама малко виси така... :wir )

Edit by chicatillo: done

Therion - A`arab Zaraq Lucid Dreaming (1997)

Албумът е изцяло от кавъри,но хубави кавъри. B)

много сори но не знам тук или в рикуестс да го поста тоя пост такаче ще пробвам тук! знам че преди имаше питане за тая песен но не мога да намеря темата а наистина търсих та да питам:

от филма СЪСЕДКА ЗА СЕКС или Да гърл некст дор коя е песента на която нашия пич я целува за 1ви пут на онова парти и тя си изпуска чашата мисля че съшата песен е и накаря в лимузината когато ... хехе :D та Преслушах всички песни от саундтрака и не я намерих та може ли да ми кажете как се казва коя я пее или да ми кажете коя по-точно е тя от саундтрака?

предварително благодаря! :rolleyes:

за песничката дето питах на кой е намерих си я сам 10кс все пак де ако някой друг я търси много е яка : David Gray - This Year's love се казва свалете си я мноооого е луда! :punk

Препоръчайте ми най-добрия албум на Joe Satriani.Щото просто не знам какво да избера. :wacko:

offtopic:

@Agarvaen най-добрия албум на Сатриани е The Best :P

не се сдържах да .. не го напиша !!!

търся музика подобна на тази на aqua - dance -pop, ама също толкова лигаво :)

надявам се да сте ме рабрали, благодаря :)

Някой може ли да ми препоръча музика на базата на природни звуци-няма значение какъв стил.Нещо от рода на Бурзум -Dunkelheit,Грейвленд - Story of The Mountain.Държа да има животински звуци - вълци,бухали,птици,коне и пр.

Като Funeral in Carpathia(Cradle of Filth),Beldragsgalak(Falkenbach),The Ossian Return(Cruachan).Знам,че изисквам много,но все пак-помогнете :(

Груви пусни си 5ive,Hanson...

Аз горещо препоръчвам Pat Boone-много прекрасни кавъри,при това джазирани страхотно.За феновете на Металицата,Дио,Гънс...

Magnifico - Her aj com,her aj go :woot

Лудо парче

Става и това на гърците,ама как се казва -немам си на идея :wacko:

Пробвай също ПитБул на Горан Брегович - то е яко цикъл :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...