Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

тъкмо щях да го напиша!:) много насрано. били са в хасково! баси!

а м/у другото можеш ли да свалиш клиповете? има два клипа, но тряя да ги свалям 3 часа. ако нямаш възможност аз ще ги поема:)

скивайте в гестбуък-а колко българи са писали! ще дойдат пак момчетата:)

в книгата за гости има супер много неща писани от българи :) определено тука има най много фенове :P :woot

groover сега се свалят клиповете обаче ще ги кача утре щото в момента съм пуснал да се катват към 9-10 албума музика ;)

утре до 12 на обяд със сигурност ще са качени

@groover ок ама ти на ква тарифа си бе :) 60 к:blink:

хах аз дърпам с 30к :ПпП

старият Guestbook на Qwan ;)

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

свалих One Life One Love и ще я кача. ти качи i can't deny it. става ли?

Достъпна+, но нали трафика варира вечерта... яко!

• 2 weeks later...
Бих искал да чуете това : http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/3SterZ.-.Seadogs.mp3 и да дадете мнение

Т'ва е инструментал и ша допадне на хората, които харесват бийтове ,а и не само на тях ;) чуйте го авторско е  :music  :)

Искам да чуя отзиви и да продължа да up-пвам в :

http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/Instrumentals/

Аре  God Bless You

Малко твърде експериментално ми се струва...някакъв вид Hip-Hop-Autechre - ако има такъв хибрид :)

Малко твърде експериментално ми се струва...някакъв вид Hip-Hop-Autechre - ако има такъв хибрид :)

К'вото мога правя :rolleyes: А иначе хареса ли ти , д-фраг? :)

Предложете групи, които отговарят на определението за хипарска музика. Става въпрос за музика от 70-те, като Юрая Хиип, Доорс, Джимарата, саундтрака на Коса и т.н.

http://warez.ru:8084/mp3/Loreena.McKennitt...Secrets.(1997)/

Уникално,уникално!Скоро с един френдове за заприказвахме за такъв вид музика (ако някой ми определи стила ще му стисна ръката!) и след като свалих доста музика попаднах на тази съвсем случайно.От тогава абсолютно всяка вечер слушам ей тея песнички (в дата.бг имаше още 1-2) със слушалки...да,със слушалки и на тъмно чувството е просто невероятно!Теглете,задължително е...даже се чудя дали да пусна един RQ за още песни и май ще го направя.

izbiagaite malko ot radio muzikata. predlagam vi da se naso4ite leko kum house muzikata. ako se zainteresuvate a niamate informacia moga da vkaram niakolko diska s house v warez i da si gi izteglite :music :music

ако искате яка музика от сорта Loreena McKennitt ще ви препоръчм Sarah Brightman много е здрава ... страхотен вокал ... чуйте ако не сте и няма да сажалявате

Pisach,опитай с тези групи:Hunger,Beacon street union,the Misunderstood,the Byrds,Music Emporium,Phantasia,Gandalf,Mystic Siva,Kak,the Chambers Brothers.

А разни по-поп групи:STYX,Deep Purple,Kansas,Kinks,Monkeys.Ако ти трябват още идей казвай да пиша,че са много

Първите групи не знам дали са лесно откриваеми,аз имам сборен диск с тях.Това е US Psychedelic от 60-те и 70-те,жестоки са

Здравейте, слуша ми се нещо ново и хубаво. На времето си падах по Garbage и Скънк ананси. Не съм мн в час но ми се ще да е нещо с женски вокал и китарки. Не много жица. Знам че има много подобни, но за съжаление не са в моя обсег. Препоръчвайте ми не ме жалете

10х предварително

Не съм сигурн защо не се появи топика първия път :(

Кефят ме:

A Tribe Called Quest

Kurtis Blow

De La Soul

Tone-Loc

Някой знае ли нещо подобно на Grandmaster Flash - Essential Mixes, защото ме грабнаха отвсякъде.

Мерси предварително на всички отговорили .

[Offtopic]

Мерси и на Dreamer, който е толкова сухарски настроен. Що не обедините целия форум в един голям топик, който каквото го интересува - има си search, нали така...

Аудио

Дискусии (audio)

Цеца, Цура и Горан Брегович са издали нов албум ? Верно ли ? Я дай инфо ;)

Модератори Модератори Музика, Модератори Цензура 1486 8251 01 Юли 2004 11:52

amoncho

Връзки (audio links)

Линкувайте ни към любимата си музика - и както е казал Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече" ;)

Модератори Дата.Бг Модератори, Модератори Музика, Модератори Цензура 3610 11380 01 Юли 2004 11:47

djaleks

Искаме... (audio requests)

Търсите музика която нашата търсачка не открива? Тук е мястото да напишете какво ви е нужно.

Модератори Модератори Музика, Модератори Цензура 1850 5319 01 Юли 2004 11:00

AnimeS

...

[/Offtopic]

:ph34r: probvaite noviq album na SLAYER :devil .iz4akaite nqkolko dni i si svalete koncerta na SOULFLY v Sofia.kak e malko aaa? VADER rejat glavi v posledniq album. PROBVAITE I OBSUDETE. :punk

:) opitai s purviq album na KREATOR :evil . proslu6ai noviq na SUFFER H. :ghost :punk

• 2 weeks later...

mi nqkoi 6te mi prepora4a li ne6to na Evanescence...takova bavni4ko...bez:"my immortal","missing" :)

Evanescence-Hello; My Last Breath

А някои да знае нещо подобно по звучене на SLIPKNOT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...