badniggazz Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 http://warez.ru:8084/mp3/Onyx/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Preporu4vam grupata Funeral For A Friend na vsi4ki fenove na emocore-a.napodobqvat Atreyu.noo sa zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Бихте ли ми препоръчали някои хитове на: 1. AC/DC 2. WHITE SNAKE 3. URIAH HEEP 4. DEEP PURPLE(освен "smoke on the river") 5. YARDBIRDS 6. CREAM 7. LET ZEPELIN(освен "стълба към небето") 8. JIMI HENDRIX благодаря !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Бихте ли ми препоръчали някои хитове на: 1. AC/DC 2. WHITE SNAKE 3. URIAH HEEP 4. DEEP PURPLE(освен "smoke on the river") 5. YARDBIRDS 6. CREAM 7. LET ZEPELIN(освен "стълба към небето") 8. JIMI HENDRIX благодаря !!! 1. Hard As A Rock, The Jack. 2. Fool for your lovinf, Is This Love, Here I Go Again. 4. Son of Alerik (instrumental), Love Conquers All, Sometimes I Feel Like Screaming. 7. All My Love, Since.I`ve.Been.Loving.You, Babe.I'm.Gonna.Leave.You. 8. Foxy Lady, Crosstown.Traffic, Purple.Haze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 1. Hard As A Rock, The Jack.2. Fool for your lovinf, Is This Love, Here I Go Again. 4. Son of Alerik (instrumental), Love Conquers All, Sometimes I Feel Like Screaming. 7. All My Love, Since.I`ve.Been.Loving.You, Babe.I'm.Gonna.Leave.You. 8. Foxy Lady, Crosstown.Traffic, Purple.Haze. <{POST_SNAPBACK}> Mного благодаря!!! Повечето като ги намерих се оказа,че съм ги чувал,но не им знаех имената!Още един път благодаря за отзивчивостта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 А някой може ли да ми каже кои са най-новите МТВ хитове, че нещо съм поизостанал с тях. Нещо от рода на Бритни, Мадона, Линкин Парк, Корн, Мерилин Менсън, Гуен Стефани. Абе изобщо всичко хитово денс и хард рок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 А някой ще може ли да откликне на мойта шантава молба - Трябва ми музика за кола, ама не каква да е Аз си представям карам нощем извън града и всичко е едно такова монотонно, та молбата ми е и музиката да е такава. Дано ме разбирате какво имам предвид. Нещо от сорта на Горчива луна(Руслан); Само остани(Слави), Sadness-Find Love(Enigma), Ethnicolor(Jean-Michel Jarre), Ameno(Era). Хем да е едно такова загадъчно, хем да е монотонно. Дано някой успее да разбере какво имам предвид и да ми препоръча нещо качествено. П.С. Не съм пиян Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 А някой ще може ли да откликне на мойта шантава молба - Трябва ми музика за кола, ама не каква да е Аз си представям карам нощем извън града и всичко е едно такова монотонно, та молбата ми е и музиката да е такава. Дано ме разбирате какво имам предвид. Нещо от сорта на Горчива луна(Руслан); Само остани(Слави), Sadness-Find Love(Enigma), Ethnicolor(Jean-Michel Jarre), Ameno(Era). Хем да е едно такова загадъчно, хем да е монотонно. Дано някой успее да разбере какво имам предвид и да ми препоръча нещо качествено. П.С. Не съм пиян <{POST_SNAPBACK}> Я чуй тия двете парчета дали ще ти харесат и кажи дали съм "близко" Track01 Track02 btw, бях тръгнал да качвам още, но свърши мястото на FTP'то. То и затова второто парче не е цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Пробвай тази: Grasskirt - Pleasant Dream.mp3 . Ако ти хареса, в момента качвам и другите от албума. Не всички са такива. Има и по-ритмични ама ги бива повечето. П.П. А някой може ли да ми каже и за моето желание нещо. Някое име или линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 П.П. А някой може ли да ми каже и за моето желание нещо. Някое име или линк. <{POST_SNAPBACK}> http://www.mtv.com/charts/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Umolqvam vi............kajete mi nqkvi svestni izpulniteli na 4erna muzika ot sorta na R.Kelly,Kelly Price,Mario WInans,K-ci & Jojo,Montell Jordan,ili ob6to kazano-nejna 4erna muzika........... MOLQ VI.......................... ...............i vi blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonis Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Препоръчвам на всеки, който се е засилил да прави хубава поп музика, албума "VOYAGEUR" на Enigma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Iskam da popitam za site za 4erna muzika :EMINEM ;50cent; DMX; Dr.DRE idrugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Пробвай тази: Grasskirt - Pleasant Dream.mp3 . <{POST_SNAPBACK}> Много е яка, ама сега не мога да й намеря таблатурите да си я свиря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Препоръчаите ми Death Metal и Hardcore ама да са по неизвестни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Препоръчаите ми Death Metal и Hardcore ама да са по неизвестни! <{POST_SNAPBACK}> Какъв дет горе долу? Чуй Septic Flesh например. Konkhra също са много яки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Неизвестни death metal банди ще рече по нови или някви по забутани!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Абе от всякъде ми проглушиха главата с този прословут DJ Tiesto. Намерих го в mp3 секцията на warez-а, но там са 11365 албума. Кажете ми най-добрия, или поне някой по-добър, защото ми е любопитно да го чуя, харесвам по принцип електронната музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alu Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Абе от всякъде ми проглушиха главата с този прословут DJ Tiesto. <{POST_SNAPBACK}> Чуй Traffic,Lethal Industry,Just be,You take my breath away,Love comes again,Walking on clouds......тва са едни от любимите ми негови парчета.Дано ти харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ifeTo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Някой да ми препоръча яко reggae Само да е нещо различно от BOB MARLEY,ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Напоследък се запалих по пънк-рока и сега си търся музика.Ако някой друг слуша такива хави, ще се радвам да сподели любимите си групи и песни.Търся нещо от сорта на The Offspring, Linkin Park, Avril Lavigne....Evanescence, Papa Roach, System of a dawn, Green day и др. подобни.Общо взето това са ми известните групи, така че приемам предложения всякъкви, даже и такива които отиват повече към метъла и хард рока или пък към поп музиката....абе всичко, което си заслужава да се чуе Но казвайте моля конкретни песни, щото не ми се свалят цели дискографии мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
b&W Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Umolqvam vi............kajete mi nqkvi svestni izpulniteli na 4erna muzika ot sorta na R.Kelly,Kelly Price,Mario WInans,K-ci & Jojo,Montell Jordan,ili ob6to kazano-nejna 4erna muzika........... MOLQ VI.......................... ...............i vi blagodarq predvaritelno KEITH SWEAT JONATHAN BUTLER Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 The Game - How we do Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 търся групи подобни/близки до следните: air, lamb, coldfinger, zero 7, moloko, morcheeba, hooverphonic, mono .... btw тая тема що не се бодне? щях да пускам отделна , ама се сетих, че има такава ... Posted Apr 22 2005, 09:47 ай, сикана. малко живец и трябва на тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 търся групи подобни/близки до следните: air, lamb, coldfinger, zero 7, moloko, morcheeba, hooverphonic, mono .... btw тая тема що не се бодне? щях да пускам отделна , ама се сетих, че има такава ... Posted Apr 22 2005, 09:47 ай, сикана. малко живец и трябва на тази тема В момента се сещам за Kosheen, Thievery Corporation, De-Phazz, Massive Attack, Portishead, Telepopmusik, Four Tet, Frou Frou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.