Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Nonpoint

Много се чудех как да ги представя. Ще използвам само една дума - здрави! Не са брутални, не са лигави. Жици, готин вокал, завладяваща музика!

Качил съм два албума, като се освободи място, ще кача и другите два.

Някой може ли да ми препоръжа подобна музика -----> Tribal House Благодаря предварително

Това парче много ме зариби.Аз намерих само още едно такова Tribal Crew - Miami Beats.Ако намериш още такива казвай :D :P ;)

Слушайте българските рок балади-Сигнал,ФСБ,Диана експрес,Тангра,Щурците(макар,че не ме кефят).

Това парче много ме зариби.Аз намерих само още едно такова Tribal Crew - Miami Beats.Ако намериш още такива казвай :D  :P  ;)

Качи го да си го сваля :) Ако намеря ще ти давам. Подобно е това въпреки, че май няма нищо общо с tribal house :P

Качи го да си го сваля :) Ако намеря ще ти давам. Подобно е това въпреки, че май няма нищо общо с tribal house :P

Ми не мога да го кача нещо незнам защо :( Но като напишеш в дата.бг "Tribal Crew" и ще ти го покаже - казва се "Miami Beats" А пък другата на Dr.Kucho я имам и тя е доста зарибена :D

The Polar Express OST - много хубав, има както нови неща така и класическ коледни песни, пускайте си за настроение и загрявайте за празниците :)

Аз Ви препоръчвам една песничка.Преди време е бях качил в warez.ru ама са е деланали от ftp-то.Та песента се казва Alina & Costi-Necazuri Si Suparari жестока е.Който е фен на етно музиката много ще му хареса.Макар, че много други е харесаха.Айде приятно слушане...

препоръчвам ви - Jeff Wayne - WAR OF THE WORLDS

Толкова е готино, че чак са го качили два пъти :rolleyes:

http://warez.ru:8080/FTP/Videos/@Concerts/...105/Jeff.Wayne/

http://warez.ru:8084/mp3/Jeff.Wayne/

аз ще препоръчам нещо за феновете на по-стара музика:

C-Block-"so strong out:

C-Block-"time is thickin`away"

Stevie B-"because i love you" :)

Искате да надуете главата на съседите с какофонични звуци?

Ама не ви кефят Slipknot?Искате да уморите сестра си,обаче майка ви не обича демонично-истерични женски писъци?

Препоръчвам ви Dismal Euphony :bgrin:

http://free.datacom.bg/browse/young_jedi/s...%20the%20Stars/

Като фен много се радвам на Коледния албум на "Междузвездни Войни"

Star Wars CHRISTMAS IN THE STARS :)

хора,значи трябват ми песни от типа"punjabi touch","katula katula"и такива..въобще песни,който стават за размазване.айде помагайте с идеи :)

хора,значи трябват ми песни от типа"punjabi touch","katula katula"и такива..въобще песни,който стават за размазване.айде помагайте с идеи :)

Arash - Boro Boro

Panjabi - Jogi

MC Metz & MC Trix - Aja Mahi

MC Metz & MC Trix - Sah ruk dha

това е което се сещам в момента,ако се сетя за още ще пиша :)

Alina & Costi-Necazuri Si Suparari

Adriana Minune-Danseaza ( Discoteka Boom )

Също не е зле като за етно музика и трябва да ти сварши работа.В мойта компания като изключим коалиция АНТИ чалга ( да живее хип-хопа ) много се харесват тези песнички.Иначе ако някой знае песни от рода: Радо Шишарката-Шопската салата, Хисарския Поп-Дай си сърцето, Андон Събев-Каманите падат, Симпатяги-Дамаджани се леят нека да дава имена и заглавия, че много се зарибявам на такива песни.Мерси предварително !!!

Alina & Costi-Necazuri Si Suparari

Adriana Minune-Danseaza ( Discoteka Boom )

Също не е зле като за етно музика и трябва да ти сварши работа.В мойта компания като изключим коалиция АНТИ чалга ( да живее хип-хопа ) много се харесват тези песнички.Иначе ако някой знае песни от рода: Радо Шишарката-Шопската салата, Хисарския Поп-Дай си сърцето, Андон Събев-Каманите падат, Симпатяги-Дамаджани се леят нека да дава имена и заглавия, че много се зарибявам на такива песни.Мерси предварително !!!

ми има една класика в жанра:Южен Вятър-"батальона",също така и орк.Кристали-"съдба"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...