Guest liquid Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Control Denied Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Nonpoint Много се чудех как да ги представя. Ще използвам само една дума - здрави! Не са брутални, не са лигави. Жици, готин вокал, завладяваща музика! Качил съм два албума, като се освободи място, ще кача и другите два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Red Hot Chili Peppers - Live Rare Remix Box (1999) online слушане Red Hot Chili Peppers - The Abbey Road EP (1988) online слушане ops обърках темите. моля преместете го в rock 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Някой може ли да ми препоръжа подобна музика -----> Tribal House Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
grideman Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 nqkoi da znae kude moga da namerq malko priqten jazz? <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Някой може ли да ми препоръжа подобна музика -----> Tribal House Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Това парче много ме зариби.Аз намерих само още едно такова Tribal Crew - Miami Beats.Ако намериш още такива казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Слушайте българските рок балади-Сигнал,ФСБ,Диана експрес,Тангра,Щурците(макар,че не ме кефят). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Това парче много ме зариби.Аз намерих само още едно такова Tribal Crew - Miami Beats.Ако намериш още такива казвай <{POST_SNAPBACK}> Качи го да си го сваля Ако намеря ще ти давам. Подобно е това въпреки, че май няма нищо общо с tribal house Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Качи го да си го сваля Ако намеря ще ти давам. Подобно е това въпреки, че май няма нищо общо с tribal house <{POST_SNAPBACK}> Ми не мога да го кача нещо незнам защо Но като напишеш в дата.бг "Tribal Crew" и ще ти го покаже - казва се "Miami Beats" А пък другата на Dr.Kucho я имам и тя е доста зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Някой може ли да ми препоръча някакви балади от сорта на Metallica - Nothing else matters и да са без много жици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 The Polar Express OST - много хубав, има както нови неща така и класическ коледни песни, пускайте си за настроение и загрявайте за празниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аз Ви препоръчвам една песничка.Преди време е бях качил в warez.ru ама са е деланали от ftp-то.Та песента се казва Alina & Costi-Necazuri Si Suparari жестока е.Който е фен на етно музиката много ще му хареса.Макар, че много други е харесаха.Айде приятно слушане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Някой може ли да ми препоръча някакви балади от сорта на Metallica - Nothing else matters и да са без много жици <{POST_SNAPBACK}> WHITESNAKE-SAILING SHIPS SHTE SE RAZMAJESH OT KEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 WHITESNAKE-SAILING SHIPS SHTE SE RAZMAJESH OT KEF <{POST_SNAPBACK}> Мерси.Песента не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 препоръчвам ви - Jeff Wayne - WAR OF THE WORLDS Толкова е готино, че чак са го качили два пъти http://warez.ru:8080/FTP/Videos/@Concerts/...105/Jeff.Wayne/ http://warez.ru:8084/mp3/Jeff.Wayne/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 аз ще препоръчам нещо за феновете на по-стара музика: C-Block-"so strong out: C-Block-"time is thickin`away" Stevie B-"because i love you" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Искате да надуете главата на съседите с какофонични звуци? Ама не ви кефят Slipknot?Искате да уморите сестра си,обаче майка ви не обича демонично-истерични женски писъци? Препоръчвам ви Dismal Euphony Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Не съм чел цялата тема ама искам да ви помоля да ми кажете яки гръцки песни Че много ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 http://free.datacom.bg/browse/young_jedi/s...%20the%20Stars/ Като фен много се радвам на Коледния албум на "Междузвездни Войни" Star Wars CHRISTMAS IN THE STARS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Az pyk shte se radvan na podbrani baladi ot 60 do 90 godini! Ot dosta vreme si pravq kolekciq, ama kolkoto poveche tolkova po dobre. Samo edno url sys spisyk za download me opravq! 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 хора,значи трябват ми песни от типа"punjabi touch","katula katula"и такива..въобще песни,който стават за размазване.айде помагайте с идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 хора,значи трябват ми песни от типа"punjabi touch","katula katula"и такива..въобще песни,който стават за размазване.айде помагайте с идеи <{POST_SNAPBACK}> Arash - Boro Boro Panjabi - Jogi MC Metz & MC Trix - Aja Mahi MC Metz & MC Trix - Sah ruk dha това е което се сещам в момента,ако се сетя за още ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Alina & Costi-Necazuri Si Suparari Adriana Minune-Danseaza ( Discoteka Boom ) Също не е зле като за етно музика и трябва да ти сварши работа.В мойта компания като изключим коалиция АНТИ чалга ( да живее хип-хопа ) много се харесват тези песнички.Иначе ако някой знае песни от рода: Радо Шишарката-Шопската салата, Хисарския Поп-Дай си сърцето, Андон Събев-Каманите падат, Симпатяги-Дамаджани се леят нека да дава имена и заглавия, че много се зарибявам на такива песни.Мерси предварително !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Alina & Costi-Necazuri Si SuparariAdriana Minune-Danseaza ( Discoteka Boom ) Също не е зле като за етно музика и трябва да ти сварши работа.В мойта компания като изключим коалиция АНТИ чалга ( да живее хип-хопа ) много се харесват тези песнички.Иначе ако някой знае песни от рода: Радо Шишарката-Шопската салата, Хисарския Поп-Дай си сърцето, Андон Събев-Каманите падат, Симпатяги-Дамаджани се леят нека да дава имена и заглавия, че много се зарибявам на такива песни.Мерси предварително !!! <{POST_SNAPBACK}> ми има една класика в жанра:Южен Вятър-"батальона",също така и орк.Кристали-"съдба" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.