Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

..........

Ram Trilogy 

Known Unknown

Ако ти трябват още обаждай :)

Искам Ощеееее :woot ако може този път да е пак dark d'n'b, но да има и някъв вокал! Нещо подобно на "Ram Trilogy - Evolution".Много яка музика си ми препоръчал 10х :thumbs-up:

btw:на 01.11.2004 в Петното след като се "извъртяха" всички Dj, които пускаха Psychedelic зад пултовете застана някъв англичанин или французин неразбрах точно, който пускаше d'n'b - ама това момче просто размаза всички. В смисъл пускаше супер "въртележки" :lol: за първи път видях как се танцува на музика up to 200-300 bpm :D

Искам Ощеееее :woot ако може този път да е пак dark d'n'b, но да има и някъв вокал! Нещо подобно на "Ram Trilogy - Evolution".Много яка музика си ми препоръчал 10х  :thumbs-up:

btw:на 01.11.2004 в Петното след като се "извъртяха" всички Dj, които пускаха Psychedelic зад пултовете застана някъв англичанин или французин неразбрах точно, който пускаше d'n'b - ама това момче просто размаза всички. В смисъл пускаше супер "въртележки" :lol: за първи път видях как се танцува на музика up to 200-300 bps :D

Bpm май имаш предвид :) Ма там стила вече се изменя идва гадната Gaba ,Drum & Bass си е до 170-180 най ама най :)

Bpm май имаш предвид :) Ма там стила вече се изменя идва гадната Gaba ,Drum & Bass си е до 170-180 най ама най :)

офф да :woot то за сек. малко множко идва :tongue

А някой може ли да ми препоръча нещо подобно на Evanesence, но не само стила, а и най-хубавата песен(и) щото нямам време да свалям всичко! ;)

Бих ти препоръчал последния албум на Within Temptation, който всъщност е EP - "Stand My Ground", ако не се лъжа, трябва да го има в warez-a. Звучат на 100% като Evanescence... мамка му :-\

Ami Evanesence sa neshto kato gothic (makar che sa po-typi ma karai), taka che pogledni v temata za gothic metyla naprimer Nightwish (koeto e power/gothic)

ЛОЛ нямат нищо общо с готик :) По-споро шибано нео..

ЛОЛ нямат нищо общо с готик :) По-споро шибано нео..

Vij v skobite kvo sym pisal :bgrin: Obache vseki metyl, v koito ima jenski vokali e gothic, koito eventualno e primesen s drug stil.....drug e vyprosa dokolko neo-to e metyl :bgrin:

който иска техно/хаус ето малко предложения:

Dr. kucho - tribal adventure 2004.mp3

Syke 'n' Sugarstarr - Ticket To Ride (Original Mix).mp3

Coca.y.villa.-.la.noche.mp3

e това най-вече:

Slammer & Smash - Verano De Amor (Summerbase Theme).mp3 :D

Бихте ли ми препоръчали нещо в сферата на бг рап, черен рап, абе квото решите без църковни и глупости,моля!

10х предвърително!

Бихте ли ми препоръчали нещо в сферата на бг рап, черен рап, абе квото решите без църковни и глупости,моля!

10х предвърително!

DMX-Party Up

Dadoo-Making of generiq

Ludacris-Act a fool

Някой да има още предложения?

10х

Не знам дали някой ще може да ми помогне, но майка ми иска да и запиша народни песни. Стил моме Калино и разни ей такива ако някой може да помага, че съм много зле в тоя стил :tongue

Моля , препоръчайте ми метъл-балади , за да не свалям и прослушвам стотици албуми , при положение , че от метъл-стила слушам почти само баладите.

Или още по-добре: ако някъде в Интернет има информация за песните на бандите кои от тях са балади , ми дайте линкове.

10х

Моля , препоръчайте ми метъл-балади , за да не свалям и прослушвам стотици албуми , при положение , че от метъл-стила слушам почти само баладите.

Или още по-добре: ако някъде в Интернет има информация за песните на бандите кои от тях са балади , ми дайте линкове.

10х

Az lichno mnogo haresvam baladi s death vokali. Eto ti nqkolko:

Amorphis - Elegy

Crematory - Tears of Time

Hypocrisy - Appocalypse (to tva ne e bash balada ama e qka bavna pesen :bgrin: , kakto i standartnite na metallica Unforgiven 1 i 2 i Nothing Else Matters, no az lichno ne im se kefq mnogo.

iskam da si svalq novata pesen na o-zone ama ne znam kak se kazva :angry1  :confused .10x predvaritelno

DMX-w gon give it to ya.ne znam dali taka se pi6e ama e nq6to podobno :tongue

Da namerih go. Mnogo e qka. Oba4e, ako nqkoj moje da mi preporu4a oshte nqma da e zle!

10x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...