Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

Dk.-.Murder.Wasn'T.The.Bass.(A.Side)

Don't Smoke Cigarettes, Don't Take Any Drugs, Don't Go Out after Night ....... JUST FUCK :blink:

EDIT: Забравих да кажа, че парчето не се препоръчва на хора със слаба озвучителна техника !!! :P

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

А някой може ли да ми препоръча нещо подобно на Evanesence, но не само стила, а и най-хубавата песен(и) щото нямам време да свалям всичко! ;)

А някой може ли да ми препоръча нещо подобно на Evanesence, но не само стила, а и най-хубавата песен(и) щото нямам време да свалям всичко! ;)

Ami Evanesence sa neshto kato gothic (makar che sa po-typi ma karai), taka che pogledni v temata za gothic metyla naprimer Nightwish (koeto e power/gothic)

Моля , някой да ми препоръча някаква хубава черна музика ,не комерсиална като изключим албуми на Eminem dmx 2pac ludacris 50 cent защото тяхните албуми ги имам :D

мерси предварително

Edit : и някакво зарибено техно ,ако се сетите няма да откажа :)

Моля , някой да ми препоръча някаква хубава черна музика ,не комерсиална като изключим албуми на Eminem dmx 2pac ludacris 50 cent защото тяхните албуми ги имам  :D

мерси предварително

бих ти препоръчал Lord Of Brooklyn много приличат на House Of Pain и са бели :Р мен лично много ме радват.

Моля , някой да ми препоръча някаква хубава черна музика ,не комерсиална като изключим албуми на Eminem dmx 2pac ludacris 50 cent защото тяхните албуми ги имам  :D

мерси предварително

4e to ludacris i 50 cent 4erno li e???kakto i da e.svali si

History Of Rap 1

History Of Rap 2

tam ima hubavi ne6ta

ama go nqma v wareza

Ами ако може някой да ми препоръча нещо подобно на 1.8.7, Pish Posh, Ed. Rush & Optical (Wormhole) .... някъв Dark d'n'b ако може така да се нарече :rolleyes: . Няма значение дали е старо или ново, само да е качествено!

мерси предварително

Аз ти препоръчвам Wu-Tang Clan и The Fugees :D

На мен лично ми допадат много :music :punk

Ами ако може някой да ми препоръча нещо подобно на 1.8.7, Pish Posh, Ed. Rush & Optical (Wormhole) .... някъв Dark d'n'b ако може така да се нарече :rolleyes: . Няма значение дали е старо или ново, само да е качествено!

Westside Chemical

Stratus

Epsilon

DJ 3D

Source Direct

Embee

Ram Trilogy

Known Unknown

Ако ти трябват още обаждай :)

Westside Chemical

Stratus

Epsilon

DJ 3D

Source Direct

Embee

Ram Trilogy 

Known Unknown

Ако ти трябват още обаждай :)

охаа .... нека ги преслушам първо тези и ще ти кажа дали ми допадат. 10х ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...