HAKERA® Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Mislq, 4e taka se kazva edna nova knijka za programirane (ili "Programirane = ++ Algoritmi" - edno ot dvete zaglaviq e ). Tazi knijka ako trqbva da si q kopuvam 6te mi izleze 16 do 18 leva. Poneje na tozi etap ne mi se davat tolkova pari, a mi trqbva knigata, 6te pomolq nqkoy ako si q e kupil, ili svalil ot nqkude da q ka4i PLEASE Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 a az mislq 4e se kazva Programirane += Algoritym 6toto v drugite 2 zaglaviq ne vijdam logica P.S. pa de da se znae... EDIT: da ne misli6 4e na nqkoi 6te mu se zanimava da skanira 200-300 pa moje i pove4e stranici ??? a i ako si seriozen na taq tema (programirane) hi4 nqma da ti se svidqt tiq kinti! kaji na mama ili tate da ti dade pari4ki be Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 aa i o6te ne6to ... TI siguren li si 4e si na nivo da se hva6ta6 s taq kniga?? (ne se obijdai ... az ne sym na takova nivo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Значи книгата има алгоритми давани на състезания(международни олимпиади и се от много висока класа и на мене ще ми трябва по-късно)Предполагам че ти тряа за Мегето-школата по информатика и на мене ми я искат ама е наистина скапа 18 лв-засега си зех само програмиране с С++ по касно като навляза в материла ще видиме Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 da, knigata e Programirane =++ Algoritmi sega razbrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted November 12, 2003 Author Share Posted November 12, 2003 Значи книгата има алгоритми давани на състезания(международни олимпиади и се от много висока класа и на мене ще ми трябва по-късно)Предполагам че ти тряа за Мегето-школата по информатика и на мене ми я искат ама е наистина скапа 18 лв-засега си зех само програмиране с С++ по касно като навляза в материла ще видиме Da ot OMG-to gospojata po informatika iska da si q kupq, za6toto bila mnogo xubava (drug e vuprosut, 4e az principno programiram na Paskal, no kakto e trugnalo 6te trqbva da se nau4a i na C++). Vse o6te ostava vuprosut dali nqkoy moje da q ka4i. Mnogo 6te sum mu blagodaren, ako se nameri nqkoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Lili Ivanova li we? xaxa kaji koi klas si? kak se kazva6 i 6te govorq e edin priqtel deto q ima da ti q deda da e snima6 a? P.S. ama trqa 4erpi6 po bira (v kibicite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 ale 4etete mi mislite znachi tazi kniga e super ludnica i as sq sha si q zimam samo che mi kazaha neshto dosta interesno nachi 1vo tama ako nqakoi ne q e chuval e pisana ot balgari ama ne tva e vajnoto VAJNOTO E CHE Q IMA v elektronen variant 100% ako nqakoi q nameri neznam prosto spestqava po 20lv na chvoek P.S. knigata q ima v HELIKON NO TAM E BUGAVA !!! lipsvat 30-40 stranici nikoi da ne si q zima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 шшшш пич няа стане по простата причина че книгата е 700 стр. което е 700х0,05=35 лв. отиди си я купи нова бе!!! тва са се пак пари дадени за книга ... а не в някоя зала ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Купувайте си литература от Техническата книжарница. И спи градът и всички селяни в него . Като не ви се дава 20 кинта за нещо не си го взимайте. За какво ти е в електронен вид?!? Пиши в Google по темата и ще ти изкара доволно резултати на английски разбира се, но това вече не е проблем, всички знаем английски перфектно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted November 12, 2003 Author Share Posted November 12, 2003 шшшш пич няа стане по простата причина че книгата е 700 стр.което е 700х0,05=35 лв. отиди си я купи нова бе!!! тва са се пак пари дадени за книга ... а не в някоя зала ... I az vse pove4e po4vam da se navivam da si q vzema nova, vupreki 4e ako nqkoy mi q dade az nqma da q kserokopiram, a 6te si q skaniram u nas i nay-veroqtno 6te q ka4a i v Warez-a. 6to se otnasq do zalata az ne sum xodil na zala ot kakto si vzev internet-a (osven na komp-ovete v daskaloto, estestveno ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Че каква литература има в тая техническа книжарница, книги от 100 века,сергите на пощата му е майката Явно не си влизал . Като си купувам книги по 20-30 лева предпочитам да ги взема от няква си Техническа книжарница, където ще ми дадат касова бележка и ако има пропуснати печатни коли да я върна. Въпрос на избор. Все едно да купуваш дрехи от руския пазар и от главната, само че на една цена - всеки сам си избира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 knijkata naistina e mn`o hubava i ako iskate da se zanimavate s zada4ki za systezaniq tova e edna golqma kra4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted November 14, 2003 Author Share Posted November 14, 2003 Qvno e oprql noja v kokala i moje bi 6te trqbva v blizko vreme da si q kupq. Kogato tova stane i mi se osvobodi vreme nay-veroqtno 6te q ka4a i tuk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 awe pi4!! gledam ne si na daskalo ... A? ela v 14:00h v akvariuma dnes i 6te kaja na toq ot klas-a mi da ti q dade da q skanira6 (ako ti se zanimava se pak 700str.) OK? P.S. ama da si to4en 4e imam izpit ... i po4nem li .. 6te trqa da 4aka6 da svyr6im (10-15 min ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted November 14, 2003 Author Share Posted November 14, 2003 Da, ne sum na daskalo, za6toto sum osvoboden, za da se podgotvqm za sustezanieto sledva6tiq weekend v 6umen. Ima oba4e edin problem - Lili Ivanova kaza v 13:50 da ida do Plovdivskiq universitet, 4e nqkuv prepodavatel - Kru6kov iznasql vseki petuk po tova vreme lekciq na studentite po programirane. Az ve4e izpusnax edin put i ne vurvi da izpuskam pak. Ina4e ako moje po nqkoe drugo vreme moje da se ugovorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 eto mi go i 250-tniq post Da we moje razbirase samo deto za 6umen ... abe trqbva6e da si pro4el taq kniga ela kogato iska6 v 11ж i pitai sa Йордан ili 6te popadne6 na men ili na ada6a se taq ... pita6 za knigata i ako sym az 6te govorq s nego, a ako popadne6 na nego ... trqa da si mn`o ubeditelen P.S. awe ti ne poznava6 li nqkoi ot klas-a mi we?? aaa i nie sme obratne smqna da znae6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted November 14, 2003 Author Share Posted November 14, 2003 eto mi go i 250-tniq post Da we moje razbirase samo deto za 6umen ... abe trqbva6e da si pro4el taq kniga ela kogato iska6 v 11ж i pitai sa Йордан ili 6te popadne6 na men ili na ada6a se taq ... pita6 za knigata i ako sym az 6te govorq s nego, a ako popadne6 na nego ... trqa da si mn`o ubeditelen P.S. awe ti ne poznava6 li nqkoi ot klas-a mi we?? aaa i nie sme obratne smqna da znae6! 4estit da ti e 250-tiq post . Dnes nqmam rabota kum daskaloto, puk dori i da se otbiq nqma da ima smisul, za6toto 4ovekut moje da mu trqbva za weekend-a, puk az po tova vreme 6te sum na ekskurziq s klasa i nqma da moga ni6to da skaniram. Nay-dobre 6te e primerno v ponedelnik. Taka moje li da stane? P.S. 6te ti pratq malko personal information s PM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 ...drug e vuprosut, 4e az principno programiram na Paskal, no kakto e trugnalo 6te trqbva da se nau4a i na C++... Всъщност книгата е за С, не за С++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalex Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 ...drug e vuprosut, 4e az principno programiram na Paskal, no kakto e trugnalo 6te trqbva da se nau4a i na C++... da ama paskal se pi6e "pascal" [http://borland.com] ina4e pustata kniga i 50 leva da e, ako e hubawa predpo4itam da si ia imam w hartien. Prosto ne uwajawam nekwi skanirani ili snimani gadosti - istinskite programisti 6te razberat...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted February 14, 2004 Share Posted February 14, 2004 Един от авторите на книгата е пловдивчанин - навремето си имаше и ббс тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.