Optimus Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Интересува ме дали има някакъв начин да се прехвърлят пари от един номер на друг при ГлоБул. Знам, че за МТел има такава опция, единия праща смс на 1616 с номера на другия и парите които прехвърля на него. Има ли такава възможност и за ГлоБул? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Ако говорим за B-Connect и изобщо за предплатените услуги, мисля, че имаше такава възможност. Условието беше, че в картата на прехвърлящия трябва да има поне 5 или 10 лева. Най-добре звънни на 123 (безплатно е) и питай операторките Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ако говорим за B-Connect и изобщо за предплатените услуги, мисля, че имаше такава възможност. Условието беше, че в картата на прехвърлящия трябва да има поне 5 или 10 лева. Най-добре звънни на 123 (безплатно е) и питай операторките Мммм...Не е безплатно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Намери си книжка на B-Connect, там е обяснено как става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Мммм...Не е безплатно Хех, остава и да е платено Искаш да кажеш, че всеки път, когато си проверявам сметката или говоря с оператор плащам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Значи доколкото съм питал,става като знаеш клиентския код на всяка карта.От там чрез оператора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Хех, остава и да е платено Искаш да кажеш, че всеки път, когато си проверявам сметката или говоря с оператор плащам Точно това искам да кажа!!!Когато проверяваш сметката е безплатно,но не и като говориш с оператор!Тогава се таксува по 0.10лв. с ДДС!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Точно това искам да кажа!!!Когато проверяваш сметката е безплатно,но не и като говориш с оператор!Тогава се таксува по 0.10лв. с ДДС!!! Не съм съгласен. Миналия месец ми се наложи 3-4 пъти да говоря с оператор и сега си гледам разпечатката, че срещу тези разговори пише 5:43мин. - 0.00лв. и 7:12мин. - 0.00лв., следователно тези разговори не са таксувани Едит: Сега видях в сайта на Глобул, че разговорите с оператор са безплатни само за клиентите на договор. Затова в разпечатката ми пише 0.00лв. и оттам съм се подвел. Цената на разговор с оператор за предплатените карти е 0.08ст./мин без ДДС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Не съм съгласен. Миналия месец ми се наложи 3-4 пъти да говоря с оператор и сега си гледам разпечатката, че срещу тези разговори пише 5:43мин. - 0.00лв. и 7:12мин. - 0.00лв., следователно тези разговори не са таксувани Едит: Сега видях в сайта на Глобул, че разговорите с оператор са безплатни само за клиентите на договор. Затова в разпечатката ми пише 0.00лв. и оттам съм се подвел. Цената на разговор с оператор за предплатените карти е 0.08ст./мин без ДДС. Да,и аз се досетих,че от там ни идва разминавката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.