zlobil Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 каква физика целите да постигнете даите и снимка на модела към които се стремите да започна аз : боб сапп - к1 боец вие сте на ход edit : ако ви е възможно без офф-тоци нека секи пост да съдържа снимка или поне коментар по темата edit2: нямам идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Нещо такова: В по-малка степен такова: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Анди Хуг(този от ляво) Киокушинкаец ,който биеше лошо в к1.Предпочитам физика като неговата пред тази на Боб Саб,който след 30 секунда издъхва и става като подвижен чувал за ритници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 [Предпочитам физика като неговата пред тази на Боб Саб,който след 30 секунда издъхва и става като подвижен чувал за ритници. в случая не говорим за к1 а за това към искаш да станеш като пораснеш аз няма да ставам к1 състезател така че това че е бавен е без значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Именно,казах ,че искам да имам физика като Анди Хуг-добри работни мускули,експлозивност ,бързина...и гъвкавост.За гъвкавостта се разтягам,което няма общо с бодибилдинга,но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 fizka kato na mike menzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Za men nai qkata e na Arnold! Sq ne mi se tarsat snimki ama vqrvam 4e vsi4ki ste go vijdali Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 от както ме зарибиха да гледам Ултиман фаитинг любимец ми стана марк колман , незнам защо но физиката му ми допада страшно много Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Vin Diesel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Само аз ли смятам, че физика като на Долф Лундгрен е много по естетична, че дори и привлекателна отколкото на гореизброените бизони? И защо искате да станете като тях? Тия хора не могат да пляскат бе! Като емблемата на Michelin са, доста смешна история...най-вече тва бичме Боб Сап. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Само аз ли смятам, че физика като на Долф Лундгрен е много по естетична, че дори и привлекателна отколкото на гореизброените бизони? И защо искате да станете като тях? Тия хора не могат да пляскат бе! Като емблемата на Michelin са, доста смешна история...най-вече тва бичме Боб Сап. Разучи малко биографията на Боб Сап и тогава викам да спорим дали могат или немогат да пляскат "бе" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Само аз ли смятам, че физика като на Долф Лундгрен е много по естетична, че дори и привлекателна отколкото на гореизброените бизони? И защо искате да станете като тях? Тия хора не могат да пляскат бе! Като емблемата на Michelin са, доста смешна история...най-вече тва бичме Боб Сап. не че някои ти искаше мнението де ама все тая.......а и не виждам да си постнал снимка каква физика искаш така че поста ти е просто един флоод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Разучи малко биографията на Боб Сап и тогава викам да спорим дали могат или немогат да пляскат "бе" ! Не мога да разбера какво общо има биографията му с това как изглежда. Това, че ти му се възхищаваш заради нещо, което е направил не означава, че изглежда добре. не че някои ти искаше мнението де ама все тая.......а и не виждам да си постнал снимка каква физика искаш така че поста ти е просто един флоод Това е тема в публичен форум. Трябва да имам покана, за да изкажа мнение ли? Не съм постнал снимка, защото не се занимавам с въпросните занимания. Не знаеш кой е Долф Лундгрен ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 1во това че на тебе не ти харесва незначи че и на другите не им харесва 2ро много добре знам кои е , ама ако беше прочел първият ми пост щеше да знаеш че към всяко мнение трябва да има снимка а в твоето нямаше..... 3то и аз не харесвам вашите метълски групи , начин на живот , обличане и така нататък ама си мълча ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 1во това че на тебе не ти харесва незначи че и на другите не им харесва2ро много добре знам кои е , ама ако беше прочел първият ми пост щеше да знаеш че към всяко мнение трябва да има снимка а в твоето нямаше..... 3то и аз не харесвам вашите метълски групи , начин на живот , обличане и така нататък ама си мълча ....... Чакай бе човек, какво тръгваш да ме нападаш? Аз нито съм казал нещо за културизма като цяло, нито съм казал нещо за теб! Само казах, че да изглеждаш като Боб Сап е крайно непрактично и има смисъл единствено ако си културист, бияч или някаква мутра. А тва пък за начин на живот е толкова тъпо изказване че няма накъде... Да не мислиш, че водя по лош живот от теб или пък съм по-незаслужил по някакъв начин?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 не те нападам , ама ти се изказваш неподготвен може да е непрактично но мене ме кефи за начина на живот не си ме разбрал , нямам предвид че живееш по лошо от мене а имам предвид начина по които го правите , тоест разните му там концерти и простотии , ако съм те убидил по някъв начин се извинявам може би наистина реагирах малко рязко , но не мога да се здържам когато почнете да пишете глупусти , сапп не може да стане културист , тои е мазен едва ли ще се класира на по-горно място от последно , на мене ми харесва все пак и продължавам да си твърдя че да изглеждам по тоя начин няма смисъл да съм мутра или нещо подобно по-здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Не мога да разбера какво общо има биографията му с това как изглежда. Това, че ти му се възхищаваш заради нещо, което е направил не означава, че изглежда добре. Това е тема в публичен форум. Трябва да имам покана, за да изкажа мнение ли? Не съм постнал снимка, защото не се занимавам с въпросните занимания. Не знаеш кой е Долф Лундгрен ли? Тук и тук има негови снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Вярно е, че не всеки може да изглежда по този начин...само на тия които им стиска. А колко е практично и колко не, едва ли точно ти можеш да кажеш... И да, ти започна да нападаш първо, като изтъкна, че излгеждали като емблемата на Мишелин и не можели да "пляскат", каквото и да значи това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Вярно е, че не всеки може да изглежда по този начин...само на тия които им стиска.А колко е практично и колко не, едва ли точно ти можеш да кажеш... И да, ти започна да нападаш първо, като изтъкна, че излгеждали като емблемата на Мишелин и не можели да "пляскат", каквото и да значи това. Означава, че са толкова напомпени, че не могат да си съберат ръцете пред себе си...или поне изисква усилия. Като ги гледам какви ръце имат с такова убеждение оставам просто... Не знам какво друго сте си помислили вие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Хехе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 да ама същност не е така свали си някои мач на боб сап и виж колко е подвиджен наи вероятно дори повече от тебе , не може да се мери с по слабите състезали за скорост и ловкост но пък за това притежава сила Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 http://ffmedia.ign.com/filmforce/image/wal...ootball-000.jpg http://www.qx.se/nyheter/bilder/200504/20050412170032.jpg moje i na 4ak tolkova iz4isteno kato tuk http://www.islandconnections.com/images/rock/rock1.jpg http://www.blackfilm.com/i3/movies/w/walkingtall/003.jpg http://www.canmag.com/images/front/movies20052/doom1.jpg p.s. ne sum fen na ke4a dwayne johnson me kefi ot filmite si ina4e moje i mnogo malko po-golqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Този кой е ? Малка е снимката но беше от на един аватара . Направи ми впечатление фаянса , който има . 8 плочки + още 2 които не са доуформени Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Като четох по-горните постове да добавя че Долф Лундгрен е европейски шампион по киокушин кай така че освен физика има и бойна техника А Боб Саб като боец е пълен инвалид-едро животно което бие само с ръце и с крака не може да ритне над кръста(говоря за кик боксовите му умения,иначе тялото му е много мощно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 http://ffmedia.ign.com/filmforce/image/wal...ootball-000.jpg http://www.qx.se/nyheter/bilder/200504/20050412170032.jpg moje i na 4ak tolkova iz4isteno kato tuk http://www.islandconnections.com/images/rock/rock1.jpg http://www.blackfilm.com/i3/movies/w/walkingtall/003.jpg http://www.canmag.com/images/front/movies20052/doom1.jpg p.s. ne sum fen na ke4a dwayne johnson me kefi ot filmite si ina4e moje i mnogo malko po-golqm И аз съм фен на Дуейн Джонсън, страшна генетика има. Неслучайно Шварценегер го беше обявил за свой наследник . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.