tankera Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 izvednaj mi se pokaza tova na desktopa kakvo ozna4ava tova ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 izvednaj mi se pokaza tova na desktopa kakvo ozna4ava tova ??? имаш ли мирк ако имаш да не е някой скрипт и от него да прави проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 ami kogato igrah cs i mi se pokaza izvedna6 i posle kato izleznah ot cs i pak si sede6e da ne e nqkakuv virus tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 gledam PLAYERTOOLS ima moje da e ot nqkoq igra ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 от Winamp е...някой плъгин, скин или т.н. се ебава... преинсталирай го... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 от Winamp е...някой плъгин, скин или т.н. се ебава... преинсталирай го... ami samo cs sam igral ne sam slu6al music Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Тва и на мен ми се е появявало но изобщо не съм му обръщал такова внимание все пак пц-то ми нее ре-иснтал от полвин година и Е пушка .... По тая логика проблеми не ми се вярва да ти се появяват :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Tova si go izteglil kato si igral v nqkoi CS server. Hubavoto e, 4e tova e nqkav script za orujiq/amo/bronq nai-veroqtno...ili nqkoi za nqkoq karta. V smisal ne e virus, no mu lipsva nqkav file i zatova dava failure pri loading. Za vseki slu4ai, ako nqmash antivirusna mojesh da se proverish bezplatno na toq adres: http://www.pandasoftware.com/products/activescan.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Само от игра е. Преинстал и ще се оправи . Вадеше ми същите гуру глупости на Rally championship 2000. Така и не разбрах къв точное тоя скрипт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.