Dunc Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Преси го казах в общ смисъл, имах предвид упражнения за корем, защото лично аз правя и упражнения с повдгане на краката и различни упражения с преси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedo1912 Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 някой спомена,че ще ме поздрави след 3 години, вече минаха 4 тааа днес случайно ми дадоха линк за темата и я отворих. кво да кажа, вече всичко преди 4г ми изглежда далечно. в момента съм 70-71 кг, спортувам, тичам една гребна без проблем а у всичко е много по-различно и адски по-добре. с много воля става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Здравейте, понеже не ми се пуска нова тема искам само да питам за съвет опитвам се да отслабна в коремната област даже си купих и колан казаха ми, че не било добре да се държи повече от 15мин. противен случеи си изнежваш бъбреците та това вярно ли е ? И още нещо освен бягането с колана ходя и на фитнес само, че с по малки килограми и повече повторения, обаче взеха да ми излизат стрий по бицепсите чудя да не да правя нещо не правилно и моля за съвет ако е така благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena_the_queen Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Здравейте, понеже не ми се пуска нова тема искам само да питам за съвет опитвам се да отслабна в коремната област даже си купих и колан казаха ми, че не било добре да се държи повече от 15мин. противен случеи си изнежваш бъбреците та това вярно ли е ? И още нещо освен бягането с колана ходя и на фитнес само, че с по малки килограми и повече повторения, обаче взеха да ми излизат стрий по бицепсите чудя да не да правя нещо не правилно и моля за съвет ако е така благодаря предварително Здравейте! И аз имах такъв колан... В известна степен ми помогна... Нищо не ми се е изнежило... включих обаче и лека диета, заедно с една био добавка - САГ 8 - на бг фирма е. хареса ми, освен че свалих бързичко, ми дава и доста енергия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Здравейте! И аз имах такъв колан... В известна степен ми помогна... Нищо не ми се е изнежило... включих обаче и лека диета, заедно с една био добавка - САГ 8 - на бг фирма е. хареса ми, освен че свалих бързичко, ми дава и доста енергия. Пича отпреди 4 години едва ли все още очаква отговор Иначе като цяло аз съм против тези колани - диета и тренировки му е майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.