Troublemaker Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 скоро приятел имаше РД и бая чипсове купихме и имаме само лявата част на парите (тази с главата ) 2 банкноти на 20 лв 2 на 50 лв 1 на 100 лв странно ми е защо всичките са ми все едни и същи половинки, та идеята ми е ако някой има другите да казва да правим партия, че срока е до края на май месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 виж тази тема http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=42510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 май накрая ще излезне че половините са разпространени по градове смисъл досега само леви половини са се падали Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 май накрая ще излезне че половините са разпространени по градове смисъл досега само леви половини са се падали Не намирам смисъл да са разделени по градове. Какво ще спечелят от това Chio-Chips ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Не намирам смисъл да са разделени по градове. Какво ще спечелят от това Chio-Chips ? ем помисли малко и сам ще стигнеш до извода все пак се намират само едната половина другата половина ако нямаш познат или някой случайник да я намери да направиш партия си оставаш с едната половина т.е. по малко изпратени две части-=> по малко изплатени пари -=> повече продаде пакети повече печалба да не говорим че не във всеки пакет има пари до ся от 3 чипса в никой не сам намирал и се отказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 имам подозрение, че различни половини са пратени в различни градове. т.е. тука да са левите в софия примерно десните и така да си останат чисти, понеже ако сложат само едната половина ще си навлекат неприятности Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 UzITo, Stenli : Те тези пари така и така си ги режат - какво ги интересува коя половина къде е ? Все едно като не намериш другата половина, ще им върнеш твоята си. Това не е чек - това са кинти в брой. (доколкото знам, защото не са ми се падали никога) karaman, благодаря, че сподели това с нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 ти си много заблуден, кой ще ти нареже истински пари, това са банкноти - образци, от които като събереш цялата банкнота им я изпращаш и те ти пращат истинската банкнота цяла Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 UzITo, Stenli :Те тези пари така и така си ги режат - какво ги интересува коя половина къде е ? Все едно като не намериш другата половина, ще им върнеш твоята си. Това не е чек - това са кинти в брой. (доколкото знам, защото не са ми се падали никога) karaman, благодаря, че сподели това с нас... дам явно не си запознат с промоцията по добре се осведоми и тогава да говорим дали ги интересува или не slay е напално прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Какво ли ще стане ако в печатницата си изпечатам такива банктнотки? Как ще разберат дали са техните при положение, че отличителни белези няма..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 ти си много заблуден, кой ще ти нареже истински пари, това са банкноти - образци, от които като събереш цялата банкнота им я изпращаш и те ти пращат истинската банкнота цяла Мда, прав си - незнаех за това (горе ясно написах, че не са ми се падали), но 1-во няма проблем да нарежат парите (по магазините има мноооого лепени банкноти) и второ - щом е такa - веднага идва въпросът на w00x... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 скоро приятел имаше РД и бая чипсове купихме и имаме само лявата част на парите (тази с главата ) 2 банкноти на 20 лв 2 на 50 лв 1 на 100 лв странно ми е защо всичките са ми все едни и същи половинки, та идеята ми е ако някой има другите да казва да правим партия, че срока е до края на май месец Аз пък имам само дясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз пък имам само дясни Амй айде де, давай да правим партия. Супер че имаш дясни, то тва ни трябва на нас, нали за тва си пишем тука, а не се хвалим само, на кой кво му се е паднало Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Какво ли ще стане ако в печатницата си изпечатам такива банктнотки? Как ще разберат дали са техните при положение, че отличителни белези няма..? Те и лазерните принтери вече ги докарват едни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз ще ги напечатам в офиса на Цифровата машина. Сигурен съм, че мога да изкарам такова качество, че и по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз ще ги напечатам в офиса на Цифровата машина. Сигурен съм, че мога да изкарам такова качество, че и по-добро. ако направиш такива и решиш да продадеш някой друго копие няма да откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз ще ги напечатам в офиса на Цифровата машина. Сигурен съм, че мога да изкарам такова качество, че и по-добро. не съм виждал половинките, но ако нямат някакви номера по тях може да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 вчера измъкнах леви 50 кинта,и си имат сериен номер,не вярвам да са едни същи Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 така е,винаги са пада само едната половинка,другата никаде не се пада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.