ABIDE Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Някой подкара ли я тази игра, че при мен след стартиране дава 2 реклами и ме изхвърля. Появява се съобщение, че ще се ресетнат dеfault video настройките с бутони OK и Cancel. Давам ОК и ми дава close program, а при cancel пак същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Ами не, нямаше проблеми с подкарването. Разархивирах и от .ехе- то стартирах. Иначе играта е супер. Очаквах я към края на месеца и останах приятно изненадан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fill Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Сигурно си под минималните изисквания, макар че незнам дали има такива за source енджина . Иначе се подкарва точно както пише в .nfo-то. Само дето стигнах до едно място и повече не ме пуска натам.. бъгва се нещо до онова място с подводницата и Radek... някой минал ли е по-нататък да каже как се ънбъгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Малко offtopic Как се казва песента, още в началото при менюто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Играта е много добра и атмосферата е като на Half-Life 2. Тук са заглавията на песните от саундтрак-а. http://www.sinepisodes.com/index.php?soundtrack Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Сигурно си под минималните изисквания, макар че незнам дали има такива за source енджина . Иначе се подкарва точно както пише в .nfo-то. Само дето стигнах до едно място и повече не ме пуска натам.. бъгва се нещо до онова място с подводницата и Radek... някой минал ли е по-нататък да каже как се ънбъгва и на мен ми засича точно пред една врата(като вав подводница) и не продалжава нататак. някои минал ли е нататак и знае ли как се оправя това нешто Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Сигурно си под минималните изисквания, макар че незнам дали има такива за source енджина О, не, точно ABIDE в момента трудно може да бъде под минималните изисквания на която и да е игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 mirkov, uspja li da mine6 tva nivo s radek?? plz, help Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Играта е много добра и атмосферата е като на Half-Life 2. Тоест никаква - безцелно вървене и пуцане без никакви обяснения к'во аджеба става и к'во трябва да правя? Не, мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 стигам до едно място и немога да продължа ако някой може да ми помогне значи падам през една шахта и там има некжа вода и боклуци разни има и някакъв газ през които като мина пак има малко от нивото и тва е няма каде да се ходи незнам кво трябва да направая Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 това с вратата няма минаване. играта ли е повредена незнам ама няма минаване. аз даже вече я махнах. ако някои каже как се оправя може пак да я сложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Ако става въпрос за вратата в U4 лабораторията(там за първи път се взима автоматичната пушка) и аз мисля,че има нещо гнило,защото обиколих цялата лаборатория и въпреки че играта е доста линейна,не успях да намеря по-замотан изход ,а пък и не мога да настигна вратата преди да се затвори Anyone got ideas!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Ако става въпрос за вратата в U4 лабораторията(там за първи път се взима автоматичната пушка) и аз мисля,че има нещо гнило,защото обиколих цялата лаборатория и въпреки че играта е доста линейна,не успях да намеря по-замотан изход ,а пък и не мога да настигна вратата преди да се затвори Anyone got ideas!? emi tva ako e taq vrata deto se seshtam trq da ima nekav 'laborant' do neq kelknal ako e tva mqsto znachi prodyljavsh si natatyka i tam deto fashtahs avtomatichnata pushka ima edni vyrtqshti kranove i ot tam se minava ne se minava prez vratata deto "nqma stigane" nqkoi ako moje da mi kaje kak da mina onova mqsto s radiaciqta znahci kato namalq nivoto na radiaciqta minavm tam pokrai nekvi trabi skacham klqkam i stigam nekvo pomeshtenie ama tam nemoga da razbera kvo da pravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Еми това е мястото,но аз разбрах пътя и пак не мога да се оправя След стълбището до въпросната врата влизам в помещението "Kitchen" и от там избивам к'вото видя,взривявам една туба с бензин,пада няк'ъв контейнер и от там се качвам в няк'ва стая с два генератора,които счупвам,и ми се появава един таен кашон със 100 здраве в него,и от там не знам накъде :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 В инфото е описано много добре какво да се прави, когато играта се бъгне. Тоест, когато се очаква се да стане нещо, но нестава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Еми не мога и не мога да намеря изход от моята ситуация Просто няма накъде да вървя А това е един доста мъчителен начин за по-кратко преминаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ето какво се прави, ако се бъгне играта, в смисъл когато трябва да стане нещо, но нестава. 1. Правите си save-че с бутона F6. 2. Пускате конзолата и пишете "ai_norebuildgraph 0" без кавичките. 3. Зареждате туко що направения save от главното меню на играта. 4. Ако видите да ви се изписва съобщение с бели букви долу в дясно, което гласи "AI Disabled" пуснете пак конзолата и напишете "ai_disable" без кавичктите (това се прави само при условие ще видите въпросното съобщение). 5. Приятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 @THE STORM, да си жив и здрав, братко! Стигнах до някакво чудовище и за сега ми разказва играта, но не мога да разбера какво ми казва гласът, за да го изпълня... Иначе играта ме държи пред РС- то, въпреки критиките, които отнесе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Пусни си субтитрите, от audio настройките на играта и ще успееш да разбереш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 От де толкоз акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Айде сега някой да помогне и на мен. Стигам до лабораторията и по точно до някъв желязен люк, преди да го стигна ми изписва Loading и така си и остава. 10 мин чаках ама нищо, играта зацикля. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Айде сега някой да помогне и на мен. Стигам до лабораторията и по точно до някъв желязен люк, преди да го стигна ми изписва Loading и така си и остава. 10 мин чаках ама нищо, играта зацикля. Някакви идеи? Единствената забивка до сега ми беше там до една врата (при нивото с подводницата) и след твоето разяснение се оправих. Обаче нещо много мъчно се справям с враговете си- сравнително трудно ги избивам, а те мен много лесно (говоря за онези с машингъните, а те са доста). Не си спомням имаше ли в началото при започването на играта опция за избор на трудност и дали не се пуснах на най- трудното, защото имаше места, където ме убиваха по 1000 пъти, докато мина, егати. Сега съм във фоайето на една 25- етажна сграда- ми те направо извират... Но пък гледката от покрива е върховна- перфекнта графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Стигам до лабораторията и по точно до някъв желязен люк, преди да го стигна ми изписва Loading и така си и остава Това също е един доста нашумял бъг(,който и аз съм изпаднал в момента ) и из форумите на Стийм са пуснали ъпдейт на играта,който оправя и други известни бъгове,но аз не мога да се оправя с тия Стийм клиенти пък и трябва да си си купил оригинална игра,за да можеш да си ги сваляш избор на трудност и дали не се пуснах на най- трудното По принцип системата за оценяване на способностите ти на играч е направена да се настройва по твоя уникален стил на игра (бил той напреднал или n00bzor ) и в гореспоменатия ъпдейт през Стийм има поправка на системата за трудност,която по някое време зацикля и става невъзможно трудна и не можеш да продължиш играта а.к.а. трепят те на поразия P.S. Чакам за друг начин за оправяето на зависването пред люка-врата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Видях й надписите, обаче така и не съм зависвал пред люк като вас. Чакам Епизод 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.