Jump to content
BulForum.com

SiN Episode 1: Emergence

ABIDE

Recommended Posts

Някой подкара ли я тази игра, че при мен след стартиране дава 2 реклами и ме изхвърля. Появява се съобщение, че ще се ресетнат dеfault video настройките с бутони OK и Cancel. Давам ОК и ми дава close program, а при cancel пак същото...

Ами не, нямаше проблеми с подкарването. Разархивирах и от .ехе- то стартирах.

Иначе играта е супер. Очаквах я към края на месеца и останах приятно изненадан.

Сигурно си под минималните изисквания, макар че незнам дали има такива за source енджина :). Иначе се подкарва точно както пише в .nfo-то. Само дето стигнах до едно място и повече не ме пуска натам.. бъгва се нещо до онова място с подводницата и Radek... някой минал ли е по-нататък да каже как се ънбъгва :laughing:

Сигурно си под минималните изисквания, макар че незнам дали има такива за source енджина :). Иначе се подкарва точно както пише в .nfo-то. Само дето стигнах до едно място и повече не ме пуска натам.. бъгва се нещо до онова място с подводницата и Radek... някой минал ли е по-нататък да каже как се ънбъгва :laughing:

и на мен ми засича точно пред една врата(като вав подводница) и не продалжава нататак. някои минал ли е нататак и знае ли как се оправя това нешто

Сигурно си под минималните изисквания, макар че незнам дали има такива за source енджина :)

О, не, точно ABIDE в момента трудно може да бъде под минималните изисквания на която и да е игра... :D

Играта е много добра и атмосферата е като на Half-Life 2.

Тоест никаква - безцелно вървене и пуцане без никакви обяснения к'во аджеба става и к'во трябва да правя? Не, мерси.

стигам до едно място и немога да продължа ако някой може да ми помогне

значи падам през една шахта и там има некжа вода и боклуци разни има и някакъв газ през които като мина пак има малко от нивото и тва е няма каде да се ходи незнам кво трябва да направая

това с вратата няма минаване. играта ли е повредена незнам ама няма минаване. аз даже вече я махнах. ако някои каже как се оправя може пак да я сложа.

Ако става въпрос за вратата в U4 лабораторията(там за първи път се взима автоматичната пушка) и аз мисля,че има нещо гнило,защото обиколих цялата лаборатория и въпреки че играта е доста линейна,не успях да намеря по-замотан изход :blink: ,а пък и не мога да настигна вратата преди да се затвори :confused

Anyone got ideas!?

:confused :confused :confused

Ако става въпрос за вратата в U4 лабораторията(там за първи път се взима автоматичната пушка) и аз мисля,че има нещо гнило,защото обиколих цялата лаборатория и въпреки че играта е доста линейна,не успях да намеря по-замотан изход :blink: ,а пък и не мога да настигна вратата преди да се затвори :confused

Anyone got ideas!?

emi tva ako e taq vrata deto se seshtam trq da ima nekav 'laborant' do neq kelknal

ako e tva mqsto znachi prodyljavsh si natatyka i tam deto fashtahs avtomatichnata pushka ima edni vyrtqshti kranove i ot tam se minava ne se minava prez vratata deto "nqma stigane"

nqkoi ako moje da mi kaje kak da mina onova mqsto s radiaciqta znahci kato namalq nivoto na radiaciqta minavm tam pokrai nekvi trabi skacham klqkam i stigam nekvo pomeshtenie ama tam nemoga da razbera kvo da pravq :confused

Еми това е мястото,но аз разбрах пътя и пак не мога да се оправя :wacko: След стълбището до въпросната врата влизам в помещението "Kitchen" и от там избивам к'вото видя,взривявам една туба с бензин,пада няк'ъв контейнер и от там се качвам в няк'ва стая с два генератора,които счупвам,и ми се появава един таен кашон със 100 здраве в него,и от там не знам накъде :ph34r:

В инфото е описано много добре какво да се прави, когато играта се бъгне. Тоест, когато се очаква се да стане нещо, но нестава. :)

Еми не мога и не мога да намеря изход от моята ситуация :wacko: Просто няма накъде да вървя :angry:

А това е един доста мъчителен начин за по-кратко преминаване :lol:

Ето какво се прави, ако се бъгне играта, в смисъл когато трябва да стане нещо, но нестава.

1. Правите си save-че с бутона F6.

2. Пускате конзолата и пишете "ai_norebuildgraph 0" без кавичките.

3. Зареждате туко що направения save от главното меню на играта.

4. Ако видите да ви се изписва съобщение с бели букви долу в дясно, което гласи "AI Disabled" пуснете пак конзолата и напишете "ai_disable" без кавичктите (това се прави само при условие ще видите въпросното съобщение).

5. Приятна игра. :)

@THE STORM, да си жив и здрав, братко!

Стигнах до някакво чудовище и за сега ми разказва играта, но не мога да разбера какво ми казва гласът, за да го изпълня... Иначе играта ме държи пред РС- то, въпреки критиките, които отнесе.

Айде сега някой да помогне и на мен. :)

Стигам до лабораторията и по точно до някъв желязен люк, преди да го стигна ми изписва Loading и така си и остава. 10 мин чаках ама нищо, играта зацикля. Някакви идеи?

Айде сега някой да помогне и на мен. :)

Стигам до лабораторията и по точно до някъв желязен люк, преди да го стигна ми изписва Loading и така си и остава. 10 мин чаках ама нищо, играта зацикля. Някакви идеи?

Единствената забивка до сега ми беше там до една врата (при нивото с подводницата) и след твоето разяснение се оправих.

Обаче нещо много мъчно се справям с враговете си- сравнително трудно ги избивам, а те мен много лесно (говоря за онези с машингъните, а те са доста). Не си спомням имаше ли в началото при започването на играта опция за избор на трудност и дали не се пуснах на най- трудното, защото имаше места, където ме убиваха по 1000 пъти, докато мина, егати. Сега съм във фоайето на една 25- етажна сграда- ми те направо извират... Но пък гледката от покрива е върховна- перфекнта графика.

Стигам до лабораторията и по точно до някъв желязен люк, преди да го стигна ми изписва Loading и така си и остава

Това също е един доста нашумял бъг(,който и аз съм изпаднал в момента :angry: ) и из форумите на Стийм са пуснали ъпдейт на играта,който оправя и други известни бъгове,но аз не мога да се оправя с тия Стийм клиенти пък и трябва да си си купил оригинална игра,за да можеш да си ги сваляш :sayjin

избор на трудност и дали не се пуснах на най- трудното

По принцип системата за оценяване на способностите ти на играч е направена да се настройва по твоя уникален стил на игра (бил той напреднал или n00bzor :P ) и в гореспоменатия ъпдейт през Стийм има поправка на системата за трудност,която по някое време зацикля и става невъзможно трудна и не можеш да продължиш играта а.к.а. трепят те на поразия :wacko:

P.S. Чакам за друг начин за оправяето на зависването пред люка-врата...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...