lukather Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 lukather74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 моя профил е badbango. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Абе вие не четете ли?! Трябва да аднеш току-що регистрирал се потребител. Като девствеността е- веднъж аднат ли те после и да те адват няма файда. Само първия получава кредит ;п Защо продължавате да си пишете юзърите?По-добре се хващате 2-ма човека и постоянно си правите различни юзъри и се адвате един друг.Не знам има ли ефект или разпознава,че всички юзъри са от едно IP,обаче може да се пробва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 burnrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 imam edin vapros kam vas i toi e:ima li razlika v tova s koq versiq na programata sam,za6toto imam 16 kontakta ot sumati vreme i ne sam polu4il i edin kredit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Account-a ми е: HeartBreakKid.Add-вайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
gujun Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 gujun_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Мятайте ме и мен -->mapto Аве нищо не става ?! Аднах 3-4 и ко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Мятайте ме и мен -->mapto Аве нищо не става ?! Аднах 3-4 и ко.. И ко? Ми чети и ще видиш и ко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Ми аднах 54 човека и те са ме аднали но никакъв кредит не получих.Четох и видях защо няма да имам кредит и мисля че е тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 add -> p_u_t_e_r Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 И аз съм аднал над 40 човека, пробвах и с нов от мен създаден акаунт, но пак не съм получил евро. Всичко това стана вчера, няма как да ми влачат още превода Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 И аз съм аднал над 40 човека, пробвах и с нов от мен създаден акаунт, но пак не съм получил евро. Всичко това стана вчера, няма как да ми влачат още превода спокойно пич 3 ден киораф цент не сам получил и вече не се и надявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 buml1f3 аднах няколко от вас пък да видим кво ще става Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Важно! Новия юзер,първия който добави в контакт листа си той получава кредит.Пример:правите си акаунт:user1234(това е чисто новия акаунт),след това добавяте в контакт листа си юзера:user5678.Последния user5678 получава 1 евро кредит.Така,че ако щете 1000 юзера да ви добавят само този който е НОВ и ви е добавил първи в неговия си лист,ще ви напълни с 1 евро акаунта.От едно IP може да се регистрират няколко акаунта,но не дава кредит в тоя случай,така че няма смисъл да се мъчите с много регистрации от едно IP.Кофтито е,че и 4 евро да набавите в акаунта си пак ще свършат след 7 дни. Дерзайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Това,че от едно IP може само един юзър да се регистрира май не е вярно,защото аз вече 4 си регистрирах.Проблема е че като ги аддна на юзъра ми не ми дава кредит За сметка на това обаче от тях пак мога да звъня на стационарни телефони,а на стария ми акаунт неможеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Чудя се как не ви омръзна? Това е поредната залъгалка, която след 1-2 месеце ще ви иска пари, като гледам е чист Skype клонинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Наистина много прилича на скайп по менюто Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Чудя се как не ви омръзна? Това е поредната залъгалка, която след 1-2 месеце ще ви иска пари, като гледам е чист Skype клонинг. Ми от февруари месец до сега все е безплатно.Линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 criplex за добавяне Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 trobata1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 А някой да знае какво става след като изтечат тези 7 дни безплатно говорене В смисъл след тях може ли пак да се зареди така "ваучера", за нови 7 дена, или съм прекалено нахален Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 със домашни колко цента взима и на всяка минута ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 със домашни колко цента взима и на всяка минута ли с домашни е безплатно бе.само на жисиеми е с кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Намерих решение на проблема - Uninstall, също както се получи и със Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.