Jump to content
BulForum.com

Говорете безплатно с GSM-и и домашни тел.

The Black Dragon

Recommended Posts

е добре ся снощи аднах всички които до сега си бяха оставили никовете и неска гледам 0 евро :cry трябва мен ли аднат или аз да адвам че да получа кредит

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

nakatak_zick съм аз

А нещо не разбирам..като адд-вам аз ли получавам кредит илки когато мен ме аддват???

И след акто ми свърши кога получавам пак..на другия ден или другата седмица???

Значи някои ме е аднал, получих 1 евро кредит и го изговорих за 4 минути (по 0.24 цента на минута). Имам чувството, че няма да има голяма аванта с тази програма. :(

Значи някои ме е аднал, получих 1 евро кредит и го изговорих за 4 минути (по 0.24 цента на минута). Имам чувството, че няма да има голяма аванта с тази програма. :(

ти пак си получил 1 евро а аз нищо :angry1 :censored2:

btw, да питам - има ли значение port-a какъв е; дали 3830 (както е по default) или 6667, примерно?

Дава по 1 евро само като аднеш някой нов юзър.Или иначе казано първия,който адне току-що регистриран юзър той зима кинтите.

Ми тогава всеки да си регва по няколко нови акаунта, да ги пуска тук и който свари да прибира по нещо.. Не е особено на далавера, но пак поне някой ще има изгода от цялата работа. :)

Не знам обаче ако си направя 10 юзъра и си ги адна от мяо дали няма да ми даде кинти пак....

Пиши тук, ако пробваш и има резултат. Малко на самозадоволяване заприличва тая работа, но пък със Skype не можеш да звъниш на GSM-и :Рр

Дава по 1 евро само като аднеш някой нов юзър.Или иначе казано първия,който адне току-що регистриран юзър той зима кинтите.

Не знам обаче ако си направя 10 юзъра и си ги адна от мяо дали няма да ми даде кинти пак.... :unsure:

username: THE_AGENT , nick : THE-AGENT адвайте :D

Edit: значи сега аз трябва да си намеря нов потребител(който току що се е регнал), за да може да ми даде кредит, а не да адд-вам всички като идиот ?

Почакай известно време. Аз вече имам 2 кредита при 45 човека в contact list-a.

Би трябвало до час-час и нещо да имаш и ти след като са те add-нати.

Дерзайте. :)

Трябва да аднеш току-що регистрирал се потребител. Като девствеността е- веднъж аднат ли те после и да те адват няма файда. Само първия получава кредит ;п

Мисля, че ще е важно да обърнете внимание и на това, което е отбелязано със звездичка на официалния сайт, най-долу.

*Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s).

If limit is exceeded, a minimal rate of 1ct/min will be charged (as shown in the VoipDiscount software).

Така че.. правете си сметката. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...