Jump to content
BulForum.com

Настават тежки времена :(

veseo

Recommended Posts

Май скоро няма да има място на сървъра .. какво ще се прави?Ще се изтрият крупни количества информация или ще се спре да се качва(както е в момента поне за игрите)?

Mi ili shte se kupi nov golqm hard ili shte se trie informaciq. Ima filmi, igri i t.n. koito az nikoga ne sam i ne smqtam da pogledna, no az sam si otdelen individ, i ne moje da se sudi po men koe e dobro i koe ne, hubavo bi bilo da ima nqkakav script, koito ako ne ot4ita clicka vurhu daden file, to pone da ot4ita poseshtenieto v negovata papka(ili neshto podobno), taka 4e ako sled vreme nastane pak kriza za mqsto, da moje da se reagira navreme.

Точно това е, че например аз не гледам стари филми(то и филми почти не гледам).Но пък е грехота да няма класики като Чарли Чаплин,Луи дьо Финес и т.н. Затова е кофти .. дано се купи хард, че иначе ще е доста лошо :(

Mqsto ima ako ne si zabelqzal. Puk i dosega da si vidql nqkoi nqkoga da trie neshto za da ima mqsto za drugo :). Pone v warez.ru ne e taka.

Ами има .. 600 ГБ на цялото и 3 на ФТП-то .. а с темповете които се качва(по 4-5 филма на ден, без да броим другите неща) няма да е задълго. Затова казвам че настъпват тежки времена :)

FTP-to se izprazva po4ti vednaga sled kato se napulni. Naposleduk vse ima malko mqsto na nego no puk vednaga se osvobojdava i produljavash da si ka4vash. Plus tova sa 710GB priblizitelno shte stignat pone za nqkolko meseca.

znachi sistemata e, napulva se ftp i sled tova chastichno se raztovarva kum osnovniq server taka li?

btw na servera, ne na ftp-to ima neshta koito naprimer sa si za iztrivane ama ne sa pipani ot mnogo vreme, kato naprimer otdelni mp3ta - ne albumi, tam nqma li da podredite???

bg muzikata naprimer e totalen haos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...