Jump to content
BulForum.com

намаляване на снимка

slay

Recommended Posts

да ви питам има ли начин да намаля размера и пикселите на снимка, за да си ги кача тук в профила, защото сега с диг. апарат една снимка ми е 1.25 мб, а тук се изисква да е 100кб и 250на250 пиксела

видях , че си се оправил (и ще сметнете пост-а за излишен) , но това го може paint , acdsee power pack е много яка (и е малка) , corel draw , photoshop , а ако искаш да си направиш аватарче (анимирано) ... Easy GIF Animator върши перфектна работа !

тва е ! Ако не си записал още photoshop ти препоръчвам acd see ! с нея си върша всичко (не е като photoshop-а , но с малко повече зор постигаш същият ефект) !

тва е ! Ако не си записал още photoshop ти препоръчвам acd see ! с нея си върша всичко (не е като photoshop-а , но с малко повече зор постигаш същият ефект) !

Бла...Същия ефект.... :punk Може,но няма да е скоро.Наистина става и с пейнт,но да сравняваш Фотошоп с acd see е все едно да сравниш Нотпад с Офис пакета.Поздрави.От Пейнт Image -> Stretch and Skew -> Там намаляш например Stretch на 50% хоризонтал и вертикал и ще получиш двойно по-малък размер на снимката си.

При намаляне на изображение, няма разлика дали ще е с Photoshop или ACDSee.
с нея си върша всичко (не е като photoshop-а , но с малко повече зор постигаш същият ефект) !

освен че ще чакаш 73 часа да се отвори фш...

Ако го държиш накичен с хилядите му ненужни неща...

Не можах да разбера защо си ме цитирал, но искаш да ми кажеш, че има разлика дали правя resize на снимка с Photoshop или ACDSee ли? А кои "ненужни" неща на Photoshop-а имаш на предвид, защото и аз работя с Photoshop, но нищо не съм махал и го чакам по сумати време да се зарежда.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...