exo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Живея в Тракия и видях как от КЦМ се носи огромен бял облак. Облакът се носеше посока югозапад към Брестник и Куклен и околностите там. Последният път когато видях такъв облак на другият ден във всички вестници и по новините говореха че от КЦМ са изстървали Сероводород който е обгазил Куклен Брестник и околностите. Някой знае ли нещо по въпроса за ситуацията сега ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 В Аргия има Сероводород в КЦМ не сам чувал.Баща ми работи в КЦМ и нищо не е споменал за подобно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 обгазяваме има постоянно само че никой не ти казва за него като погледнеш пловдив от родопите се вижда само смог.а той от къде идва а?от кцм-то и от другите фабрики и ние дишаме ли дишаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 обгазяваме има постоянно само че никой не ти казва за негокато погледнеш пловдив от родопите се вижда само смог.а той от къде идва а?от кцм-то и от другите фабрики и ние дишаме ли дишаме Изклучително си прав ..... Същото наблюдавам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 А аз тъй като работя на летището,не само наблюдавам а и редовно си вдишвам от тези обгазявания.Почнеш ли да усещаш горчилка в устата ,пак са шунтирали филтрите,за да ги пазят. А няма да ви какзвам нощно време какво се бълва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avion Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Аз пък служих 3 месеца в учебния център срещу КЦМ-то и всеки ден ни даваха по една кофичка кисело мляко! Я кажете в коя казарма ще дават всеки ден и защо! Гърлото ти става все едно си погълнал бръснарски ножчета..дере ли дере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.