Jump to content
BulForum.com

X-Men: The Official Game

russsi

Recommended Posts

Честно казано не бях чувал нищо за играта, но тя олицетворява всичките мои мечти за игра. Не съм я играл , но от скрийновете изглежда доста интересно. Направо се разцепвам като ги гледам. Ако има някой, който да я играе или да знае нещо интересно да пише. Имам въпрос. Дали според вас ще може да си избереш герой, с който да играеш?

EDIT: Като гледам играта е правена по комикса не по филма, което според мен е само +. Но се съм сигурен.

скрийншотовете са впечатляващи и изглежда зарибена ама ся няма да я дърпам че ми станаха много игри и няма коя по напред да играя но след 2-3 седмици ще я пробвам.от обяснението разбрах че ще избираш между 3 героя но дали ще ги сменяш или не незнам...абе как няма да я дърпам още ся почвам :lol:

Най-накрая :) Покривам точно минималните изисквания(така беше и при Rise of Apocalypse,но ми вървеше идеално),но ще я сваля да я пробвам :) Изглежда наистина страхотно :punk

Мда...играта ЩЕ кърти! :) :woot :punk

Почвам да свалям...и до 2 часа ще мацам мутанти! :)

Графиката е невероятна...само не знам дали ще тръгне на мойта щайга... :unsure:

Някой да е свалил игрицата? :rolleyes:

Моя грешка. Играта е направена по третия и втория филм. Относно графиката наистина е направо взимаща ума, но мисля че би трябвало като изключите допълнителните простотийки да тръгне на средната щайга.

Честно казано не бях чувал нищо за играта, но тя олицетворява всичките мои мечти за игра. Не съм я играл , но от скрийновете изглежда доста интересно. Направо се разцепвам като ги гледам. Ако има някой, който да я играе или да знае нещо интересно да пише. Имам въпрос. Дали според вас ще може да си избереш герой, с който да играеш?

EDIT: Като гледам играта е правена по комикса не по филма, което според мен е само +. Но се съм сигурен.

Може да се играе с Wolverine,Nightcrawler или Iceman,като всеки от героите има свои уникални удари и история ;)

Инсталирах я ,но не мога да я подкарам..след като сложа крака и стартирам играта,ме изхвърля на десктоп-а и ми дава грешка?И при вас ли е така?

Не! При мен си тръгва без никакви проблеми. И не ме изхвърля. Просто слагам крака ииграта си тръгва без никакви проблеми.

Пробвах играта добра графика

но не ме грабна нещо много лесна и детска ми се вижда

както бързо е инсталнат така и е делнах :bgrin:

Но филма ще го гледам като се появи в това няма спор

Да има някои доста еднообразни нива. Абе да си кажа честно, ако не я изиграете няма да пропуснете нищо. Все така посредствения Action/Adventure. Например имаше едно ниво - още в началото където трябва да се премахват едни shield-ове за да се разбият едни генератори. Трябва да разбиеш първия после да намериш конзола за втория, после да намериш за третия и така нататъка. Това е доста досадно и еднообразно и почти всички нива са изградени на този принцип. Препоръчвам я само на тези, които са много големи фенове на филма и имат желязни нерви за да я врътнат. Не си мислете че играта е много зле. По-добре е от заглавията, които бълват днешните компаний жадни за пари, но просто можеше да е по-добра.

• 1 month later...
Може да се играе с Wolverine,Nightcrawler или Iceman,като всеки от героите има свои уникални удари и история ;)

Инсталирах я ,но не мога да я подкарам..след като сложа крака и стартирам играта,ме изхвърля на десктоп-а и ми дава грешка?И при вас ли е така?

Случайно някой да е намерил решение на проблема, че и при мен е същия :( .А си смених сякви драйвери.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...