Lil Scrappy Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Дръпнете си това видео да видите за какъв тунинг става въпрос NFS Carbon Click Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Дръпнете си това видеода видите за какъв тунинг става въпрос NFS Carbon Click Download Много яко изглежда и хубавото е , че сам можеш да си направиш частите по собствен вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 о боже,тунинга е уникален това ще е най якатата част на nfs досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 дали демото излиза на тази дата, която пише тук: http://www.nfs-planet.de/nfsc_demo.php?lang=eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Ето ви и един GamePlay от вчера: NFS Carbon 2006 Show Floor Gameplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Ето ви и един GamePlay от вчера: NFS Carbon 2006 Show Floor Gameplay кво стаа ся тука?нещо лудник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 дали демото излиза на тази дата, която пише тук: http://www.nfs-planet.de/nfsc_demo.php?lang=eng Нормално винаги демото излиза 2 седмици или 1 месец преди цялата игра за да може да ни зариби и от там играта да се купува, а ние няма да е купим де Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Като гледах филмчето с геймплея видях, че опцията "забавяне на времето" пак присъства. Не мога вече да ги разбера направят една добра игра и сложат няква ламеска простотия която е направена за малоумен американец защото неможе да си натиска бутоните за управление навреме.Тц Тц колко мъка има по тоя свят боже. Не ме дразни за това, че я има ако искам ще я използвам ако искам не обаче някво ламе да ми се прави че е добро само за това, че се е добрал до мойте времена щот си е използвал простотията на трудните завой (не повече от 3 на обиколка) е меко казано дразнещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOM Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Като гледах филмчето с геймплея видях, че опцията "забавяне на времето" пак присъства. Не мога вече да ги разбера направят една добра игра и сложат няква ламеска простотия която е направена за малоумен американец защото неможе да си натиска бутоните за управление навреме.Тц Тц колко мъка има по тоя свят боже. Не ме дразни за това, че я има ако искам ще я използвам ако искам не обаче някво ламе да ми се прави че е добро само за това, че се е добрал до мойте времена щот си е използвал простотията на трудните завой (не повече от 3 на обиколка) е меко казано дразнещо. xaxa to moje da e lamersko ama nqkoi hora go polzvat za 4isto gusto da se kefi6 kakto davat po filmite na zabaven kadar da gleda6 kvo stavaa,de da znam gotino e kato efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Изисквания пуснали ли са ги или още не ако някой има информация нека да каже да видим дали ще може да се играе от мойта Тенекия (за сиРИНИ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Изисквания пуснали ли са ги или още не ако някой има информация нека да каже да видим дали ще може да се играе от мойта Тенекия (за сиРИНИ) още не.и аз тва чакам,че почти съм сигурен че на мен няма да ми тръгне ама да видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 още не.и аз тва чакам,че почти съм сигурен че на мен няма да ми тръгне ама да видим и аз също то на мен NFSMW ми зареждаше 3минути в играта ама се справяше добре с играта на 800х600 Дано малко се смелат към ламарините ... то сигурно минимума ще е 512 ма няям пара да сложа малк орам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 2500+ Mhz, FX5500,512 RAM и моста ми вървеше добре.Надявам се и новата да е така БТВ: на моста някой да е обръщал камион ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 2500+ Mhz, FX5500,512 RAM и моста ми вървеше добре.Надявам се и новата да е така БТВ: на моста някой да е обръщал камион ? Аз 2 пъти съм обръщал Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 С нетърпение чакам новата версия Дано да ми тръгне на моята щайга - AMD Athlon64 3000+ 1.8GHz@2.0GHz, Venice s.939, 512MB A-Data + 2x256MB Kingmax Dual Kit и ATI Radeon X550 256MB, 128bit(само видеото не го бива ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 С нетърпение чакам новата версия Дано да ми тръгне на моята щайга - AMD Athlon64 3000+ 1.8GHz@2.0GHz, Venice s.939, 512MB A-Data + 2x256MB Kingmax Dual Kit и ATI Radeon X550 256MB, 128bit(само видеото не го бива ) Ще баца споко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Аз 2 пъти съм обръщал kak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Има Астон Мартин!!!! Йеееее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 изглежда че ще чакаме до края на септември )) за демото Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 а излязоха ли накрая системните изисквания,че на мен мост уонтида ме насичаше,а тая незнам дали изобщо ще тръгне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 кво стаа ся тука?нещо лудник Незнам какъв лудник по-точно виждаш. Аз виждам същия геймплей като на предните части. Даже пак си ринеш колите движещи се по пътищата като танк. Според мен това ще си е старата боза, но с нови писти и коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Незнам какъв лудник по-точно виждаш. Аз виждам същия геймплей като на предните части. Даже пак си ринеш колите движещи се по пътищата като танк. Според мен това ще си е старата боза, но с нови писти и коли. Че ти видял ли си нещо ново в последните 3-4 години? Тия игри са с цел да задоволяват малоумниците, които се кефят да правят цигански коли и да печелят лесни състезания....като по филмите. Точно в стил Бързи и Яростни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Че ти видял ли си нещо ново в последните 3-4 години? Тия игри са с цел да задоволяват малоумниците, които се кефят да правят цигански коли и да печелят лесни състезания....като по филмите. Точно в стил Бързи и Яростни. Lamborghini i Porsche Carrera GT sa edni ot nai-ciganskite koli v istoriqna na avtomobilizma .Kato ne ta kefi igrata ne q igrai-nqkoi da ti e oprql pistolet v glavata,pi''a do g'za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Lamborghini i Porsche Carrera GT sa edni ot nai-ciganskite koli v istoriqna na avtomobilizma .Kato ne ta kefi igrata ne q igrai-nqkoi da ti e oprql pistolet v glavata,pi''a do g'za Виж човека е казал, че "малоумниците"(не знам въобще що го слагам в кавички...) се кефят да правят цигански коли, не че колите са цигански. Аз го подкрепям в това му мнение, и въпреки това най-вероятно ще я играя щото ми е скука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 а излязоха ли накрая системните изисквания,че на мен мост уонтида ме насичаше,а тая незнам дали изобщо ще тръгне? Minimum System Requirements: Windows XP, Windows XP 64-bit 1024MB System RAM 3.0 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor 256MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.3 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Recommended System Requirements: Windows XP, Windows XP 64-bit 2048MB System RAM 3.6 Ghz Intel Xeon or equivalent processor 512MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.6 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Supported Video Card Chipsets: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI X850 series NVIDIA GeForce 7950 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.