Corp Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 По принцип не ми харесват американските каруци, обаче в случая ги приветствам. Не ка да има малко raw power в тая игра. Стига коли, които вървят по релси. Нека нещо по-така... Дано малко да барнат реализма, че общо взето двата Ъндърграунда и Мост Уонтед само картинките са различни... Реализъм в NFS повече няма да видиш. Поне няма изгледи за нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Усещам че играта ще е много яка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 и аз мисля че ще е яка ама някои да знае кога ще има демо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Както винаги сигурно 1-2 седмици преди премиерата на играта.По-вероятно 1 седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 спомням си как се прецаках с NFS MW тъкмо си изтеглих демото а то излезна цялата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Тук има няколко скрийн шота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Е скоро е... Тъкмо до тогава ще имам нов комп и ще мога да се насладя на игрицата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 мен Моуст уантед ми насича..представям си тва кво ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Е скоро е...Тъкмо до тогава ще имам нов комп и ще мога да се насладя на игрицата! добре си ти.аз съм убеден че няма да ми върви дори на минималните изисквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 2500+ Mhz 512MB RAM FX5500 128MB дали ще върви ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 2500+ Mhz512MB RAM FX5500 128MB дали ще върви ? ne pro4ete li v http://www.ea.com/nfs/carbon/ kakvo pi6e igrata ne tragva ako procesora ti e na 2500+ Mhz i ima6 512MB RAM i video ti e FX5500 128MB. Da ne sam medium 4e da znam dali 6te varvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ако някой се интересува => Тук има 2 трейлърчета на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 единия е доста големичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 1-вия трейлър го знам като гледах 2-рия клип ми направи впечатление че тунинга на колите е същия.... леко е променена кар листата и трасетата ... може би малко и лепенките ама клат гледам само тва .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Като гледам в най добрия вариянт играта ще е някакъв хибрит между NFS-u2 i NFS-MW можеби с леки промени в гейм плея! Не мисля че ще ни изненадат с някоя нова платформа на играта, такаче бъдете по пестеливи пък да вивидм какво ще стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 На мен най-много ми хареса ъндерграунд 2 ... ся ако в тая повече са наблегнали на тунинговането ще е по-добре ! Не ми харесва мост лантед , защото има коли , които може и без външен тунинг , ако и карбона е такава ще е гадно ! Но , като гледах трейлърчетата неочаквам да е нещо особенно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Не съм сигурен тая игра дали ше става за нещо... акио се разгледате малко в youtube.com ще видите за какво става въпрос - там има много интервюта със създателите. Доколкото чух и видях играта има уникален нов начин за тунинг който е по така freeform ако мога така да се изразя. Проблема е в скапаното управление - ако е същото като в Most Wanted то тази игра няма да бъде нищо по различно от поредния скучен аркаден рейсър като ония дет ги искарват непрекъснато с по 1-2 диска. Най - сполучливата до сега е NFSU2. Те я направиха супер боза - караш наляво надясно из некъф град блъскаш коли и им праиш демидж па ако не можеш натискаш едно копче и изведнъж се появява некъф помощник който незнайно как изкарва няква бясна кола и почва да блъска противниците се едно седат на едно място. На едното от интервютата както си караше пича на второ място и едвам стигаше първия, извика си помоща и изскочи една кола с бясна скорост и отнесе първата пффф хаха! Имам чувството че в сладващата игра ше има и оръжия в колите - луда работа http://www.youtube.com/watch?v=1KHfk3UUWcQ - Autosculp (тунинга)http://www.youtube.com/watch?v=Mjjgxj5Oa04 - 10 минутен поглед върху играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Нз за другите неща ама от това което видях за тунинга в клипчето много се изкефих Самото преливане от един детайл в друг е яко измислено и напрравено . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Всичко е яко, но все пак да питам ? някой успя ли да обърне цял камион на пътя в МВ ? Предната има доста недостатъци, но трябва да съдим хората. все пак това е огромен труд за да направят нещо такова ? + това не ми хареса че са слушили някви Лаборджинита и т.н. да се състезават срещу Лексус и така не е ли смешно ? абе има си доста недостатъци, но ми е любимата игра все пак ... + това предната драга не е драг.... а дрифове вобще няма както и да е все пак е добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 + камера отватре -> Need for Speed 2 + смяна далги/каси фарове -> Need for Speed 3: Hot Pursuit + полиция -> Need for Speed 3: Hot Pursuit + чупене на колите -> Need for Speed 4 : High Stakes + Уникално преживяване кагато играеш полицаи/особено когато сте 2-ма -> Need for Speed 4 High Stakes + мигачи,авариини -> Need For Speed Porsche + настроики по колата -> Need For Speed Porsche + смяна на някои коли с покрив или кабрио -> Need For Speed Porsche + мисии -> Need For Speed: Porsche ( factory driver ) & Need for Speed: Hot Pursuit 2 ( chalenge series ) + Полицията има нива на трудност-звездичките(така измислих да го формулирам) -> Need for Speed: Hot Pursuit 2 + сериозен тунинг -> Need for Speed Underground + Drag & Drift -> Need for Speed Underground + хидравликата /тва просто картеше мивки/ -> Need for Speed Underground 2 + кадето като видиш някой в града можеш да го предизвикаш на састезание и които се отдалечи ( на 200м ли бяха ) от другия печели -> Need for Speed Underground 2 + полиция++ -> Need for Speed Most Wanted като цяло мога да кажа че за мен по трудната игра = по хубавата игра .... o_O tuninga karti i ako znae nqkoi kolko mnogo se nadqvam v tava NFS da ima dmg .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VENOM Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 отне ми около час до де прегледам всички screenove clipove trailari и коментари ама си струваше тая игрица ще има зарибени неща в нея количките ша си ги бива макар че пак нищо не видях за Ferrari тцтцтцтц ама все пак ша е яка сигурно и пак ша има Drift и ще бъде хубаво ако някои спомене нещо конкретно за изисквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Тунинга от NFS MW Бодикит фулл пакт + екстрата да си нагласяш всяка броня на какъв размер да е от земята. + правенето на жантите по свой вкус. Доста добра се очертава, но и предната така беше преди да излезе.Все пак ще има недостатъци не може да са перфектни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 сега.. нека и аз да кажа нещо.. Просто разгледах първите 12 коли в официалният сайт на карбон .. така четях си аз и на какво се натъквам 2007 Audi Le Mans quattro e ..... кво да кажа свикнахме с Ламботата ... Астъните и поршетата.. ама се пак тва ауди има към 1000 магарета под капака се пак .. щеше да е добре и винаги съм се надявал да има Interior tuning .. монитори, конзоли, бла бла и така нататака все пак с сигурност ше играя карбон... аа и още нещо тва Аутоскълпт е супер яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 сега.. нека и аз да кажа нещо.. Просто разгледах първите 12 коли в официалният сайт на карбон .. така четях си аз и на какво се натъквам 2007 Audi Le Mans quattro e ..... кво да кажа свикнахме с Ламботата ... Астъните и поршетата.. ама се пак тва ауди има към 1000 магарета под капака се пак .. Едва ли ще я направят толкова бърза колкото е по принцип.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 еми да се надяваме иначе няма да има конкуренция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.