John_Cena Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Можете ли да ми обясните как да я играя Online.Благодаря ви предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 А можете ли да ми кажете как да сейфам?Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 seiva ot opshana pravish go na avtomatichno lichno az nishto nesam baral i si mi seiva no zaseki sluchai vish a za acaunt edinpat iska da napravish i posle te puska avtomatichno np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 mnogo e luda taq igra prevartqh q za 3 dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 някой имал ли е проблем със забавяне при излизане от играта т.е. от directx среда в window-ска? при мен 10 мин. не може да ми спре играта, музиката си върви .... за първи път ми се случва подобно нещо с игра. т'ва да не е някакъв бъг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Тва и на мен стана вчера.А как играете online аз напраих аккаут а у обаче ми дава грешка секи път като се пробвам да играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Дай снимка на грешката? Някой да знае или ако може да намери инфо как да си направим колата за да е най-ефективна и бърза? Говоря като инсталваш работите кое каде трябва да седи и т.н. трябва да има из нета тази информация ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Аз имам следният проблем.Инсталирах играта всичко точно кракнах я всичко точно пак и когато дойде време да кликна върху иконата и да я стартирам компа ми взе че се замисли и ми изкара съобщението Донт Сенд..... и не мога и не мога да си я стартирам....полудял съм!Изчетох тука половината тема никой нямаше проблем като моя.Кажете какво да правя....Моуст Уонтед си вървеше перфектно.... Моля помогнете...Трябва ли да се инсталират някъкви пачове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ааа с воланче е супер особено с логитечфорсефиидбак A би ли обяснил защо от как смених драйверите У1 и Карбона ми сечат като съм с волан Дай снимка на грешката? Някой да знае или ако може да намери инфо как да си направим колата за да е най-ефективна и бърза? Говоря като инсталваш работите кое каде трябва да седи и т.н. трябва да има из нета тази информация ? Ти си решваш според стила на каране, а и какво сикаш повече. Скорост или ускорение. Стабилност или Дрифт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Моля помогнете...Трябва ли да се инсталират някъкви пачове? от къде я свали?пробвай друг рилийз Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 A би ли обяснил защо от как смених драйверите У1 и Карбона ми сечат като съм с волан Ти си решваш според стила на каране, а и какво сикаш повече. Скорост или ускорение. Стабилност или Дрифт. от локалния за евроком.Доста народ май от там са я дръпнали и нямат проблем.Сложих последния драйвери.Да не е щото съм с Гефорс МХ серия.Някой друг подкарал ли я е с тая карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ти си решваш според стила на каране, а и какво сикаш повече. Скорост или ускорение. Стабилност или Дрифт. Има голяма разлика как ще ги направиш..повярвай ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Има голяма разлика как ще ги направиш..повярвай ми... Ами повярвай ми нямаш голямо поле за изобр. Влез само в Челинджа и виж настройките. Аз като гледам пистите се иска твъри амотрисьори. Гуми за GRIP. ПОвече ускорение. Или по точно нещо средно там. Турбо или супер чарджър на високи обороти и тва е. Пробвай и ми кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 от локалния за евроком.Доста народ май от там са я дръпнали и нямат проблем.Сложих последния драйвери.Да не е щото съм с Гефорс МХ серия.Някой друг подкарал ли я е с тая карта? до ся квот съм чел по форуми за играта не върви на тая видеокарта Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Варви с една програма която подлагвала пц-то,ама яката засичало.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 И да подлъгва и да не подлъгва като ти е слаба картата как ще тръгне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ква е мизерията да ми тръгва на някъв виньо-сив екран, мишката ми е някакъв квадрат и не се вижда картина, само звук. NFSMW си вървеше като у тях си на същото писи на макс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 май никой не чете readme файла VIDEO CARD SUPPORT ================== Although Direct3D is supported, this support is only officially extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D chipsets are supported. NVIDIA GeForce4 Ti-4200 NVIDIA GeForce4 Ti-4400 NVIDIA GeForce4 Ti-4600 NVIDIA GeForce4 Ti-4800 NVIDIA GeForce FX Series NVIDIA GeForce 6200 NVIDIA GeForce 6600 NVIDIA GeForce 6800 NVIDIA GeForce 7300 NVIDIA GeForce 7600 NVIDIA GeForce 7800 NVIDIA GeForce 7900 ATI Radeon 8500 ATI Radeon 9000 ATI Radeon 9100 ATI Radeon 9200 ATI Radeon 9500 ATI Radeon 9550 ATI Radeon 9600 ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X550 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X850 ATI Radeon X1300 ATI Radeon X1600 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 emi i az probvah na MX ama na nevarvi.... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 @ DON_CHEFO :При U1 имаше огромна разлика как ще си направиш автомобила...Дори някой от частите за level 2 бяха по-добри в някой стилове за игра от тези level 3! И ... впрочем...така като се върти и лунгурка колата наляво - надясно не означава,че човека с който играеш има чийт, а просто това е от огромния lag ... чийтове няма в online mode... и никога няма да има ... то ако имаше ,всъщност всички щяха да пукат с трейнъри и чийтове,сещаш ли се? А впрочем...в Carbon-a има ли вече опцията да играят повече от двама човека на една писта ,примерно? Та да можем да се наговорим хора от форума на цъкаме заедно Па и идея за клан не е лоша EDIT : Уха...осем човека...баровско ! Начи ще има масовки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 8 player-s max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 от локалния за евроком.Доста народ май от там са я дръпнали и нямат проблем.Сложих последния драйвери.Да не е щото съм с Гефорс МХ серия.Някой друг подкарал ли я е с тая карта? Тръгва на тая карта. Колко са ти процесора и рама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 @ DON_CHEFO :При U1 имаше огромна разлика как ще си направиш автомобила...Дори някой от частите за level 2 бяха по-добри в някой стилове за игра от тези level 3!И ... впрочем...така като се върти и лунгурка колата наляво - надясно не означава,че човека с който играеш има чийт, а просто това е от огромния lag ... чийтове няма в online mode... и никога няма да има ... то ако имаше ,всъщност всички щяха да пукат с трейнъри и чийтове,сещаш ли се? А впрочем...в Carbon-a има ли вече опцията да играят повече от двама човека на една писта ,примерно? Та да можем да се наговорим хора от форума на цъкаме заедно Па и идея за клан не е лоша EDIT : Уха...осем човека...баровско ! Начи ще има масовки Добре тогава. Някой да пробва два различни типа настройки. Да сложи окачването на oversteer. Да сложи Скоростите на acceleration. Да сложи Турбото на LOW RPM. Гуми за ДРИФТ. И ще е цар на дрифта. Противополобни сетъпи и ще дига макс. скорост. И още нещо. Начи който иска да прави кола. Да земе една и да сложи сичко. Да види как му се държи в завой и да види какво иска. Повече завиване или недозавиване на предницата. Сещаш ли. Всеки си има някъв стил и му е лесно с него. За това това което пита ЕКСПЛОИТ - до колкото аз разбирам той иска нещо универсално а то няма. Сам трябва да пробваш да настроиш параметрите. А те са в обратна пропорция. Тва е. Не че е лесно ама не е и толкова сложно :). Успех с играта. Аз като я врътнах и се върнах от ново на любимата ми Ф1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 май никой не чете readme файла VIDEO CARD SUPPORT ================== Ами аз го чета и там не пише вградени карти, но моята 6100 се справя отлично с играта въпреки че не я пише в листа. Това дето го пише те от една страна нямат кяр да лъжат, защото на колкото повече карти тръгва толкова повече хора ще купят играта. От друга страна обаче НВидия бълват много карти, които им застояват по рафтовете и някой фен на НФС като види съппорта и купува нова карта, естествено ЕАгеймс са получили финансова инжекция от НВидия (Дъ уей ит ис мент ту би плейд) за този си видео кард съппорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 аз така и не разбрах...на лаптопска Нвидия карта NFSMW вървеше без никви проблеми на макс..със същата карта новото НФС не тръгвна, някви квадрати и други бози вади...от gamez.com.tw e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.