__smirnoff__ Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 аз щи дам бе, кво са 8500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 nqkoi da polzva trainari za igrata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Как съм се прецакал. Имам Lotus Elise , но в последния квартал не мога да спечеля нито едно състезание, на завоите ги наказвам,но като дойде някоя права ... А пък нещо пари няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 az sym s edno mazno porche am i pri men situaciqta e sy6tata taka 4e ako nqkoi znae cheats ili trainar da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 nqkoi da polzva trainari za igrata? Че то още пачове няма ти трейнъри искаш Супрата върви повече от ексотика.Аз така съм е направил, че даже тоя с Le Mans-a ми дишаше прахта. Като искате трейнъри гледайте тука -> http://gamecopyworld.com/ винаги първо там излизат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 А защо не ми дава Audi le Mans ? Като съм превъртял вече играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Че то още пачове няма ти трейнъри искаш Супрата върви повече от ексотика.Аз така съм е направил, че даже тоя с Le Mans-a ми дишаше прахта. Като искате трейнъри гледайте тука -> http://gamecopyworld.com/ винаги първо там излизат. Тук има някви, но са за версия 1.0 , на някой ако му се занимава нека ги пробва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 А защо не ми дава Audi le Mans ?Като съм превъртял вече играта... Можеш да играеш с него само в Quick Race, категорията е Customize май В тази категория има 6 интересни коли тоест 3, но в 2 варианта направени. Как съм се прецакал. Имам Lotus Elise , но в последния квартал не мога да спечеля нито едно състезание, на завоите ги наказвам,но като дойде някоя права ... А пък нещо пари няма Така е като ти отключи нова кола и си дадеш парите за нея..Вместо да земеш по евтина TUNER и да я направиш изродска. Другото което не ми хареса е, че си мислех, че като избереш даден клас ще играеш само с коли от този клас и ще се дърпаш само с коли от този клас...щеше да има 3 варианта за превъртане на играта и щеше да бъде още по-интересна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Можеш да играеш с него само в Quick Race, категорията е Customize май В тази категория има 6 интересни коли тоест 3, но в 2 варианта направени. Така е като ти отключи нова кола и си дадеш парите за нея..Вместо да земеш по евтина TUNER и да я направиш изродска. Другото което не ми хареса е, че си мислех, че като избереш даден клас ще играеш само с коли от този клас и ще се дърпаш само с коли от този клас...щеше да има 3 варианта за превъртане на играта и щеше да бъде още по-интересна. Аз само дебнах да ми отвори я СЛР я Карера ГТ и ведага продадох една кола за 80000 и мойта Брера с която започнах и си зех СЛР. И така бавно я врътнах с него но зор видях накрая на Канйона с ония последния шпек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 А защо не ми дава Audi le Mans ?Като съм превъртял вече играта... mn dobre iska6 li da dade6 link kym tvoq save da vidim za kakvo stava na vypros:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Само на мен ли ми липсва Drag.Доста е тъпо че го няма.Иначе и аз я врътнах.Тва СЛР макларъна не е кола ей.Като го взех и после си минавах състезанията от раз.Между другото тъпо са направили че колите от exotic могат въобще да се тунинговат.Такива грозотии имаше в играта че чак гадно ти става като те изпревари някоя карера с спойлер и мрежи отзад или пък макларън оцветен като циганска каруца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Само на мен ли ми липсва Drag.Доста е тъпо че го няма.Иначе и аз я врътнах.Тва СЛР макларъна не е кола ей.Като го взех и после си минавах състезанията от раз.Между другото тъпо са направили че колите от exotic могат въобще да се тунинговат.Такива грозотии имаше в играта че чак гадно ти става като те изпревари някоя карера с спойлер и мрежи отзад или пък макларън оцветен като циганска каруца. На мен също много ми липсва играта. Drag-a ми беше любимият тип състезания и се чудя защо не са го вкарали и тук, можеше все пак да минем и без Checkpoint състезанията. Не виждам с какво толкова са по - добри от Drag-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 На мен също много ми липсва играта. Drag-a ми беше любимият тип състезания и се чудя защо не са го вкарали и тук, можеше все пак да минем и без Checkpoint състезанията. Не виждам с какво толкова са по - добри от Drag-a. Аз предпочитам да е без драг, ако драга е като в Моста...Ако е като в У1 и У2 идеално, но.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Някой може ли да ми каже от къде да си сменя единиците в които да ми показва километража.От MPH в KPH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 от опциите за gameplay търси metric <-> imperial a kak prodavate koli che bez da iskah si kupih 3 ednakvi Еми от гаража ти кадето си избираш кола трябва да има да се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 a kak prodavate koli Car select=>1.Career Controls=>2.Sell car Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 я издайте как да отключа я супра, я ево, я скайлайн ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 На свяко състезание се пише какво се отключва като дадеш мишката на него се вижда от страни а да видиш териториите какво отключват докато си на каратата цъкаш "1" и ти сменя от състезанията ти дава по-територии играта и какво се отключва като завземеш определена територия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 даааа.. много интересно! мерси, само че това го забелязах много отдавна. а сега на въпроса? до сега видях само екзотик тиер3 и мъсъл тиер 3.. супрата, скайлайна, евото .. не са ли тунер тиер 3? и как да ги отключа, след като като дам с мишката на състезанията виждам разни пърформънс ъпгрейди за тиер 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Сега ще погледна каде беше супрата и другите от Тиер 3 Първото е само 1 писта за да отключиш ЕВОТО, а другите са трябва да земеш тази част която се вижда на снимките дето съм качил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Сега ще погледна каде беше супрата и другите от Тиер 3 Първото е само 1 писта за да отключиш ЕВОТО, а другите са трябва да земеш тази част която се вижда на снимките дето съм качил Exploit moje li da si ka4i6 i save game nqkade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Бих ги качил, но...вътре ми е регистрацията в ЕА.ком.... и просто няма как Следващите сейфове може Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Бих ги качил, но...вътре ми е регистрацията в ЕА.ком.... и просто няма как Следващите сейфове може samo edin vupros az ne sum prail registraciq v EA ama to kuv e smisala ot takava registraciq nali uj ne e originalna igrata i ne moi se igrae multiplayer kaji samo kav e smisala P.S. sq sam do posledniq na Canyon-a super nenormalnik e a kat pochne da se hili mi ide da strosha monitora inache kolite sa samo 2 hubavite... Mercedes McLaren i onva lamborghini-to ne Galardo a drugoto s M det pochva nai izrodskite koli i btw na bos-ovete si pravete gumite na ne na drift a na onva v dqsno shot po lesno i gladko zavivat em tva e kat e prevarta pak shte pisha seki da kaje ako moje s kva kola e vratnal posledniq da se proam i az s neq ko ne e prevarta do togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Аве хора има ли нещо специално при тея дрифтове че не моа да мина нито един м***а му!!!Трудни са ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 samo edin vupros az ne sum prail registraciq v EA ama to kuv e smisala ot takava registraciq nali uj ne e originalna igrata i ne moi se igrae multiplayer kaji samo kav e smisala Ползвам си регистрацията от У1 и ми трябва последния пач за Карбона за да е играя онлине.Като излезне 1.4 който е за онлине и го сложа ще играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.