Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

Я ми кажете може ли да се избира трудноста на игра или си е само една

защо чета навсякаде че била доста лесна

а за да не се губи бързо интереса е хубаво да се играе на макс трудност дано да има такава

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply
Няма

Като в МВ е

Всеки квартал е по-тръден от другия :)

Дуд' я направи една кариера SnoopDogg и мини само началните филмчета и там онова с черния..и малко нататък и качи сейва някъде :P че нещо съм бъгнат..

Кой черен?Направи снимка да видя до каде си стигнал и какво искаш да ти се мине.Може да дадеш и твойте сейфове и направо от там ще ги мина?

Кой черен?Направи снимка да видя до каде си стигнал и какво искаш да ти се мине.Може да дадеш и твойте сейфове и направо от там ще ги мина?

Даже не е запаметила каквото и да е било играта...в началото там с куката дето ме гони...и стигам до едно като блокада..и играта пуска онова дето го пуска като "мисли" и така седя цяла вечер и пак не се оправи.. :(

Ето.

Оправи си контролите, графиката и сейфовете.

Аз нищо не съм оправял.

Многоо мерси майна,ся и ако се е оправило напрао те обичам ^^

PS: Unable to load SnoopDogg :( с нов alias пак същото..ех да му е"а майката..

Някой знае ли защо колите не са ми както трябва а са едни черни релефи. Просто ужасно не можеш да разбереш какво караш. Играта не ми лагва. Картата ми е фх5200 128/128 и на Хай дитайлс и 1024Х768 върви идеално играта, но тези коли са ужасни.

Моля помогнете

Видеото е наред защото мой приятел е със същото видео и подобна конфигурация и колите са му идеални. Какво да направя с тези драйвери???

Да инсталираш най-новите за твоята видео карта..

Колите от "Car Lot" имат ли някакви ъпгрейди или това там са показателите им на чисто ? ? ?

Играта ми върви пефектно откъм ФПС, но имам един въпрос : ЗАЩО КОЛИТЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ ОГЛЕДАЛА (а не от метал)?!? Целият свят е в един контраст а колите светят като на стар зил фаровете. Кви са тея американски автомивки, кви са тея бои и лакове, кви са тея отражения.... Включвах и изключвах всички опции и като гледам и други скрийншоти тука направо колите са сякаш излезли от завод на "Лего"...

Всичко останало като геймплей, околен свят и т.н. е перфектно, но тия блестящи,искрящи коли дразнят много(по лачени са от на пра-дядо ми лачените обувки).

Nqkoi da e podkraval igrata s GeForce4 MX440 znam 4e e antika ama pitam ako nqkoi q e podkarval da znae s kvi driveri vurvi 4e imam problem s grafikata a sum s nai novite draiveri i mi dava samo nqkvi kvadrati i t.n.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...