Lil Scrappy Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Я ми кажете може ли да се избира трудноста на игра или си е само една защо чета навсякаде че била доста лесна а за да не се губи бързо интереса е хубаво да се играе на макс трудност дано да има такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Няма Като в МВ е Всеки квартал е по-тръден от другия Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 НямаКато в МВ е Всеки квартал е по-тръден от другия Дуд' я направи една кариера SnoopDogg и мини само началните филмчета и там онова с черния..и малко нататък и качи сейва някъде че нещо съм бъгнат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Кой черен?Направи снимка да видя до каде си стигнал и какво искаш да ти се мине.Може да дадеш и твойте сейфове и направо от там ще ги мина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Кой черен?Направи снимка да видя до каде си стигнал и какво искаш да ти се мине.Може да дадеш и твойте сейфове и направо от там ще ги мина? Даже не е запаметила каквото и да е било играта...в началото там с куката дето ме гони...и стигам до едно като блокада..и играта пуска онова дето го пуска като "мисли" и така седя цяла вечер и пак не се оправи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 TUNER, Exotic or Muscle? Кое си избираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 TUNER, Exotic or Muscle? Кое си избираш? Muscle =] Autosave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ето. Оправи си контролите, графиката и сейфовете. Аз нищо не съм оправял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ето.Оправи си контролите, графиката и сейфовете. Аз нищо не съм оправял. Многоо мерси майна,ся и ако се е оправило напрао те обичам ^^ PS: Unable to load SnoopDogg с нов alias пак същото..ех да му е"а майката.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 От къде да си тунинговам колата ? Drift-а е супер насран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Customize -> AfterMarket Or Auto (Нещо си).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Nqkoi da e karal kamion za bokluk pic1,pic2 Luda rabota ima si i NOS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Nqkoi da e karal kamion za bokluk pic1,pic2 Да това е 1 от мисиите в Challeng Race, както имаше и в Моста. С този камион те преследват куки левел 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Колко гигабайта е разархивираното ИСО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Колко гигабайта е разархивираното ИСО? 3,96GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Някой знае ли защо колите не са ми както трябва а са едни черни релефи. Просто ужасно не можеш да разбереш какво караш. Играта не ми лагва. Картата ми е фх5200 128/128 и на Хай дитайлс и 1024Х768 върви идеално играта, но тези коли са ужасни. Моля помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Видеото или Драйвърите ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Видеото е наред защото мой приятел е със същото видео и подобна конфигурация и колите са му идеални. Какво да направя с тези драйвери??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Видеото е наред защото мой приятел е със същото видео и подобна конфигурация и колите са му идеални. Какво да направя с тези драйвери??? Да инсталираш най-новите за твоята видео карта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 3,96GB ок мерси, занчи ще се екстрактне, че нямам НТФС дял на харда, ФАТ32 има лимит до 4гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Колите от "Car Lot" имат ли някакви ъпгрейди или това там са показателите им на чисто ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ako nqkoi mi nameri i podhodq6ti driveri na videoto 6te sam mnogo dovolen, 4e ve4e 1 4as ne moga da namerq ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 kolite ot kar lot nesa abgreid kopuvash i abgredvash razbirase ako imash cash;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Играта ми върви пефектно откъм ФПС, но имам един въпрос : ЗАЩО КОЛИТЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ ОГЛЕДАЛА (а не от метал)?!? Целият свят е в един контраст а колите светят като на стар зил фаровете. Кви са тея американски автомивки, кви са тея бои и лакове, кви са тея отражения.... Включвах и изключвах всички опции и като гледам и други скрийншоти тука направо колите са сякаш излезли от завод на "Лего"... Всичко останало като геймплей, околен свят и т.н. е перфектно, но тия блестящи,искрящи коли дразнят много(по лачени са от на пра-дядо ми лачените обувки). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Nqkoi da e podkraval igrata s GeForce4 MX440 znam 4e e antika ama pitam ako nqkoi q e podkarval da znae s kvi driveri vurvi 4e imam problem s grafikata a sum s nai novite draiveri i mi dava samo nqkvi kvadrati i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.