Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 След инстал на играта и след слагане на кей и крак не ти трябва дори и ИСО файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 А това standalone ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Играта е мноо яка!Тва демо само дето ни обърка представите... Според мен идеята за Крю-то е перфектна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 То за т'ва е демото Да се разочаровате,но после..... мухахахахахаххах Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Някой може ли да ми каже от къде да си свала файловете от 73 до 85 ... защтото локала ми е блокирал от 3 часа и няма откуде да сваля само тях ... Пробвах торента на Еxploit ама не стаа.... Edit: Ve4e sum na 75 fail kato se ima napredvid 4e e svalqm ot sutrinta vednaga 6tom se poqvi... i kofti e 4e kvoto i da svalqm e taka .... Nadqvam se utre da moga da igraq ako ne 6te umra ot nervi za 6***nia internet ... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Аве какво става с тоя download we хора би трябвало да съм е дръпнал играта отдавна а едва съм на 41 file през 10 сек ми пада на 0 и стои сумати време така скоро не ми се беше случвало това се пак тегля от локален ай сиктир от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Аве какво става с тоя download we хора би трябвало да съм е дръпнал играта отдавна а едва съм на 41 file през 10 сек ми пада на 0 и стои сумати време така скоро не ми се беше случвало това се пак тегля от локален ай сиктир от тук не си единствен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 И при мен е така и аз съм на 41 файл А я свалям някъде от 14:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 И при мен е така и аз съм на 41 файл А я свалям някъде от 14:00 Хаа стига ве ебати нета цирк да не ти казвам че съм е пуснал от 9:30 сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ми ако помислите малко сигурно ще се досетите, че днес през целия ден я дърпат бая хора тая игра. Този факт води до извода, че колкото повече толкова по-малко... капиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 da i primen etaka bratche pres 2 sec pada na 0 nz zashto taka danee poradi golemia interes kam samata igra xaxa nz nishto bavno no slavno az sam na 51 failposnal sam ia da se svalia ot 3 chasa;)) pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ...абе, само ми е интересно колко ли хора ще я свалят за тия 24 часа, откакто я има в японеца B.T.W. на предпоследния файл съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Абе играта наистина е интересна, но имам един въпрос. Как по дяволите да си кастамайзна колата. Магазини ли ще трябва да си търся или има някакво място, защото от доста време се разхождам из територийте и не мога да намеря нищо !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Не знам дали е от това , че бая хора я свалят ... ама нет-а съкс ! Два пъти се обахдам до ЕК и ... 1-ако сте в Кършияка ... имаме тахнически проблеми ... не знаем колко време ще ни отнеме за да го оправим . 2-да да , получаваме оплаквания и от други портебители , работим по въпроса ... Обаче 30-те лева за нет-а могат да си ги тъпчат в джобовете ... Извинявам се за отклонението . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Fibaman аз зарязах за сега download-а на играта че нямам думи (бая хора е смучат дейба) за нета и аз съм в каршака но този проблем ми прави само като свалям NFS Carbon-на сега тегля един филм от локала и всичко си е нормално скороста не пада такаче пробвай и ти явно ще трябва да поспаднат малко хората които е теглят за да се оправи нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Закво трябваше да излиза ся бащата няма да стане от компа дукато не я превърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 просто това ми е една от 1вите игри които си ги свалям , защото чувам че интереса е голям.Може ли да ми помогните защото не мога да намеря СД-кея.Ако може някои да ми го напише на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 просто това ми е една от 1вите игри които си ги свалям , защото чувам че интереса е голям.Може ли да ми помогните защото не мога да намеря СД-кея.Ако може някои да ми го напише на ПМ В папката Razor1911 има key gen. Чети инфо файловете преди да попиташ нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 zna4i za cd key v dvd ima papka razor1911 ta mima cd key Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Току-що направих 3 състезания. Идеята за тийм-а е много добра, също така и добре осъществена според мен. Интересно е направено това с влиянието на различни банди по различните територии. Много съм доволен от игричката отивам за още Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 В папката Razor1911 има key gen. Чети инфо файловете преди да попиташ нещо уф ми немога да е намеря тази папка..сичко което има в папката са 84-те фаила на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 От час и половина я свалям на 21 вия файл съм :Р ,тая вечер към 4 - 5 ако съм я дръпнал..няма се спи,а иначе играта кърти отвсякъде...crew идеята рулз!Играта я голяма и изискванията й не са чак каквито четохме..бе..NFS Carbon тряя се казва NFS Reborn ..толкова нови идеи..направо преливам от щастие само да я дръпна..ще изкърта волана от играа .... PS:22 and countin' уф ми немога да е намеря тази папка..сичко което има в папката са 84-те фаила на играта Ънрарваш първия и се ънрарва едно *.iso mount с деймън-а отваряш виртуалния диск и вътре търсиш папка с такова име.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Оле хора!!!!!!!! Не забравяйте да сейвате,щото на мен ми се еба мамицата вече!!! Мамка му!Тъкмо бях завзел територията на сините и излезнах от играта,за да ям...и после като влизам...НЯМА МИ СЕЙВА!!! МАМКА МУУУУУУУ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 вижда се вътре в колата касетофона супер яко не ми е ясно тва с твойте съотборници-те са 3 вида,но всеки път с 1 копче ли се активират-компа ли ти казва кой можеш да активираш или ти можеш да си избереш според ситуацията?...може би ще го разбера,но съм направил само 2 състезания,а ми се спи и си лягам.утре ще поцъкам повече как бе?сейва нали беше автоматичен-то ти дава да си избереш като почваш и ти сигурно си избрал да не ти е автоматичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Имам въпрос към хората които е разцъкват вече та като си караш такъв ( и повреме на състезание ) помна че бях гледал едно видео кадето като натиснеш пауза или Esc-па и има някаде опция с която може да си правиш снимки от различни ъгли ( ние си избира ме камерата zoom-а вартиш такъв ) и така като ти скимне повреме на игра могат да се направят наистина добри снимки Та има ли е тази опция в пълната версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.