Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Играта е мноо яка!Тва демо само дето ни обърка представите...

Според мен идеята за Крю-то е перфектна!!

Някой може ли да ми каже от къде да си свала файловете от 73 до 85 ... защтото локала ми е блокирал от 3 часа и няма откуде да сваля само тях ...

Пробвах торента на Еxploit ама не стаа....

Edit:

Ve4e sum na 75 fail kato se ima napredvid 4e e svalqm ot sutrinta vednaga 6tom se poqvi... i kofti e 4e kvoto i da svalqm e taka .... Nadqvam se utre da moga da igraq ako ne 6te umra ot nervi za 6***nia internet ... :@

Аве какво става с тоя download we хора би трябвало да съм е дръпнал играта отдавна

а едва съм на 41 file

през 10 сек ми пада на 0 и стои сумати време така

скоро не ми се беше случвало това се пак тегля от локален

ай сиктир от тук

Аве какво става с тоя download we хора би трябвало да съм е дръпнал играта отдавна

а едва съм на 41 file

през 10 сек ми пада на 0 и стои сумати време така

скоро не ми се беше случвало това се пак тегля от локален

ай сиктир от тук

не си единствен..... :(

И при мен е така и аз съм на 41 файл :lol:

А я свалям някъде от 14:00 :wacko:

Хаа стига ве ебати нета цирк

да не ти казвам че съм е пуснал от 9:30 сутринта :wacko:

Ми ако помислите малко сигурно ще се досетите, че днес през целия ден я дърпат бая хора тая игра. Този факт води до извода, че колкото повече толкова по-малко... капиш!

...абе, само ми е интересно колко ли хора ще я свалят за тия 24 часа, откакто я има в японеца :)

B.T.W. на предпоследния файл съм :P

Абе играта наистина е интересна, но имам един въпрос. Как по дяволите да си кастамайзна колата. Магазини ли ще трябва да си търся или има някакво място, защото от доста време се разхождам из територийте и не мога да намеря нищо !!! :confused

Не знам дали е от това , че бая хора я свалят ... ама нет-а съкс !

Два пъти се обахдам до ЕК и ...

1-ако сте в Кършияка ... имаме тахнически проблеми ... не знаем колко време ще ни отнеме за да го оправим .

2-да да , получаваме оплаквания и от други портебители , работим по въпроса ...

:angry1

Обаче 30-те лева за нет-а могат да си ги тъпчат в джобовете ...

Извинявам се за отклонението .

Fibaman

аз зарязах за сега download-а на играта че нямам думи (бая хора е смучат дейба)

за нета и аз съм в каршака

но този проблем ми прави само като свалям NFS Carbon-на

сега тегля един филм от локала и всичко си е нормално скороста не пада

такаче пробвай и ти

явно ще трябва да поспаднат малко хората които е теглят за да се оправи нета

просто това ми е една от 1вите игри които си ги свалям , защото чувам че интереса е голям.Може ли да ми помогните защото не мога да намеря СД-кея.Ако може някои да ми го напише на ПМ

просто това ми е една от 1вите игри които си ги свалям , защото чувам че интереса е голям.Може ли да ми помогните защото не мога да намеря СД-кея.Ако може някои да ми го напише на ПМ

В папката Razor1911 има key gen. Чети инфо файловете преди да попиташ нещо :)

Току-що направих 3 състезания. Идеята за тийм-а е много добра, също така и добре осъществена според мен. Интересно е направено това с влиянието на различни банди по различните територии. Много съм доволен от игричката отивам за още :lol:

В папката Razor1911 има key gen. Чети инфо файловете преди да попиташ нещо :)

уф ми немога да е намеря тази папка..сичко което има в папката са 84-те фаила на играта :wacko: :wacko:

От час и половина я свалям на 21 вия файл съм :Р ,тая вечер към 4 - 5 ако съм я дръпнал..няма се спи,а иначе играта кърти отвсякъде...crew идеята рулз!Играта я голяма и изискванията й не са чак каквито четохме..бе..NFS Carbon тряя се казва NFS Reborn ..толкова нови идеи..направо преливам от щастие :P само да я дръпна..ще изкърта волана от играа ....

PS:22 and countin'

уф ми немога да е намеря тази папка..сичко което има в папката са 84-те фаила на играта :wacko: :wacko:

Ънрарваш първия и се ънрарва едно *.iso mount с деймън-а отваряш виртуалния диск и вътре търсиш папка с такова име..

Оле хора!!!!!!!! :cry :cry :cry

Не забравяйте да сейвате,щото на мен ми се еба мамицата вече!!! :cry :cry :angry1 :angry1

Мамка му!Тъкмо бях завзел територията на сините и излезнах от играта,за да ям...и после като влизам...НЯМА МИ СЕЙВА!!! :angry1 :cry МАМКА МУУУУУУУ...

вижда се вътре в колата касетофона :Dсупер яко :punk не ми е ясно тва с твойте съотборници-те са 3 вида,но всеки път с 1 копче ли се активират-компа ли ти казва кой можеш да активираш или ти можеш да си избереш според ситуацията?...може би ще го разбера,но съм направил само 2 състезания,а ми се спи и си лягам.утре ще поцъкам повече

как бе?сейва нали беше автоматичен-то ти дава да си избереш като почваш и ти сигурно си избрал да не ти е автоматичен

Имам въпрос към хората които е разцъкват вече

та като си караш такъв ( и повреме на състезание ) помна че бях гледал едно видео кадето като натиснеш пауза или Esc-па и има някаде опция с която може да си правиш снимки от различни ъгли ( ние си избира ме камерата zoom-а вартиш такъв ) и така като ти скимне повреме на игра могат да се направят наистина добри снимки

Та има ли е тази опция в пълната версия

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...