Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

Dreamer е човека както видяхте не са забави изобщо

а вие бяхте почна ли вече да е точите от каде ли не ;)

като се появи отдолу sfv file значи са качени всички файлове и вътре в този sfv пише колко са!

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Ураа кеф ся от локола смуча с 400кб :) до 5 часа и е при мен :) ам да питам нали тия файлове се отварят с линрар и го разхивирвам??Поллучава се един исо маунтвам с деамон тоолс и play and ROCK :) :punk :punk

Бързи какво винаги :) Благодаря.. :love

Да разархивира се :)

Minimum Requirements:

Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only)/Windows 2000 Professional Service Pack 4 OS, Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.7GHz or higher, 64MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher) using a supported chipset (see below), 512MB RAM, DirectX compatible sound card, 5.3 GB of HD space, 8X or faster DVD Drive

Пфффф а на мен връзката ми е толкова накъсана че нз дали и до 5 часа ша се свали :cry От 306 пада на 0 и пак се качва :lol: :lol: :angry1 Явно мн се дърпа тая игра :lol:

Аз съм вече на 59-я фаил :punk

Впечатленията ми от демото са, че дрифта е направен много елементарен, състезанията на писта ми харесаха(няма промяна от миналите заглавия май) а състезанието на каниона е много готино направено като на бързи и яростни.

Аз съм на 30-тия файл.

И на 31% от бонуса с ДВД-то :)

ако има каде да кача тоя бонус ще го направя да го свалите да не се мъчите като мене и вие :angry: :P

При мене връзката си е супер..само като почва да сваля новия файл пада за 1-2 сек на 0 и пак на 300кб :)

Мойте впечатления са ми... има малка разлика от нфс мост лантед(говоря впечатленията за демото :Д)и кефи ме тва,че моиш си праиш ти както си искаш джантата сполера ... :) и тн.Иначе като дизайн според мене няма разлика с мост лантед :P .Аз ся я тегля нфс карбона нормално с 300кб и сам на 40 файл след 2 часа ще сам я драпнал....

Малеее тая сутрин от вълнуването за КАРБОН-а си пуснах 1-цата и дрифтвах малко и гледайте к'во стана...Незнам ама аз играя супер рядко на тая игра защото нямам време :), но се замислям, ако седна като маняците да играя нон-стоп колко ли бих задобрял ?

Drift Track 2, 10 Laps Non-Stop Подкрепяше ме докато дрифтвах моя любим изпълнител :) -> DJ Tiesto - Live @ On Damsquare [01.06.2005]

Не, че се хваля, а просто споделям радоста си от направеното ;)

Очаквайте и от карбона мой изяви :) пък, ако някой се навие да си правим густото като имаме свободно време и 2-мата да направим една 1-ца или 1 карбон :)

Поздрави B)

След 2 часа карбона може би ще се разцъква ;)

ХМмм..Нещо зе да ми спада скороста тегля ся с 200кб...

не се оплаквайте бе,мойта пада до 0 през 5-10 секунди.толкова маймунки са на клона,че просто нямам думи...тряаше да дърпам от арената :bgrin:

Според мен е най-добре някой да я истегли и да я сложе в торентите на евроком и на ггбит защото така теглим много бавно като сички дарпате от гамез-а! :bgrin:

Според мен е най-добре някой да я истегли и да я сложе в торентите на евроком и на ггбит защото така теглим много бавно като сички дарпате от гамез-а! :bgrin:

А така като е на торент не става ли по бавно. Обяснете ми веднъз за винагии аз да разбера. Как и от какво за виси да се тегли бързо от торент и възможно ли е това да стане по бързо от локалния

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...