Lil Scrappy Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Dreamer е човека както видяхте не са забави изобщо а вие бяхте почна ли вече да е точите от каде ли не като се появи отдолу sfv file значи са качени всички файлове и вътре в този sfv пише колко са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Отървах се от арената друго си е локала Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 момчета вие сте луди =) поздрави на всички ! и мерси за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Благодарности , за релийза Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Dreamer hilqdi blagodarnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ураа кеф ся от локола смуча с 400кб до 5 часа и е при мен ам да питам нали тия файлове се отварят с линрар и го разхивирвам??Поллучава се един исо маунтвам с деамон тоолс и play and ROCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Бързи какво винаги Благодаря.. Да разархивира се Minimum Requirements:Windows XP Service Pack 2 (32Bit Edition only)/Windows 2000 Professional Service Pack 4 OS, Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 1.7GHz or higher, 64MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA Geforce4 Ti/ATI Radeon 8500 or higher) using a supported chipset (see below), 512MB RAM, DirectX compatible sound card, 5.3 GB of HD space, 8X or faster DVD Drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Еми аз я тегля ся от гамез-а според мен са сички файлове Последно сега той качил ли ги е сички файлове или не защото аз я дарпам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Да всички са тегли спокойно Аз дегля и 2 торента.В единия е и бонус ДВД-то и още други работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ехе успокоими сърцето ..Аз сам на 30 файл и мисля,че след 2 часа Карбона е при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Някакви първи впечатления от играта и по - добра ли е от most wanted ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Пфффф а на мен връзката ми е толкова накъсана че нз дали и до 5 часа ша се свали От 306 пада на 0 и пак се качва Явно мн се дърпа тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedo_pop Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Аз съм вече на 59-я фаил Впечатленията ми от демото са, че дрифта е направен много елементарен, състезанията на писта ми харесаха(няма промяна от миналите заглавия май) а състезанието на каниона е много готино направено като на бързи и яростни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Аз съм на 30-тия файл. И на 31% от бонуса с ДВД-то ако има каде да кача тоя бонус ще го направя да го свалите да не се мъчите като мене и вие При мене връзката си е супер..само като почва да сваля новия файл пада за 1-2 сек на 0 и пак на 300кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Мойте впечатления са ми... има малка разлика от нфс мост лантед(говоря впечатленията за демото :Д)и кефи ме тва,че моиш си праиш ти както си искаш джантата сполера ... и тн.Иначе като дизайн според мене няма разлика с мост лантед .Аз ся я тегля нфс карбона нормално с 300кб и сам на 40 файл след 2 часа ще сам я драпнал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Малеее тая сутрин от вълнуването за КАРБОН-а си пуснах 1-цата и дрифтвах малко и гледайте к'во стана...Незнам ама аз играя супер рядко на тая игра защото нямам време , но се замислям, ако седна като маняците да играя нон-стоп колко ли бих задобрял ? Drift Track 2, 10 Laps Non-Stop Подкрепяше ме докато дрифтвах моя любим изпълнител -> DJ Tiesto - Live @ On Damsquare [01.06.2005] Не, че се хваля, а просто споделям радоста си от направеното Очаквайте и от карбона мой изяви пък, ако някой се навие да си правим густото като имаме свободно време и 2-мата да направим една 1-ца или 1 карбон Поздрави След 2 часа карбона може би ще се разцъква Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Неска просто е ден на НФС КАРБОН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 @Corp Сложи пълната версия в главния пост бе ... Дали ще е последната НФС или ще направят и 2-ра част на Карбона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ХМмм..Нещо зе да ми спада скороста тегля ся с 200кб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ХМмм..Нещо зе да ми спада скороста тегля ся с 200кб... не се оплаквайте бе,мойта пада до 0 през 5-10 секунди.толкова маймунки са на клона,че просто нямам думи...тряаше да дърпам от арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 И аз май трябваше да тегля от арена.бг ама карай ся на 63 файл сам ще издаржа още малко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ухаа и аз дърпам пълната версия...my precious... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Според мен е най-добре някой да я истегли и да я сложе в торентите на евроком и на ггбит защото така теглим много бавно като сички дарпате от гамез-а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Според мен е най-добре някой да я истегли и да я сложе в торентите на евроком и на ггбит защото така теглим много бавно като сички дарпате от гамез-а! А така като е на торент не става ли по бавно. Обяснете ми веднъз за винагии аз да разбера. Как и от какво за виси да се тегли бързо от торент и възможно ли е това да стане по бързо от локалния Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Аз си я свалих от линкоса преди няколко часа но неще да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.