Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

към тези, които са си свалили демото:

какво ще кажете за новия дрифт? мен страшно много ме кефи, доста повече от предишните! за сега още давам слаби резултати, но апетитът идва с яденето! вие какви резултати правите?

След като си махнах волана направих веднага 158 хиляди. Много е лесно

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

След като стартирам демото ми дава черен екран и до там. Някой друг с подобен проблем ? Ако е намерил решение ще е още по-добре. Какво ли не пробвах на ново го свалих и пак същото ... я дайте предложения ? :angry1 :devil

След като стартирам демото ми дава черен екран и до там. Някой друг с подобен проблем ? Ако е намерил решение ще е още по-добре. Какво ли не пробвах на ново го свалих и пак същото ... я дайте предложения ? :angry1 :devil

Нови драйвери :)

Друго имах в предвид,ама явно не си ме разбрал.. не смятам да ти обясняеам.Прочети ми поста 5-6 пъти и може да разбереш,ама май няма да успееш.Приятна игра.

Обясни за да разберем всички, какво имаше предвид ? :confused :blink:

да, определено апетитът идва с яденето :-D

междинен

и краен

Пич не, че се заяждам, но ако искаш нещо стойностно което да се оцени както трябва си свали Underground 1 и направи този дрифт там.За CARBON-а стойностното е нещо от рода на 500 000 и нагоре.Защото е супер лесно да направих 55 000 и като го умножиш по 9 и гледай к'во става.На 1-цата е най-добрия дрифт.На тоя карбон направих 300 000 без проблем...Бати и бозата..Че аз като гледам нямам конкуренция..те тия компютри няма да ме бият..................

Ето малко малко по-реален дрифт за игра от колко карбоновия.

Drift Track 2, 10 Laps Non-Stop

drift10lapsvo6.th.jpg

drift10lapsvo6.th.jpg

Уха! Това е някой от новите ти рекорди, а?

Само искам да те видя как на последния слайд правиш drive28mhde1.gif и след това ar15firingzj2.gif.

:):):)

Обясни за да разберем всички, какво имаше предвид ? :confused :blink:

Пич не, че се заяждам, но ако искаш нещо стойностно което да се оцени както трябва си свали Underground 1 и направи този дрифт там.За CARBON-а стойностното е нещо от рода на 500 000 и нагоре.Защото е супер лесно да направих 55 000 и като го умножиш по 9 и гледай к'во става.На 1-цата е най-добрия дрифт.На тоя карбон направих 300 000 без проблем...Бати и бозата..Че аз като гледам нямам конкуренция..те тия компютри няма да ме бият..................

Ето малко малко по-реален дрифт за игра от колко карбоновия.

drift10lapsvo6.th.jpg

От две години играя само Ф1. Иначе за последно като бях яко зарибен по дрифта на У1 с Хонда Ес 2000 съм правил мисля около 1 млн. 10 лапа без спиране, а най дългия дрифт беше над 250 сек. По добре е да се кара с ръчни там защото си държиш винаги високи обороти. Но сегааааааааа с тая Ф1 и 20000 хил ако направя ще е добре :( Точно поради тая причина си търся превъртяна У1 щото нямам време пак за сичко :)

На U1 рекорда за най-добър дрифт ми беше с Mazda Miata 390к и наистина беше трудно докато на U2 300к за 5 секнди съм правил явно ако направят нещо добро гледат следващия път да го осерат колкото се може повече.Btw познах за играта зъках я на комп по-слаб от моя така че няма съмнение че ще ми тръгне.

@ Prisoner...м...извинявам се...Exploit,куче...и ти ли правиш "10-нон-стоп" схемата? :)

Ех,ако знаеш как ми е мерак да покараме заедно...както ние си знаем...само ний,двамцата!

Впрочем...има много бясно Multi тая игра (Carbon)и като сменя тая щайга,на която съм в момента след месец и като врътна Carbon-a и U1 по веднъж,може да поциклим някой път...щото,ако си спомняш ,докато бях в БГ,така и не съумяхме как да жулим през Hamachi! :)

И последно...как ти е Skype-a ,бе момче?! Не мога да те намеря със стария ник!

Или ако не искаш през Skype,може да се свържим чрез нещо друго! :)

Относно ника ,за да не го гледат хората ,ми драсни един PM! :)

ся поиграх малко на демото ... не е зле играта и с моите параметри на машината 2,6гхц 512рам и 6200 моднато към 6600 видео си играя на макс.. ефекти + 1280/1024 ....

Абе хора вие какво правите с тея дрифтове :wacko: ?! Иначе и според мен S2000 е много добра за дрифт.

Ами бате като се зарибих и няколко месеца след като врътнах играта само дрифт играх на една и съща писта с Хондата. Писта 6 ли беше абе най-дългата. И като ги направих тия 10 обиколки бях с 1 кило по лек. ТО не беше пот то небеше едно друго :):), Много нерви ама стана. Иначе МИАТА и ЕС 2000 имат много сходно поведение при дрифт но Хондата е по-мощна и от там дрифта е по лесен. Нужни са обороти все пак :)

така да си изкажа мнението за карбона:

дрифта - много по-реалистичен от предишните

графиката - незнам що, ама на компа ми, който е 3 гхм 1 гб рам и гфорсе 6600 вкарва някъв невероятен лаг, когато е на макс всичко. трябва да е на мин за да се играе нормално

аутоскулпт - яко е, дано само да има повече елементи, например всичките брони от нфсу2 и тях да си ги скупторираш, а не само 1 броня и така...

каньона - яка работа, има потенциал в историята

управлението - абсолютен леш

мацката - ша я скъсам много е яка :)

:blink: :blink: :blink: :sick :sick :sick

драйфа ли ти се??? и на мен! ти представяш ли си колко тъп и неразбиращ човек може да играе дрифтовете от ъндърграунд 1 и 2? някое 5 годишно едноръко дете с 2 отрязани пръста може да го играе там. Не че в карбон е различно, просто е направено по-близо до реалността. Вземи гледай някое друго съзтезание по дрифт (истинско) и ми кажи до кое се доближава повече - ъндърграундите или карбона. пак повтарям - ИСТИНСКО, не разните бързи и яростни, токио дрифт и подобните филмчета. Вземи гледай някой кръг от Формула Д и тогава пак се изкажи по същия начин. Не претендирам, че в карбон дрифта е някъв супер реалистичен и едва ли не като истински, напротив - тва е една игра, която в последните години стана пълен комерс, който да играят дечицата и да се забавляват. Казвам, че в карбон дрифта е по-реалистичен от предишните.

П.П. Не се заяждам!!!

Без да съм играл демото ще кажа нещо.

Това в NFS НЕ СА КОЛИ!!! Това са някакви обекти с текстури на коли, които ВЪОБЩЕ не се държат като коли. Ако искате игра, която да се доближава до истинско шофиране - Gran Turismo! Това е истината!

P.S. Моля хора без книжка да не ме апострофират...

драйфа ли ти се??? и на мен! ти представяш ли си колко тъп и неразбиращ човек може да играе дрифтовете от ъндърграунд 1 и 2? някое 5 годишно едноръко дете с 2 отрязани пръста може да го играе там. Не че в карбон е различно, просто е направено по-близо до реалността. Вземи гледай някое друго съзтезание по дрифт (истинско) и ми кажи до кое се доближава повече - ъндърграундите или карбона. пак повтарям - ИСТИНСКО, не разните бързи и яростни, токио дрифт и подобните филмчета. Вземи гледай някой кръг от Формула Д и тогава пак се изкажи по същия начин. Не претендирам, че в карбон дрифта е някъв супер реалистичен и едва ли не като истински, напротив - тва е една игра, която в последните години стана пълен комерс, който да играят дечицата и да се забавляват. Казвам, че в карбон дрифта е по-реалистичен от предишните.

П.П. Не се заяждам!!!

ахха Карбона с по-добър дрифт...абе пич в тоя карбон въобще не е реалистичо.Та тя колата ти се върти сама бе без да си направил нищо?Все 1 караш върху лед или незнам какво.Едвали в реалността колата ще ти се върти така и едвали като колата ти поднася на лявата страна като завиеш волана на дясно ще ти се обърне веднага.Все едно някво лапе е хванало няква играчка - количка малко и си я върти на ляво - дясно...Въобще за мене това не е реален дрифт...

Пичове незнам но дрифта наистина е ненормално смешен

се едно играя на Re-Volt (1999) и до колкото помна като се минеше през лед (а и не само през него :bgrin: ) колата ти играе като на сегашния дрифт на NFS Carbon голям смях

а и някои да има следния проблем като си направя body-то на GALLARDO

при всяко стартира на мисия ми дава някаква грешка и ме изхвърля на десктопа

П.П. Не се заяждам!!!

Като побевение на колата да В КАРБОНА е по като на живо. Но е по прсото като управление. Така става ли. Иначе гледал съм Форумала Д и просто думим нямам.

А аз шак да попитам. Защо като играя играта с ВОЛАН ФФБ и на 640 резолюция и ми сече, а сега я цъкан на 800 по 600 и смятам и детайли да видигам

ахха Карбона с по-добър дрифт...абе пич в тоя карбон въобще не е реалистичо.Та тя колата ти се върти сама бе без да си направил нищо?Все 1 караш върху лед или незнам какво.Едвали в реалността колата ще ти се върти така и едвали като колата ти поднася на лявата страна като завиеш волана на дясно ще ти се обърне веднага.Все едно някво лапе е хванало няква играчка - количка малко и си я върти на ляво - дясно...Въобще за мене това не е реален дрифт...

Не искаш да разбереше колегата. Като управление са го упростили, но иначе сравнено с Формула Д е доста добре. БТВ имаше и такава игра ако не се лъжа, гладх я в САЩ ама само за конзоли ли беше. Някой ако има инфо .....

:bgrin: ... а бе, аз ли не мога да зацепя или не виждам начин да пробвам gameplay-а при демото?! :blink:

дават ми се 3 коли и .... след това?

Избираш си кола, правиш тунинга и даваш "Space" ;)

Най-накрая и аз я подкарах играта. Супер е като графика. Играя всичко на макс на 1280x1024 с АА и АФ и е просто уникално. От към управление на колата може да се иска още, но като цяло играта ще ме задържи пред пц-то. :devil

На система с 512МБ РАМ играта върви на high (1024х768 пробвах) без проблем. Не съм слагал АА. На мен също ми харесва и ще я играя :) А Агента по-горе не го гледайте, той е със супер-компютър :P

Според мен демото са го осрали. Не виждам как само с 3 коли и 3 карти можем да придобием представа за играта. Можеха да сложат и малко обикаляне из част от града или някакъв freeride. Състезанията наистина са си доста добри и коренната промяна на дрифна също ми допада.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...