DON_CHEFO Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 към тези, които са си свалили демото: какво ще кажете за новия дрифт? мен страшно много ме кефи, доста повече от предишните! за сега още давам слаби резултати, но апетитът идва с яденето! вие какви резултати правите? След като си махнах волана направих веднага 158 хиляди. Много е лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 След като стартирам демото ми дава черен екран и до там. Някой друг с подобен проблем ? Ако е намерил решение ще е още по-добре. Какво ли не пробвах на ново го свалих и пак същото ... я дайте предложения ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 След като стартирам демото ми дава черен екран и до там. Някой друг с подобен проблем ? Ако е намерил решение ще е още по-добре. Какво ли не пробвах на ново го свалих и пак същото ... я дайте предложения ? Нови драйвери Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 да, определено апетитът идва с яденето :-D междинен и краен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Друго имах в предвид,ама явно не си ме разбрал.. не смятам да ти обясняеам.Прочети ми поста 5-6 пъти и може да разбереш,ама май няма да успееш.Приятна игра. Обясни за да разберем всички, какво имаше предвид ? да, определено апетитът идва с яденето :-D междинен и краен Пич не, че се заяждам, но ако искаш нещо стойностно което да се оцени както трябва си свали Underground 1 и направи този дрифт там.За CARBON-а стойностното е нещо от рода на 500 000 и нагоре.Защото е супер лесно да направих 55 000 и като го умножиш по 9 и гледай к'во става.На 1-цата е най-добрия дрифт.На тоя карбон направих 300 000 без проблем...Бати и бозата..Че аз като гледам нямам конкуренция..те тия компютри няма да ме бият.................. Ето малко малко по-реален дрифт за игра от колко карбоновия. Drift Track 2, 10 Laps Non-Stop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Drift Track 2, 10 Laps Non-Stop Уха! Това е някой от новите ти рекорди, а? Само искам да те видя как на последния слайд правиш и след това . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Обясни за да разберем всички, какво имаше предвид ? Пич не, че се заяждам, но ако искаш нещо стойностно което да се оцени както трябва си свали Underground 1 и направи този дрифт там.За CARBON-а стойностното е нещо от рода на 500 000 и нагоре.Защото е супер лесно да направих 55 000 и като го умножиш по 9 и гледай к'во става.На 1-цата е най-добрия дрифт.На тоя карбон направих 300 000 без проблем...Бати и бозата..Че аз като гледам нямам конкуренция..те тия компютри няма да ме бият.................. Ето малко малко по-реален дрифт за игра от колко карбоновия. Drift Track 2, 10 Laps Non-Stop От две години играя само Ф1. Иначе за последно като бях яко зарибен по дрифта на У1 с Хонда Ес 2000 съм правил мисля около 1 млн. 10 лапа без спиране, а най дългия дрифт беше над 250 сек. По добре е да се кара с ръчни там защото си държиш винаги високи обороти. Но сегааааааааа с тая Ф1 и 20000 хил ако направя ще е добре Точно поради тая причина си търся превъртяна У1 щото нямам време пак за сичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Абе хора вие какво правите с тея дрифтове ?! Иначе и според мен S2000 е много добра за дрифт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 На U1 рекорда за най-добър дрифт ми беше с Mazda Miata 390к и наистина беше трудно докато на U2 300к за 5 секнди съм правил явно ако направят нещо добро гледат следващия път да го осерат колкото се може повече.Btw познах за играта зъках я на комп по-слаб от моя така че няма съмнение че ще ми тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 @ Prisoner...м...извинявам се...Exploit,куче...и ти ли правиш "10-нон-стоп" схемата? Ех,ако знаеш как ми е мерак да покараме заедно...както ние си знаем...само ний,двамцата! Впрочем...има много бясно Multi тая игра (Carbon)и като сменя тая щайга,на която съм в момента след месец и като врътна Carbon-a и U1 по веднъж,може да поциклим някой път...щото,ако си спомняш ,докато бях в БГ,така и не съумяхме как да жулим през Hamachi! И последно...как ти е Skype-a ,бе момче?! Не мога да те намеря със стария ник! Или ако не искаш през Skype,може да се свържим чрез нещо друго! Относно ника ,за да не го гледат хората ,ми драсни един PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 ся поиграх малко на демото ... не е зле играта и с моите параметри на машината 2,6гхц 512рам и 6200 моднато към 6600 видео си играя на макс.. ефекти + 1280/1024 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Абе хора вие какво правите с тея дрифтове ?! Иначе и според мен S2000 е много добра за дрифт. Ами бате като се зарибих и няколко месеца след като врътнах играта само дрифт играх на една и съща писта с Хондата. Писта 6 ли беше абе най-дългата. И като ги направих тия 10 обиколки бях с 1 кило по лек. ТО не беше пот то небеше едно друго :), Много нерви ама стана. Иначе МИАТА и ЕС 2000 имат много сходно поведение при дрифт но Хондата е по-мощна и от там дрифта е по лесен. Нужни са обороти все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 така да си изкажа мнението за карбона: дрифта - много по-реалистичен от предишните графиката - незнам що, ама на компа ми, който е 3 гхм 1 гб рам и гфорсе 6600 вкарва някъв невероятен лаг, когато е на макс всичко. трябва да е на мин за да се играе нормално аутоскулпт - яко е, дано само да има повече елементи, например всичките брони от нфсу2 и тях да си ги скупторираш, а не само 1 броня и така... каньона - яка работа, има потенциал в историята управлението - абсолютен леш мацката - ша я скъсам много е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 дрифта - много по-реалистичен от предишните ЕДИТ:@ToRmEnToR брат пиши на ЛС да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 драйфа ли ти се??? и на мен! ти представяш ли си колко тъп и неразбиращ човек може да играе дрифтовете от ъндърграунд 1 и 2? някое 5 годишно едноръко дете с 2 отрязани пръста може да го играе там. Не че в карбон е различно, просто е направено по-близо до реалността. Вземи гледай някое друго съзтезание по дрифт (истинско) и ми кажи до кое се доближава повече - ъндърграундите или карбона. пак повтарям - ИСТИНСКО, не разните бързи и яростни, токио дрифт и подобните филмчета. Вземи гледай някой кръг от Формула Д и тогава пак се изкажи по същия начин. Не претендирам, че в карбон дрифта е някъв супер реалистичен и едва ли не като истински, напротив - тва е една игра, която в последните години стана пълен комерс, който да играят дечицата и да се забавляват. Казвам, че в карбон дрифта е по-реалистичен от предишните. П.П. Не се заяждам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Без да съм играл демото ще кажа нещо. Това в NFS НЕ СА КОЛИ!!! Това са някакви обекти с текстури на коли, които ВЪОБЩЕ не се държат като коли. Ако искате игра, която да се доближава до истинско шофиране - Gran Turismo! Това е истината! P.S. Моля хора без книжка да не ме апострофират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 драйфа ли ти се??? и на мен! ти представяш ли си колко тъп и неразбиращ човек може да играе дрифтовете от ъндърграунд 1 и 2? някое 5 годишно едноръко дете с 2 отрязани пръста може да го играе там. Не че в карбон е различно, просто е направено по-близо до реалността. Вземи гледай някое друго съзтезание по дрифт (истинско) и ми кажи до кое се доближава повече - ъндърграундите или карбона. пак повтарям - ИСТИНСКО, не разните бързи и яростни, токио дрифт и подобните филмчета. Вземи гледай някой кръг от Формула Д и тогава пак се изкажи по същия начин. Не претендирам, че в карбон дрифта е някъв супер реалистичен и едва ли не като истински, напротив - тва е една игра, която в последните години стана пълен комерс, който да играят дечицата и да се забавляват. Казвам, че в карбон дрифта е по-реалистичен от предишните. П.П. Не се заяждам!!! ахха Карбона с по-добър дрифт...абе пич в тоя карбон въобще не е реалистичо.Та тя колата ти се върти сама бе без да си направил нищо?Все 1 караш върху лед или незнам какво.Едвали в реалността колата ще ти се върти така и едвали като колата ти поднася на лявата страна като завиеш волана на дясно ще ти се обърне веднага.Все едно някво лапе е хванало няква играчка - количка малко и си я върти на ляво - дясно...Въобще за мене това не е реален дрифт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Пичове незнам но дрифта наистина е ненормално смешен се едно играя на Re-Volt (1999) и до колкото помна като се минеше през лед (а и не само през него ) колата ти играе като на сегашния дрифт на NFS Carbon голям смях а и някои да има следния проблем като си направя body-то на GALLARDO при всяко стартира на мисия ми дава някаква грешка и ме изхвърля на десктопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 драйфа ли ти се??? и на мен! ти представяш ли си колко тъп и неразбиращ човек може да играе дрифтовете от ъндърграунд 1 и 2? някое 5 годишно едноръко дете с 2 отрязани пръста може да го играе там. Не че в карбон е различно, просто е направено по-близо до реалността. Вземи гледай някое друго съзтезание по дрифт (истинско) и ми кажи до кое се доближава повече - ъндърграундите или карбона. пак повтарям - ИСТИНСКО, не разните бързи и яростни, токио дрифт и подобните филмчета. Вземи гледай някой кръг от Формула Д и тогава пак се изкажи по същия начин. Не претендирам, че в карбон дрифта е някъв супер реалистичен и едва ли не като истински, напротив - тва е една игра, която в последните години стана пълен комерс, който да играят дечицата и да се забавляват. Казвам, че в карбон дрифта е по-реалистичен от предишните. П.П. Не се заяждам!!! Като побевение на колата да В КАРБОНА е по като на живо. Но е по прсото като управление. Така става ли. Иначе гледал съм Форумала Д и просто думим нямам. А аз шак да попитам. Защо като играя играта с ВОЛАН ФФБ и на 640 резолюция и ми сече, а сега я цъкан на 800 по 600 и смятам и детайли да видигам ахха Карбона с по-добър дрифт...абе пич в тоя карбон въобще не е реалистичо.Та тя колата ти се върти сама бе без да си направил нищо?Все 1 караш върху лед или незнам какво.Едвали в реалността колата ще ти се върти така и едвали като колата ти поднася на лявата страна като завиеш волана на дясно ще ти се обърне веднага.Все едно някво лапе е хванало няква играчка - количка малко и си я върти на ляво - дясно...Въобще за мене това не е реален дрифт... Не искаш да разбереше колегата. Като управление са го упростили, но иначе сравнено с Формула Д е доста добре. БТВ имаше и такава игра ако не се лъжа, гладх я в САЩ ама само за конзоли ли беше. Някой ако има инфо ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 ... а бе, аз ли не мога да зацепя или не виждам начин да пробвам gameplay-а при демото?! дават ми се 3 коли и .... след това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 ... а бе, аз ли не мога да зацепя или не виждам начин да пробвам gameplay-а при демото?! дават ми се 3 коли и .... след това? Избираш си кола, правиш тунинга и даваш "Space" Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Най-накрая и аз я подкарах играта. Супер е като графика. Играя всичко на макс на 1280x1024 с АА и АФ и е просто уникално. От към управление на колата може да се иска още, но като цяло играта ще ме задържи пред пц-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Моето постижение на дрифт-а, не е като на старите 5х тука стигнах до 15х Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 На система с 512МБ РАМ играта върви на high (1024х768 пробвах) без проблем. Не съм слагал АА. На мен също ми харесва и ще я играя А Агента по-горе не го гледайте, той е със супер-компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Според мен демото са го осрали. Не виждам как само с 3 коли и 3 карти можем да придобием представа за играта. Можеха да сложат и малко обикаляне из част от града или някакъв freeride. Състезанията наистина са си доста добри и коренната промяна на дрифна също ми допада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.