Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

Значи играх демото и съм приятно изненадан. Много свежарска игрица..нямам търпение за цялата :) а бтв на ламборджинито дадох сичко там на 100% и ме изхвърли от играта :P :D

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Абе, гледал съм по разни клипове, че има състезания със сигурно по 8-10 коли и се чудя има ли такива на демото и ако има как ви се представят машините (особено ако не ви върви перфектно играта) кагато се насаберат всички коли пред теб?

Има по 8 или бяха 10 (не помня вече много са :) ) парчета :) въобще не ми лагва на мене...Имаш си и съотборник в тези състезания който ти помага, ако се наложи :)

Сега си го качих отново поиграх малко

тоя Motion Blur ( е направо ужас хем с него ми сече играта хем сичко замазва )

А тоя Canyon Duel съм много доволен от него наистина са го измислили добре и е заребен

но минавам само първия кадето трябва да си платно зад водача после като си ти водача се панирам и ме минава

някой минал ли го е!

а за Drift-а ми кво да кажа направо ужас колата се върти като луда въобще не е раелистично

каде каде беше по добър Drift-а в Most Wanted ( даже чесно ви казвам не помна имаше ли дрифт в нея :bgrin:)

в пълната версия се надявам да има свежи и добри идеи като тази с Canyon Duel много добре измислено ( а и хубаво че е забранен НОС-а в него)

Първия път е да вървиш зад него, ако го минеш той има 10 сек да те мине иначе губи и ти печелиш цялото състезание.Ако не го минеш има още 1 пускане в което не трябва да даваш да те мине или ако те мине до 10 сек да си зел водачеството иначе гориш :)

Много изисквания видях за тази игра... Няакъде пише 1гб рам другаде 512 гб другаде 1.5 гхз другаде 1.7...

Та моя комп е

1.6 ГХз

512 РаМ

видео: RADEON 9600

Ще ми тръгне ли ? за цялата игра говоря

Има по 8 или бяха 10 (не помня вече много са :) ) парчета :) въобще не ми лагва на мене...Имаш си и съотборник в тези състезания който ти помага, ако се наложи :)

Ама сигурно кадрите доста падат. Който е с по-слаба машина сигурно ще го усеща. На Underground 2 на URL като бяха 6 коли имаше забавяне (особено на старта като въртят гуми), а тук с 8 ще е още по-голямо.

Много изисквания видях за тази игра... Няакъде пише 1гб рам другаде 512 гб другаде 1.5 гхз другаде 1.7...

Та моя комп е

1.6 ГХз

512 РаМ

видео: RADEON 9600

Ще ми тръгне ли ? за цялата игра говоря

Мисля, че няма да имаш проблеми.

Ама сигурно кадрите доста падат. Който е с по-слаба машина сигурно ще го усеща. На Underground 2 на URL като бяха 6 коли имаше забавяне (особено на старта като въртят гуми), а тук с 8 ще е още по-голямо.

Честно да ти кажа..на 2-ката повече ми лагваше от колко на CARBON...

Тва с демото и с пълната версия са пълни Shits ... Миналата година като цъках демото на Most wanted...

и след тва пълната версия ... разлика нямаше никаква ... За тва че стига с уруки и прочия

Сто процента съм сигурен че както е на демото така ще е и на пълната версия ..... Малко логика се иска...

както беше суматохата и за изискванията така май правита паранойте и за демото и пълната версия

.....

А тоя Canyon Duel съм много доволен от него наистина са го измислили добре и е заребен

но минавам само първия кадето трябва да си платно зад водача после като си ти водача се панирам и ме минава

някой минал ли го е!

....

da v 1-to go minah 10 sec i po4eli6 , izob6to ne ti iska 2-ro.

Ami minah go i demoto po4na otna4alo :)

Тия от ЕА са "големи майстори" обаче - графиката хем е по-гадна от Most Wanted, хем сече повече... И то най-вече от Blur дето мяза на... абе на нищо не мязя :sick ! И не знам дали е от демото или е по примцип така, но няма Look Back нито огледало...??

Тия от ЕА са "големи майстори" обаче - графиката хем е по-гадна от Most Wanted, хем сече повече... И то най-вече от Blur дето мяза на... абе на нищо не мязя :sick ! И не знам дали е от демото или е по примцип така, но няма Look Back нито огледало...??

И на мен това за лоок бак-а ми направи впечетление... а Моушън Блур-а на мен не ми е активен :blink:

Дрифта ми харесва... не мога да разбера кое не е реалистично,просто до сега ти трябваше да прецениш кога да си въртиш колата ,а тук тя се върти сама.. просто трябва да я удържиш.Нещо,което ми прави впечетление и много ме радва са фаровете.Доста по-реално са направени от другите нфс. Играта ми харесва!

В демото опциите са съкратени.Има лоок бек и то е с "L".Просто не е разрешено да се наглася в демото.Като излезне пълната версия ще има всичко и задно стъкло и да си нагласяш с кое копче да ти е лоок бека ;)

Дрифта ми харесва... не мога да разбера кое не е реалистично,просто до сега ти трябваше да прецениш кога да си въртиш колата ,а тук тя се върти сама.. просто трябва да я удържиш.Нещо,което ми прави впечетление и много ме радва са фаровете.Доста по-реално са направени от другите нфс. Играта ми харесва!

Противоречиш си...Как можеш да кажеш, че тука е реалистично като сам казваш, че не трябва да преценяш нищо, а само да удържиш колата.. Смях...По тая логика и аз ще слезна да запаля колата и да не преценям нищо и да е юркам ей така.Какво си мислиш, че не трябва да преценяш в реалността ли?

Недей преценяй нищо и се стреми само да е удържиш...ще дойда да те видя как си се врязъл в първата мантинела/стълб.

Много смях ми вкара с тоя пост..

Противоречиш си...Как можеш да кажеш, че тука е реалистично като сам казваш, че не трябва да преценяш нищо, а само да удържиш колата.. Смях...По тая логика и аз ще слезна да запаля колата и да не преценям нищо и да е юркам ей така.Какво си мислиш, че не трябва да преценяш в реалността ли?

Недей преценяй нищо и се стреми само да е удържиш...ще дойда да те видя как си се врязъл в първата мантинела/стълб.

Много смях ми вкара с тоя пост..

Друго имах в предвид,ама явно не си ме разбрал.. не смятам да ти обясняеам.Прочети ми поста 5-6 пъти и може да разбереш,ама май няма да успееш.Приятна игра.

Нещо не ме радва играта( за първи път ми се случва с НФС) . Май истинските дрифтове ми харесват повече. Междудругото малко е нереално ламборгини галардо да участва в дрифт, малко е 4х4 ... Трябва да се деиства само с ръчната спирачка за да дрифти тва животно :)

към тези, които са си свалили демото:

какво ще кажете за новия дрифт? мен страшно много ме кефи, доста повече от предишните! за сега още давам слаби резултати, но апетитът идва с яденето! вие какви резултати правите?

към тези, които са си свалили демото:

какво ще кажете за новия дрифт? мен страшно много ме кефи, доста повече от предишните! за сега още давам слаби резултати, но апетитът идва с яденето! вие какви резултати правите?

Преди малко направих 90к на дрифта ама не направих скрийн.

първите 2-3 направих малко 30-35 обаче после имах резултати над 70-80

дрифта е супер як,както и останалите състезания.много ми харесва това че имаш отбор и те ти помагат.дано само да има дневни състезания че е малко тъмничко

На мен ми даде нещо от сорта, че не е програмата не е съвместима с уиндоус и въобще не искаше да почна инсталацията :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...