Белов Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Значи играх демото и съм приятно изненадан. Много свежарска игрица..нямам търпение за цялата а бтв на ламборджинито дадох сичко там на 100% и ме изхвърли от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Абе, гледал съм по разни клипове, че има състезания със сигурно по 8-10 коли и се чудя има ли такива на демото и ако има как ви се представят машините (особено ако не ви върви перфектно играта) кагато се насаберат всички коли пред теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Има по 8 или бяха 10 (не помня вече много са ) парчета въобще не ми лагва на мене...Имаш си и съотборник в тези състезания който ти помага, ако се наложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Сега си го качих отново поиграх малко тоя Motion Blur ( е направо ужас хем с него ми сече играта хем сичко замазва ) А тоя Canyon Duel съм много доволен от него наистина са го измислили добре и е заребен но минавам само първия кадето трябва да си платно зад водача после като си ти водача се панирам и ме минава някой минал ли го е! а за Drift-а ми кво да кажа направо ужас колата се върти като луда въобще не е раелистично каде каде беше по добър Drift-а в Most Wanted ( даже чесно ви казвам не помна имаше ли дрифт в нея ) в пълната версия се надявам да има свежи и добри идеи като тази с Canyon Duel много добре измислено ( а и хубаво че е забранен НОС-а в него) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Първия път е да вървиш зад него, ако го минеш той има 10 сек да те мине иначе губи и ти печелиш цялото състезание.Ако не го минеш има още 1 пускане в което не трябва да даваш да те мине или ако те мине до 10 сек да си зел водачеството иначе гориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Някой знае ли дали играта ще е само нощ или ще бъде Ден и нощ ....... че малко ми е тъмничка като играя през деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Много изисквания видях за тази игра... Няакъде пише 1гб рам другаде 512 гб другаде 1.5 гхз другаде 1.7... Та моя комп е 1.6 ГХз 512 РаМ видео: RADEON 9600 Ще ми тръгне ли ? за цялата игра говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Има по 8 или бяха 10 (не помня вече много са ) парчета въобще не ми лагва на мене...Имаш си и съотборник в тези състезания който ти помага, ако се наложи Ама сигурно кадрите доста падат. Който е с по-слаба машина сигурно ще го усеща. На Underground 2 на URL като бяха 6 коли имаше забавяне (особено на старта като въртят гуми), а тук с 8 ще е още по-голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Много изисквания видях за тази игра... Няакъде пише 1гб рам другаде 512 гб другаде 1.5 гхз другаде 1.7... Та моя комп е 1.6 ГХз 512 РаМ видео: RADEON 9600 Ще ми тръгне ли ? за цялата игра говоря Мисля, че няма да имаш проблеми. Ама сигурно кадрите доста падат. Който е с по-слаба машина сигурно ще го усеща. На Underground 2 на URL като бяха 6 коли имаше забавяне (особено на старта като въртят гуми), а тук с 8 ще е още по-голямо. Честно да ти кажа..на 2-ката повече ми лагваше от колко на CARBON... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Тва с демото и с пълната версия са пълни Shits ... Миналата година като цъках демото на Most wanted... и след тва пълната версия ... разлика нямаше никаква ... За тва че стига с уруки и прочия Сто процента съм сигурен че както е на демото така ще е и на пълната версия ..... Малко логика се иска... както беше суматохата и за изискванията така май правита паранойте и за демото и пълната версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 .....А тоя Canyon Duel съм много доволен от него наистина са го измислили добре и е заребен но минавам само първия кадето трябва да си платно зад водача после като си ти водача се панирам и ме минава някой минал ли го е! .... da v 1-to go minah 10 sec i po4eli6 , izob6to ne ti iska 2-ro. Ami minah go i demoto po4na otna4alo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Тия от ЕА са "големи майстори" обаче - графиката хем е по-гадна от Most Wanted, хем сече повече... И то най-вече от Blur дето мяза на... абе на нищо не мязя ! И не знам дали е от демото или е по примцип така, но няма Look Back нито огледало...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Тия от ЕА са "големи майстори" обаче - графиката хем е по-гадна от Most Wanted, хем сече повече... И то най-вече от Blur дето мяза на... абе на нищо не мязя ! И не знам дали е от демото или е по примцип така, но няма Look Back нито огледало...?? И на мен това за лоок бак-а ми направи впечетление... а Моушън Блур-а на мен не ми е активен Дрифта ми харесва... не мога да разбера кое не е реалистично,просто до сега ти трябваше да прецениш кога да си въртиш колата ,а тук тя се върти сама.. просто трябва да я удържиш.Нещо,което ми прави впечетление и много ме радва са фаровете.Доста по-реално са направени от другите нфс. Играта ми харесва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 В демото опциите са съкратени.Има лоок бек и то е с "L".Просто не е разрешено да се наглася в демото.Като излезне пълната версия ще има всичко и задно стъкло и да си нагласяш с кое копче да ти е лоок бека Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Защо като карам с ФФБ волан ми сече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Дрифта ми харесва... не мога да разбера кое не е реалистично,просто до сега ти трябваше да прецениш кога да си въртиш колата ,а тук тя се върти сама.. просто трябва да я удържиш.Нещо,което ми прави впечетление и много ме радва са фаровете.Доста по-реално са направени от другите нфс. Играта ми харесва! Противоречиш си...Как можеш да кажеш, че тука е реалистично като сам казваш, че не трябва да преценяш нищо, а само да удържиш колата.. Смях...По тая логика и аз ще слезна да запаля колата и да не преценям нищо и да е юркам ей така.Какво си мислиш, че не трябва да преценяш в реалността ли? Недей преценяй нищо и се стреми само да е удържиш...ще дойда да те видя как си се врязъл в първата мантинела/стълб. Много смях ми вкара с тоя пост.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Противоречиш си...Как можеш да кажеш, че тука е реалистично като сам казваш, че не трябва да преценяш нищо, а само да удържиш колата.. Смях...По тая логика и аз ще слезна да запаля колата и да не преценям нищо и да е юркам ей така.Какво си мислиш, че не трябва да преценяш в реалността ли? Недей преценяй нищо и се стреми само да е удържиш...ще дойда да те видя как си се врязъл в първата мантинела/стълб. Много смях ми вкара с тоя пост.. Друго имах в предвид,ама явно не си ме разбрал.. не смятам да ти обясняеам.Прочети ми поста 5-6 пъти и може да разбереш,ама май няма да успееш.Приятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Нещо не ме радва играта( за първи път ми се случва с НФС) . Май истинските дрифтове ми харесват повече. Междудругото малко е нереално ламборгини галардо да участва в дрифт, малко е 4х4 ... Трябва да се деиства само с ръчната спирачка за да дрифти тва животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 От кое може да ми сече повече от паметта (512mb) или от видеото (GeForce FX 5700 256mb) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 тая игра няма да я играя, тва е най-голямата боза от всички нфс-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 към тези, които са си свалили демото: какво ще кажете за новия дрифт? мен страшно много ме кефи, доста повече от предишните! за сега още давам слаби резултати, но апетитът идва с яденето! вие какви резултати правите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxo-xuxu Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 към тези, които са си свалили демото: какво ще кажете за новия дрифт? мен страшно много ме кефи, доста повече от предишните! за сега още давам слаби резултати, но апетитът идва с яденето! вие какви резултати правите? Преди малко направих 90к на дрифта ама не направих скрийн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 първите 2-3 направих малко 30-35 обаче после имах резултати над 70-80 дрифта е супер як,както и останалите състезания.много ми харесва това че имаш отбор и те ти помагат.дано само да има дневни състезания че е малко тъмничко Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Как се инсталира демото Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 На мен ми даде нещо от сорта, че не е програмата не е съвместима с уиндоус и въобще не искаше да почна инсталацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.