Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

Някои успя ли да ги мине всичките писти.Нещо не мога да разбра на последното нали е от два stage-а.Мина единия и на втория карам карам пича е зад мен и точно на определено място играта спира и ми казва че изгубих :blink: .На всички ли е така?

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Леле, леле. Как са я оплескали тея не е истина. Първо че играта е ненормално тежка. Пуснах я на конфигурацията в подписа ми и на настройки 1024x768, 4xAA и останалите на High/Maximum и On и не вдига повече от 19 кадъра. Те reflections ебават всичко, а и наблъсланите ефекти въобще.

За дрифта нямам думи. Все едно играя аркадна игричка от преди 5 години.

mnogo e zle igrata,totalno razo4arovan, taq versiq e po zle i ot starata.Dori grafikata na max ne e nesto osobedno. :angry1

Нека изчакаме палната версия и тогава да коментираме рано е още .

Хааааахааааа

Ебати гаврата очаквания много а то какво се оказа играх 10 мин. и Delete

Едно че е много тежка и ми сече опънато всичко на макс

Второ че графиката не ме грабна ама изобщо ебати мазнутиите (то в Most Wanted бeше по добра)

Даже и не стигнах до дрифта да го пробвам

Единственото което ще е хубаво в Carbona е броя на колите и тунинга не че и там ще има голям избор

За пореден път се убедих че няма да излезе скоро добър Расинг Симулатор за ПС ( а забравих че ще има ПС версия на Test Drive Unlimited )

Що се отнася до Карбона както каза някой по горе ще се цъка няколко дена след което ще следва Shift+Delete

Даммм!И аз съм доста разочарован!Играта не е нищо особено(поне демото де...),а прословутия дрифт е ужасен! :angry:

Мда, аз не можах да я подкарам и не мога да коментирам по играта, но мога да коментирам по вашите постове.

Както и с излизането на демото на Most Wanted започнаха всевъзможни критики. На един графиката не му харесвала (незнам защо), на друг не му вървяла на фул-макс и затова играта е кинеф. Че няма реализъм и на мен не ми харесва, ама вече съм го преодолял. До днес охкахте, че няма демо, ся пак недоволни. А най-интересното е, че след всички изписани критики пак ще я играете като излезне цялата :blink: .

Омазан е дрифта и то доста...От Ундергроунд 1-цата дрифта не е дрифт...Управлението на колата е по-зле и от моста.Но идеята на играта е доста добре и ми харесва.Графиката е добра въобще не е "кенеф".Като цяло бива....горе-долу...аз съм фен на тази игра и ще я играя като излезна цялата...

nfs_carbon_creative.jpg

В интерес на истината нямах намерение да сваля играта но е свалих тъй като беше качена локално ..

Много интересно ми е Защо по дяволите :) Играта ми върви по добре от Most Wanted ....... Зрежда ми по бързо и лага е някъф нищожен .....Celeron 2.4 Ati 9200 128 , 256mb и това само може да ме радва :)

Игрицата е готинка мисля че няма смисъл да плуете ..... Ама дрифта наистина са го накензали ......

сейноче улицата е умазана възможно с най-хлъзгави неща ... преувеличен е ама ще се свикне :)

Лелеее много ме радва играта :love мислих, че ще ми лагва но бъртъна я схруска за закуска... много "мазно" върви. И на мен ми се струва, че е по-лека от MW. А за хейтърите със здраве :P

искали реално управление,кадрите били незнам си кви,дрифта бил лесен...абе хора вие не разбрахте ли че това е нфс-то.от 4-5 години си е тва,подобренията са малко,кича е голям.аз се кефя точно на тва.който иска да му е реално да се качва на колата и да ходи на митницата да се дърпа,ако още има дръпки там...

Хора!Трябва ми спешна помощ.Снощи кат са свали демото в 1 часа през ноща :bgrin: сядам аз и го инсталвам.Пъво инсталирам .exe файла,после нали от него се разархивира инсталационния файл.Инсталирам играта както си е(даже и директорията не смених) и като я пусна-черен екран за 1-2 сек и после Send-Don't Send error-a.Моля ви са давайте идей защо е така,че съм пред самоубийство :D .

П.П.Закфо винаги игрите,които няй-много очаквам се бъгват по дяволите(в случея демото) :angry1 :angry: :cry :(

http://play.evrocom.net:4/incoming/Charsi/...bon_demo_eu.exe тука го има демото благодарението на чарси. в играта има екшън (ето това е най-важното), графиката е добра. тая тъпотия тийм кру е супер тъпа идея и дразни. главната промяна е в визуализациите на колите, което мен не ме радва, защото така или иначе съм шофьор, не монтьор(дори и естет не съм). Ще я изиграя, но моуст уонтед ще я играя повече(вече трети път я играя)...

Според мен с графиката са се престарали малко...Пуснах всичко на МАХ и колата изглежда като направена от стъкло...Ебати и сянките ебати и чудото.Аз никъде не съм виждал някоя кола да лъщи така...

А иначе става за убиване на време...

Даммм!И аз съм доста разочарован!Играта не е нищо особено(поне демото де...),а прословутия дрифт е ужасен! :angry:

А аз на дрифта се бях наточил много. Искам сега като некомпетентен да питам има ли смисъл да свалям играта щото съм с 2,6 Гига херца процесор и Радеон 128 МБ видео и 512 рам. Да се мъча ли въобще.

А аз на дрифта се бях наточил много. Искам сега като некомпетентен да питам има ли смисъл да свалям играта щото съм с 2,6 Гига херца процесор и Радеон 128 МБ видео и 512 рам. Да се мъча ли въобще.

Върви и на по-слаби машини.Дърпай.

da vi kaja igrata si q biva,kato imate v predvid 4e ne vi sa predostaveni vsi4ki opciika za nastroiki i tam bla bla,povedenieto na kolite e podobreno,razli4nite koli se darjat razli4no,kakto i trqbva da si e de,a po otnu6enie na taka opliuvaniq ot vas Drift bih kazal 4e vseki koito e gledal predavaniq za koli viziram i Drift (davaha i po Discovery channal dori :lol: ) 6te znae 4e to4no takav trqbva da e drifta,barz i dinami4en :P a starite driftove mojeh da zaspq :zzz i moga da kaja 4e povedenieto na kolota na drifta e adekvatno :P kusurite spored men sa mu drugi ;) ei taq opciq crew deto kaza nqkoi malko drazni,samo bra6tolevqt i oborotomera e malko tapi4ak,de da si be6e sas strelki pak i malko tva deto se poqvqva pri visoka skorost zad kolata e ne6to leko izmislica ama karai ;) ne znam,vse pak hora sqkakvi mneniq razli4ni,na men li4no mi haresva az sam dovolen :love dano kato e poigraete pove4ko i na vas da vi zaharesa :punk tova e moeto mnenie prosto :lol:

Всеки си имал право на мнение викат хората. Та моето е. Играта е много гадна. Бива ли такова нещо. Аз дето играя само игри с коли не мога да я вкарам в пътя тая кола. Ше ме извиняват създателите ама как може първо да е толкова "ТЪМНА", после как може да е толкова тежка тая игра и на най-ниската резолюция да ми сече преди да започне играта. Начи ако компа не ми е хубав и то може би до някъде само видеото дето е РАДЕОН 9200 на 128 МБ то монитора ми е великолепен и тва да не мога да ралича пътя :sick :sick . Много много зле просто. След У2 тези хора направо се оляха. Съжалявам но не всеки може да има космически комп за да му върви.

хАхаха Естествено, че ще ви върви бееее...Т'ва е демо.Винаги на демото са занижени изискванията за да може да е пробват хората и да решат дали да си е купят и ако се иска упгрейд да го направят...Абе дано да не съм прав защото на мене играта ми хвърчи...Защото, ако съм прав си представям какво ще е после като излезне цялата версия.За мене най-добрия НФС ще бъде:

Дрифт - Underground 1

Драг - Underground 1 и 2

Управлението на колата - Underground 1 или 2

Обикалянето из града - Underground 2

Полицията - Most Wanted

Колите - От Underground 1 и 2 Всичките..Както и от Most Wander и CARBON.Не ми харесваше идеята с тия Exotic, защото немога да приема, че 1 Lexus може да бие 1 Lambo..., но с тази идея в CARBON да избираш категория ми харесва.

Графиката - Ден и Нощ..И няква смеска, ако направят м/у графиката на Underground 2 и CARBON

Тунинга - ОТ Most Wander (Bodykit) тоест:инстал върху цялата кола. + променито, който предлага CARBON по капаци, спойлери и т.н.

Азота - можеше да е като в Underground 1 или 2.

Може да съм изпуснал нещо ама к'во да се прави :P

ЕДИТ:Де видяхте пълната версия вече бе?Има още някой друг ден, ако не я отложат :D

хАхаха Естествено, че ще ви върви бееее...Т'ва е демо.Винаги на демото са занижени изискванията за да може да е пробват хората и да решат дали да си е купят и ако се иска упгрейд да го направят...Абе дано да не съм прав защото на мене играта ми хвърчи...Защото, ако съм прав си представям какво ще е после като излезне цялата версия.За мене най-добрия НФС ще бъде:

Дрифт - Underground 1

Драг - Underground 1 и 2

Управлението на колата - Underground 1 или 2

Обикалянето из града - Underground 2

Полицията - Most Wanted

Колите - От Underground 1 и 2 Всичките..Както и от Most Wander и CARBON.Не ми харесваше идеята с тия Exotic, защото немога да приема, че 1 Lexus може да бие 1 Lambo..., но с тази идея в CARBON да избираш категория ми харесва.

Графиката - CARBON

Тунинга - ОТ Most Wander (Bodykit) тоест:инстал върху цялата кола. + променито, който предлага CARBON по капаци, спойлери и т.н.

Азота - можеше да е като в Underground 1 или 2.

Може да съм изпуснал нещо ама к'во да се прави :P

Кратко точно и ясно. И аз съм на тва мнение

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...