WoW_Lo6iq Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Попрнцип има ли надежда до към утре или други ден да се качи във локалния(ггбит)... или сефга да го свалям?Щото оше 2-3 дни .. може да се изчака.. и без т'ва от тоя сайт ше го сваляме толкова.. Демото в линкос - http://free.linkos.bg/details.php?id=61902 който иска и е регнат да сийдва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Аз евентуално кат го сваля ще го кача в play.evrocom.net ама чакам торрент в linkos-а да излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 В НФС Планет пишеше, че играта щяла да иска само 256МБ рам, ама ся гледам, че в Рийд ме-то пише 512. Нищо, аз пак ще си опитам късмета като се намери откъде да я сваля по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 До половин час ще ми се свали и ще го кача Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Аз свалям от линкоса с БитКомет.... с между 200 и 2000 КА!!!! Мега доволно... да чукаме на дРЪво Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Аз свалям от линкоса с БитКомет.... с между 200 и 2000 КА!!!! Мега доволно... да чукаме на дРЪво Извинявам се зацикли нещо.. изтрийте единия пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 май си дърпаме между нас и аз свалям от линкоса бая бързичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 ще кажа само едно-играта е уникално яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Айде теглете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Играта напълно компенсира за,според мен,"издънката" Мост Уонтед!Но все пак т'ва още е само демо.Иначе много ми харесва....кефи ме как се праяи тунинга... особено на джантите .Tъпо е въртенето на гуми на старта тип Midnight Club 2.Определено се създава чувство за скорост..... приятна игра на всички.. остава да чакаме пълната версия на играта! velvet - елементарно е... Това са впечетления от 5 минути игра.После ша увелича саунда и ... too fast.... Само ще помоля ако някой може ... да ми каже кои са БГ парчетата в саундтрака.Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Някой играл ли е вече?Най-много ме интересува управлението-демек пак ли е елементарно? След няколко минути и аз я почвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Оле аз сега тегля демото от арената .След 5 часа ше са свали и ша го цъкам на 2.2Mh процесор,256MB видео карта и 2х512 РАМ памет .Жалко,че и компа у нас не е такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Определено няма да си сваля демото . Ще чакам цялата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Утре ще го сваля демото,остава и само да тръгне (успех...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Определено няма да си сваля демото . Ще чакам цялата игра а цялата игра кога ще излезне, защото в първия пост пище че ще излезне след..около 2-3 дена ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 а цялата игра кога ще излезне, защото в първия пост пище че ще излезне след..около 2-3 дена ?! Ми ако е като демото след един месец-опази геймърски пазителио .Дано си излезе след седмица да му са радваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 KEF predi malko go isteglix ot arenata prosto RUlZzZ leko mi lagi na mediym ama moita 6tanga e 1,3 prozesor 512 ram 128mbvideo se pak bia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 KEF predi malko go isteglix ot arenata prosto RUlZzZ leko mi lagi na mediym ama moita 6tanga e 1,3 prozesor 512 ram 128mbvideo se pak bia Щом на 1.3 GHZ ти тръгва възможно ли е на мен да ми тръгне при : CPU 1.83 GhZ, 256 RAM, 128 MB Video , * GeForce4 MX * Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Emi malko rama i videoto samnqvat ama probvai 6ti lagva na men 6to leko lagva zarad tapiq prozesor na meduym 6ti tragne no s lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Супер.....чул те Господ Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Pri men kak si4ko si varvi samo my trq 1giga i nqma da zasi4a hi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Стига сте е хвалили, играта не е нищо особено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Дрифта ТОТАЛНО са го омазали. .Бахти на мен ми беше по трудно да накарам колата да върви направо и да спре да се върти.Егати се едно карам върху лед.Иначе останалата част от играта ми хареса.Мисля че управлението на колата е малко подобрено(освен на дрифта!!) в сравнение с MW където така и не можах да престана да стържа стените.То бяха бабунки то бяха тротоари и сумати глупости които правеха колата супер нестабилна.Ша видим може да е същото и при тва NFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Аз въобще не съм очарован.Дрифтът е покъртително елементарен.Нещо и графиката не ме грабва особено.Най-вероятно ще се получи като Underground 1,2 и MW-няколко дни игра и delete.Струва ми се,че от доста време насам NFS е ориентирана предимно към тийнейджъри,които за захласнати по истории от типа на Бързи и яростни.Елементарна работа,баси,не се вижда добър racing на хоризонта Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 mnogo e zle igrata,totalno razo4arovan, taq versiq e po zle i ot starata.Dori grafikata na max ne e nesto osobedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.