sk8er Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Minimum System Requirements: Windows XP, Windows XP 64-bit 1024MB System RAM 3.0 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor 256MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.3 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Recommended System Requirements: Windows XP, Windows XP 64-bit 2048MB System RAM 3.6 Ghz Intel Xeon or equivalent processor 512MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.6 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse Supported Video Card Chipsets: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI X850 series NVIDIA GeForce 7950 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series Мухахахах!Яки изисквания! Хубаво,че си зех нов комп,щото на стария щях да мечтая за тая игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ne se znae to4no dali 6te badat takiva iziskvaniqta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ако изискванията са такива има само едно сигурно нещо - това ще е последното NFS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ако изискванията са такива има само едно сигурно нещо - това ще е последното NFS. Еми има вече такава информация, така че изискванията е много вероятно да са такива ... в такъс случей, няма NFS този път Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Dano ne sa sa6tite 6toto mai 6te xoda po zalite da q igraq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Dano ne sa sa6tite 6toto mai 6te xoda po zalite da q igraq . В някоя доста якичка зала тряя да идеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 В някоя доста якичка зала тряя да идеш! и коя ще е тая зала ????? хахаха стига смях бе ....... Къде има такава зала която ще могат да се играят максималните примерно ( за минималните ОК) ама за максималните еда ли (не че някой е казал за максималните но ) ..... По залите щял да играе ... Кажи ми една зала ... Май май в Зеон до колкото знам там машините съм им зли .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 bathi na men si4ko mi otgovarq samo ne i videoto mai nqma moga da q play Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 xxx няя се играе тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Няма да са такива изискранията бе.. к'во се панирате ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Хах, бахти и високите изисквания Не ми се вярва да са толкова високи... Разбирам да е игра, която ще излезне след примерно 2 години и да има такива, но в момента доста хора няма да могат да я играят... И на мен не ми се вярва, че ще са толкова високи... То тогава няма да мога да я играя ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Във форумите на eagames друго говорят за изискванията Предполага се ,че ще са малко по-високи от тези на мост уонтед. Ама като излезе играта ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Кога ще излезне демото Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Хмм незнам, вече трябваше да излезнало... До колкото разбрах към 3 тоя месец уж трябвало да излезне, но се появи само за PS2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Чакайте демото от 24 - 30 Септември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Let's hope so.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Чакайте демото от 24 - 30 Септември. Това демо аз лично го чакам само ,за да видя какви ще са горе-долу изискванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Това демо аз лично го чакам само ,за да видя какви ще са горе-долу изискванията Много ясно, къв е смисъла да изиграя демото и след това да не е останала изненада за истинската игра, освен това най-много да си бъгна ПЦ с това демо. За мене най успешния НФС досега е hot pursuilt 2 (6), не вярвам тоя да го надмине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Уж изчетох всичко тук, но не видях дали ще има дрифт. Та въпроса ми е ясен: "Има ли дрифт?" Ако няма сигурно няма и да я играя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Уж изчетох всичко тук, но не видях дали ще има дрифт. Та въпроса ми е ясен: "Има ли дрифт?"Ако няма сигурно няма и да я играя... Еми то пика от първия пост ми прилича на дрифт състезание ,така че би трябвало да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 При мисълта, че е правят по филма бързи и яростни.. и като видите пистата дето е в играта и в последния филм мисля, че получавате отговора на въпроса "Има ли дрифт" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Drift ! Ей тва е съзтезание ! Всяка кола се държи коренно различно и само този , който си е свикнал с нея може да накара точките да минат 100000 без затруднения ! Аз само затова ще си сваля играта ! Добър съм само на Дрифт , Драг и Циркуит , но на циркуита не съм от най-добрите ! Та искам да се похваля и да ви попитам , кой е най-големия дрифт , който сте правили ... независимо на коя версия на играта ! Моя е 189 573 за 89 секунди на скорост обиколка и половина с Пежо 206 , NFS U 2 И НЕ става въпрос за крайния резултат на някоя малка писта ! След това може и да не успеете да си раздвижите пръстите , НО спокойно , кефете се на постигнатото , а пръстите ви ще се оправят след един ден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 В торентите на датата има демо но не сам го пробвал като го сваля ще ви кажа как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 преди да пишеш можеше да прочетеш темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ехоу ... това демо е за Хбокс или за нещо др. беше , но за комп още няма , но и да имаше щях да чакам пълната версия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.