bobo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 V rules na foruma pishe 4e ako nqkoi akount ne e aktiven do 6 meseca toi se iztriva ima akount na ime bobo koto se e regnal na 24-November 02 i ne e napisali edin post mojete li da go iztriiete i da mi rename nick samo na bobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 bobo aktiven ne znachi samo da ne postva, znachi i da ne vliza vuv foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 11, 2003 Author Share Posted November 11, 2003 ami ako moje da se proveri dali vliza i togava ako moje da se iztrie ako ne e aktiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Po printcip chochosan e prav, no se sumnqvam da moje da se proveri dali e vlizal, vse pak nqmam spomen nqkade da se logva koi koga e vleznal za posledno, logva se edinstveno koi e vleznal za posledno i koi moderator/admin kakvi komandi e polzval. Taka 4e si mislq, 4e v tozi slu4ai bobo_3 moje da bude renamenat na bobo, a i kato dovod za rename moga da iztukna, 4e ako shte se regvash samo, za da 4etesh foruma, tova e glupavo po prostata pri4ina, 4e i kato guest mojesh da 4etesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 11, 2003 Author Share Posted November 11, 2003 Nqkoi ot adminite shte kaje li dali tova e vazmojno ili ne im se zanimava Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Бобо не че не им се занимава прати им ПМ и ги питай дали ще стане тая работа. Да си регистриран в форума не значи само да постваш ами и да уплоадваш тъй че наистина не се знае дали е влизал ама може да си го позлва(което мисля че също може да се разбере) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Много хора са се регнали (и не прявят постове),защото за да се ъплоудва в сайта се изисква регистриран акаунт във форума.Та целта на тези юзъри не е да 4етат форума,а да могат да ъплоудват... Нека все пак някой админ да каже тежката си дума Ех...blowcow ме е изпреварил с 1 минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 da ti kaja dosega ne sum zabelqzal "tiho uploadvane" nqkoi da up-loadva bez da postne kakvo e kachil, taka kak nqkoi shte razbere kakvo se kachva, puk i nali znaesh trqbva da si kaje choveka che tova toi go kachil ) trqbva da ima log za koi koga posledno e vlqzul vuv foruma i koga za posledno e uploadval daje... inache kak shte izpulnqt napisanoto vuv foruma che 6 mesetza neaktivnost=delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 11, 2003 Author Share Posted November 11, 2003 Бобо не че не им се занимава прати им ПМ и ги питай дали ще стане тая работа.Да си регистриран в форума не значи само да постваш ами и да уплоадваш тъй че наистина не се знае дали е влизал ама може да си го позлва(което мисля че също може да се разбере) mislq 4e ve4e nqma smisal ot PM shtom sa pusnal tema no ako do utre nqma otgovor shte im pratq moje da ne sa q vidqli Много хора са се регнали (и не прявят постове),защото за да се ъплоудва в сайта се изисква регистриран акаунт във форума.Та целта на тези юзъри не е да 4етат форума,а да могат да ъплоудват...Нека все пак някой админ да каже тежката си дума Ех...blowcow ме е изпреварил с 1 минута mislq 4e moje da se proveri koga usera e uploadval za posledni no az da vi kaja ne sam zabelqzal az shtqh da obarna vnimanie obiknovenno gledam koi kakvo uploadva no moje da sam propusnal neshto taka 4e 4akam adminite da se izkajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.