The^Undertaker Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Taka zna4i drupnah si igrata proverih fail4etata vsi4ko to4no , mountvam cd2 na daemon-a ok ka4va se probvam cd1 no mi dava slednata gre6ka : Unable to mount image . Cue sheet: line 1 - File not accessable Smenih si daemon-a s 3.33 versiq s nadejda da trugne ne stava . namerih si igrata na dva diska otnovo ne 6te da ka4i purviq disk napraven v .ccd format ! Stra6no mi se cka taq igra ako nqkoi moje da pomogne s akul 6te sum mnogo blagodaren ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Ами трябва да редактираш .cue файла да съвпада с името на .bin файла. Отваряш .cue файла с Notepad да речем и ще се ориентираш. Елементарно е. В .cue файла трябва да е показан пътя до .bin файла тва е идеята. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 11, 2003 Author Share Posted November 11, 2003 Ами трябва да редактираш .cue файла да съвпада с името на .bin файла. Отваряш .cue файла с Notepad да речем и ще се ориентираш. Елементарно е. В .cue файла трябва да е показан пътя до .bin файла тва е идеята. Успех Heh prav , stana za 10 sekundi ma kato ne mi se e nalagalo . Blagodarq mnogo , ako q uvajava6 taq igra imam da si vru6tam za zagubata na NFS ))! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Ами едно време играх Шогун и ако махнем скапания микромениджмънт битките бяха и все още са най-красивите и най-добре реализиране 3D битки правени някога в която и да е стратегия. Само че докато се развия и хващах къра и в крайна сметка зарязах играта че нерви не останаха Иначе за загубата ти на Поршето може да сметнем че е имало лаг макар че и да нямаше едва ли ще ти помогне много Да не говориме че ако я минеш на сингъл играта и играем с яките коли ще ти бъде доста по трудно че с тях съм свикнал да играя Тея стандартните хич не съм играл с тях. Трябва да се поразровя дали няма някакви български сървъри да влизат маниаци да играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 12, 2003 Author Share Posted November 12, 2003 Ами едно време играх Шогун и ако махнем скапания микромениджмънт битките бяха и все още са най-красивите и най-добре реализиране 3D битки правени някога в която и да е стратегия. Само че докато се развия и хващах къра и в крайна сметка зарязах играта че нерви не останаха Иначе за загубата ти на Поршето може да сметнем че е имало лаг макар че и да нямаше едва ли ще ти помогне много Да не говориме че ако я минеш на сингъл играта и играем с яките коли ще ти бъде доста по трудно че с тях съм свикнал да играя Тея стандартните хич не съм играл с тях. Трябва да се поразровя дали няма някакви български сървъри да влизат маниаци да играем m da vij i ako otkrie6 ne6to svirkai . Dobre de az singal nivga6 ne sumq minaval vse zarqzvam vsqka 4ast do nqkude . 6te se postaraq i kat se zase4em jivot i zdarve v irc 6te se puknem . Samo dano mi opravqt neta tiq dni 4e e nqkuv ADDD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.