Jump to content
BulForum.com

Problem s Medieval

The^Undertaker

Recommended Posts

Taka zna4i drupnah si igrata proverih fail4etata vsi4ko to4no , mountvam cd2 na daemon-a ok ka4va se probvam cd1 no mi dava slednata gre6ka : Unable to mount image . Cue sheet: line 1 - File not accessable

Smenih si daemon-a s 3.33 versiq s nadejda da trugne ne stava . namerih si igrata na dva diska otnovo ne 6te da ka4i purviq disk napraven v .ccd format !

Stra6no mi se cka taq igra ako nqkoi moje da pomogne s akul 6te sum mnogo blagodaren !

Ами трябва да редактираш .cue файла да съвпада с името на .bin файла. Отваряш .cue файла с Notepad да речем и ще се ориентираш. Елементарно е. В .cue файла трябва да е показан пътя до .bin файла тва е идеята. Успех :)

Ами трябва да редактираш .cue файла да съвпада с името на .bin файла. Отваряш .cue файла с Notepad да речем и ще се ориентираш. Елементарно е. В .cue файла трябва да е показан пътя до .bin файла тва е идеята. Успех :)

Heh prav :) , stana za 10 sekundi ma kato ne mi se e nalagalo . Blagodarq mnogo , ako q uvajava6 taq igra imam da si vru6tam za zagubata na NFS :))))!

Ами едно време играх Шогун и ако махнем скапания микромениджмънт битките бяха и все още са най-красивите и най-добре реализиране 3D битки правени някога в която и да е стратегия. Само че докато се развия и хващах къра и в крайна сметка зарязах играта че нерви не останаха :) Иначе за загубата ти на Поршето може да сметнем че е имало лаг макар че и да нямаше едва ли ще ти помогне много :) Да не говориме че ако я минеш на сингъл играта и играем с яките коли ще ти бъде доста по трудно че с тях съм свикнал да играя :) Тея стандартните хич не съм играл с тях. Трябва да се поразровя дали няма някакви български сървъри да влизат маниаци да играем :)

Ами едно време играх Шогун и ако махнем скапания микромениджмънт битките бяха и все още са най-красивите и най-добре реализиране 3D битки правени някога в която и да е стратегия. Само че докато се развия и хващах къра и в крайна сметка зарязах играта че нерви не останаха :) Иначе за загубата ти на Поршето може да сметнем че е имало лаг макар че и да нямаше едва ли ще ти помогне много :) Да не говориме че ако я минеш на сингъл играта и играем с яките коли ще ти бъде доста по трудно че с тях съм свикнал да играя :) Тея стандартните хич не съм играл с тях. Трябва да се поразровя дали няма някакви български сървъри да влизат маниаци да играем :)

m da vij i ako otkrie6 ne6to svirkai . Dobre de az singal nivga6 ne sumq minaval ;) vse zarqzvam vsqka 4ast do nqkude :) . 6te se postaraq i kat se zase4em jivot i zdarve v irc 6te se puknem :). Samo dano mi opravqt neta tiq dni 4e e nqkuv ADDD!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...