Naman Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 v zamundata trqbva da gi ima vsi4kite .... probvai tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Някой ако може да ми каже откъде да изтегля 7-ми сезон. Стигнах до 5-та серия на 5-ти сезон и ми става все по-интересно.Сигурно се броят на пръсти филмите които могат да се конкурират с този.Нямам търпение да гледам 6-ти и 7-ми сезон само че 7-ми още го няма или поне аз не мога да го намера.Ако някой намери саит в който го има 7-ми сезон да каже! В момента върви 7-ми сезон така че трябва да го следиш - излиза нов епизод всяка седмица в петък към 05:00 сутринта (тегли го от mininova,ако искаш чакай 2-3 часа на zamunda-та да го качват към 08:00). Ето и новият Епизод 3 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 В момента върви 7-ми сезон така че трябва да го следиш - излиза нов епизод всяка седмица в петък към 05:00 сутринта (тегли го от mininova,ако искаш чакай 2-3 часа на zamunda-та да го качват към 08:00).Ето и новият Епизод 3 ! Мерси за информацията! Мерси за информацията! А това,че излизат всеки петък сигурно ще рече,че този петък ще излезне 4-ти епизод така ли?А 7-ми сезон кога по-точно е излезнал в интернернет за първи път? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Най-сетне излезe и 4-та серия на 7-ми сезон.Клои иска да се подложи на лечение за да загуби способността си да лекува и да не бъде метеоритна откачалка,но с цената на това да забрави голяма част от живота си включително и Кларк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water-Melon Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Епизодът беше доста добър. Видяхме Лекс в старата му светлина, което на мен ми допада. Дийн Кейн си изигра перфектно ролята на поредния злодей. Беше доста злобен и мадамата, която искаше да направи безсмъртна е явно някакъв нов вариант на Франкенщайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Изтеглих си 5-та серия на 7-ми сезон,но за съжалени ще трябва да почакам докато сложат субтитри.Нямам търпение да разбера какво ще стане в тази серия,но без субтитри не мога така,че моля ви качете ги или ми посочете откъде да си изтегля субтитрите за тази серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ako nqma sub na nqkoi epizod potyrsi tuk http://subs.unacs.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Я, цяла тема имало за Смолвил, не знаех. Аз също следя сериалчето от доста време. Днес излезе новия епизод (7ми) ето линк в wrzru http://bt.wrzru.com/details.php?id=12446 . Субтитри ви препоръчвам да изчакате от subs.sab.bz, а не от subs.unacs.bg, защото за мен първите правят по-качествени преводи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Уфф,много гадно!Как да чакам толкова много за да излезе следващата серия...Напоследък няма много хубави филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Хора най сетне излезе 9-ти епизод.Надявам се да си заслужава чакането.Ето от тук можете да свалите серията: http://www.mininova.org/search/?search=smallville Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Да уважа и аз темата Серияла е много добър и много ме плени с нетърпение очаквам следващите серии със всеки сезон става все по интересен ! DoomSDay is coming !!! Но поне е ясно че ще има и сезон 9 дано е и последният че според мен като гледам как се развиват нещата сценаристите могат да направят спокойно оше бая сезони което малко или много ще изнерви феновете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Нещо новите серии не се появяват ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.