S4ch3 Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Като гледам в този форум няма много фенове на Smallville което е жалко защото сериалчето мачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Ааа има има фенове мой човек.Все пак аз следя топ 5 от тв.ком.А там почти винаги си е същото: 1.Prison Break 2.Heroes 3.Lost 4.Smallville 5.Я CSILV,я The House,я Grey's Anatomy. Btw зонарите са вече само двама - тоя пич от последният епизод и още един все още незнаен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 само да подкладя интереса сватбата на лекс и лана е в края на март поне това казват за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Като гледам в този форум няма много фенове на Smallville което е жалко защото сериалчето мачка Форума беше пуснат наскоро, затова няма много регистрирани. Просто трябва да се разпространи за него. само да подкладя интереса сватбата на лекс и лана е в края на март поне това казват за сега Пише че ще е във 16-ти епизод Ето и треилъра на новия епизод Crimson: http://www.youtube.com/watch?v=n5Ckfzbm4tU&NR Има и Director's cut: http://www.youtube.com/watch?v=ddluBl-pDOQ Нещата си идват на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Епизода в който се женят ще е в март http://www.kryptonsite.com/ otivash v rummors i nakraq episod 16 promise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 да в този еписод ще е а самия епизод ще е в март Не този епизод е 13ти и той ще бъде излъчен на 1ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ето го и 13 епизод - Arenabg , Zamunda Това според мен е най-интересната серия до този момент в сезона , така че не я пропускайте... Субтитири , още няма , но се очкават скоро и ще помоля серийте от сериала да се качват в локалния , защото все още не е качена 12 серия и 13 , а те все пак излезнаха преди време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 това е супер сериал мн як епизод. да заложим дали лана ще се варне при кларк аз съм за НЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 За жалост точно туй ще стане Chlark В последния епизод имаше жестоки сцени и все пак дано Лана да отиде някъде където не може да дразни никои Phantom Zone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 eto i dneskashniq super qk super lud super trilaren episod link p.s pro4etoh v http://www.kryptonsite.com 4e nqma da ima prekasvane pone v sledvashtite 2 episoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Във 6-17 "Combat" ще участват 2ма от кеча - Kane и Ashley Massaro. Снимка на 2рата: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 ето още малко от мен: В следващия епизод е сватбата на лана и лекс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 ето още малко от мен: В следващия епизод е сватбата на лана и лекс Не няма да бъде в следващия епизод. Следващия е "Freak" и няма да става въпрос за сватбата на Лана и Лекс. В по-следващия "Promise" е обявено че ще гостува Нел (Лелята на Лана) т.е. най-вероятно тогава ще е сватбата им. Link: http://youtube.com/watch?v=gUJnQ2mdExc Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Следващият епизод "Promise" ще се излъчи на 15.03 и действието ще е съсредоточено върху сватбата (все още предстояща) и съмненията на Кларк и Лана относно "взаимотношенията" им.С две думи - Тъп Епизод.Лично аз не им харесвам "сърцераздирателната любов припламваща от време на време". ПС I want some action,baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Здравейте.От скоро гледам сериала и съм стигнал до 4-ти сезон 17 сериа.Тай като го свалям от други саитове с по 50кб искам да помоля тези които имат 4,5 и 6 сезон да ги качат в bt.wrzru.com за да мога да го истегля и да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Някой знае ли защо още го няма новия епизод по тракерите и ако го е намерил някъде да даде линк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Има го в чуждите тракери.Например mininova.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Има го в чуждите тракери.Например mininova.org Благодаря. Свалих си го , а вече са го качили и в zamunda.net - link Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Естествено последната серия нямаше как да не свърши много тъпо. Сега ще трябва да чакаме до следващия сезон за да видим какво ще стане. 7 Сезон доколкото разбрах излиза някъде септември , но не съм толкова сигурен. Просто така се говори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 малиии защо ще 4акам толкова време да разбера дали кларк и другите са мартви или не абе кога ша е новия еписод знае ли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Айде и новия сезон почна и Supergirl ще участва в него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Добро начало на сезона.Супергърл е много сладка ЕПИЗОД 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Здравейте! Аз и майка ми гледаме Smallville от 1 седмица и тепарва предстои да гледаме 4,5,6 и 7-ми сезон.Филма ни допадна много и го гледаме с огромен интерес.Забелязах,че специално в този форум няма много фенове ако изобщо има такива защото вие не обсаждате филма,а се надпреварвате кой ще разбере първи какво ще стане в следващите серии. Но както и да е...Надявам се във форума да се включат повече хора любители на фантастиката и романтиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 nai-dobiq seriql madafakaz! Pone na mene dosta mi dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Някой ако може да ми каже откъде да изтегля 7-ми сезон. Стигнах до 5-та серия на 5-ти сезон и ми става все по-интересно.Сигурно се броят на пръсти филмите които могат да се конкурират с този.Нямам търпение да гледам 6-ти и 7-ми сезон само че 7-ми още го няма или поне аз не мога да го намера.Ако някой намери саит в който го има 7-ми сезон да каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.