XAKEPA_2004 Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 сайтчето Наистина е интересно.Може аз да не съм будала и да не ги вярвам тия работи,ама това на повечето ми познати стана(без желанието де-не се знае със сигурност). П.П.-Внивайте какво пишете на 2. (Аз написах 94...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 На мен сичко ми излезна вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 абсолютно нищо общо с реалността Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Да, ок, welcome to 5th grade quiz fun... Тестът позна само едно нещо и то е номер 3, но ми се струва съвсем нормално първо да помислиш за тоя човек и да го сложиш там. Останалото са пълни бози, очевидно. Олиии, добре че не си мислих желание, че сега като не пратя линка на никой да не ми се случи нещо ужасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Почти нищо не ми позна, ама си бях пожелал вечерята да стане до 15 минути и хоп след 3 минути стана готова. И сега отивам да вечерям и не се налага да пращам нищо на никого. Ама че съм авантаджия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Познаха 10 и 11. Останалото е боза, но поне се посмях Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 ЕЕ и на мен ми позна всичко а сега чакам желанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 "Песента от 11 показва как виждаш живота" Хаха, в последният момент ми хрумна "Панаири" на Л. Иванова... Но пък позна за- "Човекът под номер 3 е този, които обичаш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Човекът, правил теста е мн умен "цифра, но не по-малка от 15" Моята песен номер 10 се казва "Unclefucker" Слушах я преди малко и случайно се сетих за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 edinstvenoto v testa koeto ima veroqtnost da e vqrno e nomer 3 .. choveka kogoto obichash,zashtoto e logichno da si pomislish za nego v pyrviq moment.drugite neshta si gi e izmykal ot prystite syzdatelq na testa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 edinstvenoto v testa koeto ima veroqtnost da e vqrno e nomer 3 .. choveka kogoto obichash,zashtoto e logichno da si pomislish za nego v pyrviq moment.drugite neshta si gi e izmykal ot prystite syzdatelq na testa. Дам, поредната простития Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.