Jump to content
BulForum.com

Интересно сайтче...

XAKEPA_2004

Recommended Posts

сайтчето

Наистина е интересно.Може аз да не съм будала и да не ги вярвам тия работи,ама това на повечето ми познати стана(без желанието де-не се знае със сигурност).

П.П.-Внивайте какво пишете на 2. ;) (Аз написах 94...)

Да, ок, welcome to 5th grade quiz fun...

Тестът позна само едно нещо и то е номер 3, но ми се струва съвсем нормално първо да помислиш за тоя човек и да го сложиш там. Останалото са пълни бози, очевидно.

Олиии, добре че не си мислих желание, че сега като не пратя линка на никой да не ми се случи нещо ужасно! :D

Почти нищо не ми позна, ама си бях пожелал вечерята да стане до 15 минути и хоп след 3 минути стана готова. И сега отивам да вечерям и не се налага да пращам нищо на никого. :P Ама че съм авантаджия. :lol:

"Песента от 11 показва как виждаш живота"

Хаха, в последният момент ми хрумна "Панаири" на Л. Иванова...

Но пък позна за- "Човекът под номер 3 е този, които обичаш"

Човекът, правил теста е мн умен :)

"цифра, но не по-малка от 15" :blink:

Моята песен номер 10 се казва "Unclefucker" :lol: Слушах я преди малко и случайно се сетих за нея.

edinstvenoto v testa koeto ima veroqtnost da e vqrno e nomer 3 .. choveka kogoto obichash,zashtoto e logichno da si pomislish za nego v pyrviq moment.drugite neshta si gi e izmykal ot prystite syzdatelq na testa.

edinstvenoto v testa koeto ima veroqtnost da e vqrno e nomer 3 .. choveka kogoto obichash,zashtoto e logichno da si pomislish za nego v pyrviq moment.drugite neshta si gi e izmykal ot prystite syzdatelq na testa.

Дам, поредната простития :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...