slav4o Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Neznam dali samo pri men e taka no vryzkata i trafica teq dni sa ujasni neznam na kakvo se dylji no skorostta e pod vsqkakva kritika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Аз не мога да се опла4а Нямам никакви проблеми през последните дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 ot vchera vrazkata kam wareza mi e mnogo ebana ama pak kam drugite saitove niamam problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Neznam dali samo pri men e taka no vryzkata i trafica teq dni sa ujasni neznam na kakvo se dylji no skorostta e pod vsqkakva kritika Predi dve sedmici neta mi be6e taka i tova prodalji 7 dni Taka4e, ni6to hubavo ne ni o4akva .....l Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 i na mene mi e kofti vrazkata ot 1-2 dena. ne ka4va pove4e ot 3-4k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 40 са връзките по HTTP към интернет. Други лимити за протоколи няма. Връзките за warez.ru са с лимит 6 или 7 на сървър. Ако сте в мрежи с много хора и ви дава forbidden просто станете самостоятелен клиент на ISP-то или вразумете съседите си (или себе си/flashget-а). Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 kym warez-a niamam problemi, ama vynshnia e ujas i to vchera i dnes 3-4 kak kato pisa bafi, ako moga da fana.., napravo prikazka shte e ) inache i foruma i play-a malko mi se baviat. no kato trygna da tocha, niama problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 kym warez-a niamam problemi, ama vynshnia e ujasi to vchera i dnes 3-4 kak kato pisa bafi, ako moga da fana.., napravo prikazka shte e ) inache i foruma i play-a malko mi se baviat. no kato trygna da tocha, niama problemi. На мен ми е същото. Външния нет е под всякаква критика. Една игра в б.нет не може да се направи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Xex. Az za B.net ne moga i da me4taq (ne za drugo, ami 6tot hostvame edin irc bot i pone dve mirc-i non-stop kym UniBG). Ama naposledyk zabelqzvam zabavqne navsqkyde - ne postoqnno, ami se edno neta idva na vylni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Абе само аз ли нямам никакви проблеми с нета?? И вътрешния си ми е 30-так горе-долу, а и външния като се налага да си сваля крак се търпи - 2-3-4 кб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Ne stava duma za download - 58-60 gi otporvam. *Pasaneto* mi e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Mamka mu... ot snoshti nqmam :8081, chak do dnes sutrinta. Nax sushto kaza che nqma, no KILLERINCHO i AzSumGot ne se oplakvat... Nqkakvi idei ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 na men pak ot v4era ve4erta trafika kam vsi4ki siteve mi padna vklu4itelno i kam warez.ru dano skoro da se opravi shoto ponqkoga 4akam kam 30 40 sek za da mi se otvori foruma tova e dosta drazneshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Vanshniq trafik e napravo ujas Edno yahoo i hotmail edva si otvarqm.Dano ot evrocoma da predpriemat merki ,6oto tova ne se tarpi. P.S Ot nqkolko dena se opitvam da otvorq www.mp3-bg.com .Nqkoi da si ima i ideq za6o ne se otvarq,dane bi da sa si smenili site -a Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Щото сайта е down ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 Grr , v4era bavnotiqta se turpe6e ma dneska e nqkuv ujas 2 minuti doakt vleza v toq forum puk za na vunka da ne govorq . Dokolkoto govorih s usari v IRC pove4eto sme mai v KI4uk-a s tozi problem , ili gre6a !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 12, 2003 Share Posted November 12, 2003 i az sam ot ki4uka.kakto kazah v4era trafika padna zna4itelno no ot 2 3 4asa padna oshte pove4e i edvam vlizam v warez.ru 4akam po 2 3 min q vno problema e lokalen dano da se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.