veseo Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Ами синко , при тези футболисти... не виждам какво може да им попречи , освен тъпотията на Шведа! Aбе няма какво да говорим.... играха несигурно и паднаха! Това е! А онея "ВЕЛИКИ" Бразилци.... Ронално, Рубиньо и Роналдиньо са жив ташак! Интересно как при Англия виновен е само треньора, а при Бразлия играчите, като и двата показаха слаба и безлична игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Някой се е престрашил да гласува за Франция Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 i za brazil spored men e vinoven pereira naprimer ronaldinho si li4e6e 4e mu lipsva svobodata koqto mu se dava v barcelona a i samiqt trenior naloji pragmati4en stil na igra koito rabote6e vs. slabite no vs. opite otbor na france stana gaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Моят фаворит беше Англия ама сега като опаднаха мисля,че Германия ще вземе купата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Be q kajete (ako moje klip nai-dobre) zakvo go izgoniha Rooney ,kakvo to4no stana ,4e togava me nqma6e i do sq nikoi ne mi kazva... Ina4e mislq 4e dnes Germaniq 6te se klasira za final ,no Italiq 6te im se opune qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Be q kajete (ako moje klip nai-dobre) zakvo go izgoniha Rooney ,kakvo to4no stana ,4e togava me nqma6e i do sq nikoi ne mi kazva... Ina4e mislq 4e dnes Germaniq 6te se klasira za final ,no Italiq 6te im se opune qko Взеха му топката и той залитна и стъпи на топките на един дето беше легнал зад него (май този който му изрита топката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Германия или Италия?Ще разберем след 90 минути! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Аз съм за Италия. Нищо, че ме е яд как победиха Австралия. Германците играят много грубо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 йеп гадните шваби ша гледат финала по телевизията Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 оле разбиха са, след 1 месец мачове..тази вечер се разбих..особено втория гол беше като на кино....дел пиеро изруд - адзурите са фаворити на този етап според мен, а неудачниците домакини, които нямата нито един футболист от качеството на клинсман, берти фогс, бекенбауър...да пътуват. Според мен финал: ИТАЛИЯ - ПОРТУГАЛИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Много хора ги направиха шампиони немците предварително........много се радвам, че отпаднаха. )))))))))))))))))) Успех на Италия на финала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 ИТАЛИЯ - ПОРТУГАЛИЯ за пръв път през живота ми ще пускам еврофутбол за тези отбори... ако може вече да се пусне де Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 119 и 121 минута най-много да боли. FORZA ITALY Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Germany OUT!Не мога да повярвам, че не са купили първенството Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Гледайте днес кво ще прави Зидан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 олее просто сам разглобен от кеф Италия показаха класа така да се радвам за отпадането на гадните шваби ФОРЦА ИТАЛИЯ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 оле разбиха са, след 1 месец мачове..тази вечер се разбих..особено втория гол беше като на кино....дел пиеро изруд - адзурите са фаворити на този етап според мен, а неудачниците домакини, които нямата нито един футболист от качеството на клинсман, берти фогс, бекенбауър...да пътуват. Според мен финал: ИТАЛИЯ - ПОРТУГАЛИЯ Италия - Франция е логичния финал. Ако все пак има няква логика де. Франция е класи на Португалия които някак лежешком с една дузина картони додрапаха до тука. Ако това е финала ще бъде истинска класика. Абе къде е Италия горе във анкетата?! Лелелее голям майтап??!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Be q kajete (ako moje klip nai-dobre) zakvo go izgoniha Rooney ,kakvo to4no stana ,4e togava me nqma6e i do sq nikoi ne mi kazva... Ina4e mislq 4e dnes Germaniq 6te se klasira za final ,no Italiq 6te im se opune qko Намерих едно видео на което можеш да видиш положението и коментари към него. тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 хаха верно Италия я няма в класацията най-после един отбор който заслужаваше победата си я взе ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Heheheh най-сетне подкрепяните от съдии шваби си заминаха и съм много доволенУтре, след като Португалия бие надменните тъпи, некадърни франсета, ще съм и най-щастливия фен на футбола!Успех Португалия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Але алееееееее ИТАЛИЯ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ! Показаха го за по-малко от минута 2 гола...Forza Squadra Adzura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 bravo na ITALIQ, zaslujavat da sa na final !!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Италия=ШАМПИОН Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Heheheh най-сетне подкрепяните от съдии шваби си заминаха и съм много доволенУтре, след като Португалия бие надменните тъпи, некадърни франсета, ще съм и най-щастливия фен на футбола!Успех Португалия! финала е италия и франция и ако искаш безинтересен финал като италия и португалия незнам какъв фен на футбола си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.