Jump to content
BulForum.com

Germany World Cup 2006

peja

Germany World Cup 2006  

203 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Няма такъв съдия, няма и такива цигани като португалците. Жалко, че на четвъртфинала посрещат най-слабия от отборите, намиращи се там - Англия и ще продължат ако Бекъм не лудне пак :( Ама няма толкова слаб съдия... картоните за португалия бяха закъсняли с по 1-2 фала, холандските картони бяха компенсации, а нито едно от сбиванията не можа да укроти. Чак почвам да се замислям дали Португалия няма да станат световни, та да им върнат за срама дето Гърция стана европейски на тяхна територия...

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Moga da kaja samo, 4e portugaliq produljiha, no s teq kartoni i kontuzii... ne vijdam kak shte pobedat v sledvashtiq krag. Ina4e mnogo grub ma4, za koeto sa si vinovni igra4ite, koito se 4udeha kak da se ritnat, ne kak da vkarat gol.

Moga da kaja samo, 4e portugaliq produljiha, no s teq kartoni i kontuzii... ne vijdam kak shte pobedat v sledvashtiq krag. Ina4e mnogo grub ma4, za koeto sa si vinovni igra4ite, koito se 4udeha kak da se ritnat, ne kak da vkarat gol.

И съдията, който излишно изнерви мача със спестени картони.

Еми кофти стана,исках Холандия да победят,обаче си личи-имат нужда от повече опит,съдията не ми се коментира.Дано Англия победят

Селяндурия от класа..Ако можех бих счупил и 2-та крака на Кайт ли е къв е..а Фиго се държа като пумиар.. :angry1 Ван Бастен го уважам много ама много...ама за кво не пусна Нистелрой !? :angry:

Селяндурия от класа..Ако можех бих счупил и 2-та крака на Кайт ли е къв е..а Фиго се държа като пумиар.. :angry1 Ван Бастен го уважам много ама много...ама за кво не пусна Нистелрой !? :angry:

Izvan forma e i ne pravi nishto. Tova e oficialnoto izqvlenie.

veseo, za kartonite si pav do nqkade, no suglasi se, 4e ne moje vinagi vsi4ko da se nakazva na maksimum... togava shte se polu4i obratnoto, vseki fal shte se stremqt da go pravqt oshte po-grub, za da znaqt, 4e s 4erveniq otnasqt i nqkoi ot dr otbor, koeto e po-losho i vliqe direktno varhu zdraveto na igra4ite. Vqrno e, 4e ot tezi spesteni kartoni pove4e se vuzpolzvaha portugalcite, no holandcite sami sa si vinovni, 4e ot 20 i kusur udara ne mojaha da vkarat 1.

И все пак факт е, че португалците нито веднъж не допуснаха холандците да ги застрашат.

Ако питаш мен ако в тоя мач бяха пуснали кака ти Виктория да играе на мястото на Карик или Карагар, можеше и по добре от тях да се представи... :laughing:

;)

Днес пак ги спаси той...

И все пак си остава позьор. Жена му е най-хубавото, което може да предложи. Даже вече и екстравагантна прическа няма :P

Опааа може да съм сбъркал.

Да разбулим мистерията - Карик е от школата на Уест Хем (както и около 50% от селекцията на Англия в момента). През 2002 Тотнъм го купиха, защото Уест Хем бяха в сериозна криза и продаваха всичко. Първите сезони не впечатли, дори не успя да се пребори за титулярно място, но миналия сезон направи серия от добри мачове. Доста е вероятно след световното да премине в МАнчестър Юнайтед, въпреки че засега Тотнъм отхвърлят офертите им. А играч на Боро е лявото крило Даунинг, който влезе в последните няколко минути.

А тоя мач Португалия - Холандия беше бахти коридата. Не знам с къв състав ще излезе Португалия срещу Англия (май с тях ще играят :confused ) Роналдо е контузен, Деко и Кощиня са с червени картони. А Холандия на този мондиал игра грозно и резонно отпадна. Самият Бастен беше казал да не очакваме нищо сериозно от тях. Но въврят в правилна посока и може би на европейското вече ще са по-голям фактор B)

На Португалия ще им е много трудно без Деко,Кощиня и Роналдо,ако не се възстанови...и все пак си мисля,че Големия Фил ще измисли нещо и ще надхитре англичаните,нали затова е Голям :)

Вчера станахме свидетели на абсурдите на съвременния футбол.Не бих могъл да коментирам как играха отборите, тъй като аз поне видях много малко футбол снощи...И двата отбора заслужаваха да си ходят след този "спектакъл", който изнесоха.И между 22мата(поне в началото на мача) играчи на терена се разхождаше едно стресирано руско реферче, което незнайно как успя да се докопа до възможността да свири друг мач, след ужасяващо отсъдените дузпа и червен картон на мача Испания - Украйна...Ама явно така е модерно - да се играе с тактическа грубост, която на моменти се превръща в излишна бруталност...Пък на зрителя - дай му хляб и зрелища, нищо че той е седнал да гледа малко хубав футбол...И да видим какво ли остава до края на този форум - да се надяваме, че футболната грозотия от снощи, ще даде някакъв пример и на другите отбори и няма да станем свидетели на нов трилър от този сорт.Нека да има трилъри, но поне да са голови....

Много кофти мач беше снощи..кофти защото бях за холандия и много исакх да бият,но си изсхабих сигурно половината нервни клетки.

1-СЪдията беше изключително слаб(а по-принцип не бил такъв) изпусна мача и след това стана като война

2-Не може цял мач холандците да сипят тая тъпа топка и да чакат тоя олигофрен рус кайт да направи нещо. :angry1

3-една атака имаха без изсипване и стана добре и робен не направи нищо значимо,кайт направи само един изтрел цял мач(като контузи вратаря)

4-фиго трябваше да го изгонят дейб********** :angry1

И така....много ме е яд за холандия защото бяха напълно равностойно,но те не направиха нищо този мач

1-СЪдията беше изключително слаб(а по-принцип не бил такъв) изпусна мача и след това стана като война

По принцип е един от най-слабите съдии в момента, не пропуска сезон в ШЛ без подпре някой английски отбор (преди 2 години беше Манчестър, тая не помня кого).

basten, по-точно не ги спести, а закъсня да ги даде, затова и изпусна мача. Не можеш при касапското влизане на Кощиня да не му дадеш жълт картон, а после при игра с ръка да му дадеш (не че и това не е дори за директен червен!). А холандските картони си бяха тотална компенсация... чак смях напушваше от тях. След червения на Деко беше въпрос на време да измисли втора компенсация.

Снощния мач беше доста брутален.Цели 4 червени картона :angry1 .Мисля,че Италия-Австралия ще има продължения.И тогава Скуадра Адцура ще бие :P

Смотани жабари.Може ли все да им подаряват победи и сега да им дадат измислена дузпа :angry1 :angry1

Още една измъчена победа за Италия - хич не ги харесвам, ама все пак Австралийците са си виновни - те почти спряха да играят някъде към 70тата минута и очакваха да си почиват още 50 и накрая на дузпи каквото стане...Предишните 3 мача ми бяха много симпатични, ама тука се изложиха.Така и не разбрах защо Кюъл така и не се появи, но явно Гуус си знае добре работата...

И все пак ме е яд, много ме е яд, когато някой отбор побеждава, без да е заслужил - В италианския отбор имаше точно двама играчи които бяха на ниво - Буфон и Канаваро.Тони и той игра добре, ама за малко, след това реши да поспи, е поне го пратиха да си спи при резервите..

В общи линии този мач беше поредното разочарование за мен.

Още една измъчена победа за Италия - хич не ги харесвам, ама все пак Австралийците са си виновни - те почти спряха да играят някъде към 70тата минута и очакваха да си почиват още 50 и накрая на дузпи каквото стане...Предишните 3 мача ми бяха много симпатични, ама тука се изложиха.Така и не разбрах защо Кюъл така и не се появи, но явно Гуус си знае добре работата...

И все пак ме е яд, много ме е яд, когато някой отбор побеждава, без да е заслужил - В италианския отбор имаше точно двама играчи които бяха на ниво - Буфон и Канаваро.Тони и той игра добре, ама за малко, след това реши да поспи, е поне го пратиха да си спи при резервите..

В общи линии този мач беше поредното разочарование за мен.

А Тоти не се ли включи добре ,а?! Та всяко негово подаване беше "PURE INSPIRATION"...Италианците от 11 човека по 1 уникален играч на всеки пост без нападател... На вратата Буфон ,в защита това е Канаваро,Дефанзивен халф - Гатузо, Плеймейкър - Тотти. Нападатели - пълни дървета (най-вече Якинта).

Сигурен съм ,че Ди Вайо би играл доста по добре от цялото им нападение - Трябва им и един бърз и повратлив нападател , не само тарани. Дел Пиеро вече не става за нищо...

Въпреки всичко успех на Скуадра Адзура и нека Тотти ги поведе по правилния път

А Тоти не се ли включи добре ,а?! Та всяко негово подаване беше "PURE INSPIRATION"...Италианците от 11 човека по 1 уникален играч на всеки пост без нападател... На вратата Буфон ,в защита това е Канаваро,Дефанзивен халф - Гатузо, Плеймейкър - Тотти. Нападатели - пълни дървета (най-вече Якинта).

Сигурен съм ,че Ди Вайо би играл доста по добре от цялото им нападение - Трябва им и един бърз и повратлив нападател , не само тарани. Дел Пиеро вече не става за нищо...

Въпреки всичко успех на Скуадра Адзура и нека Тотти ги поведе по правилния път

Да и Тоти игра добре, не толкова заради тези пасове, които съм проспал явно, а най - вече заради това, че успя да запази самообладание и да реализира дузпата.

Да и Тоти игра добре, не толкова заради тези пасове, които съм проспал явно, а най - вече заради това, че успя да запази самообладание и да реализира дузпата.

Kak си ги проспал , та те бяха единствените точни пасове ,с някаква офанзивна идея за Италия през второто полувреме... :P

И дузпа нямаше, и червен картон нямаше. Поредният слаб съдия и поредният слаб фаворит, който побеждава измъчено.

Кюъл мисля, че не се е възстановил от травма. Няма друго обяснение защо не игра.

И дузпа нямаше, и червен картон нямаше. Поредният слаб съдия и поредният слаб фаворит, който побеждава измъчено.

Кюъл мисля, че не се е възстановил от травма. Няма друго обяснение защо не игра.

Кюъл просто е в изключително слаба форма и единствената контузия ,която има е треньорската...

Това е обяснението за неговата липса на терена.

Kak си ги проспал , та те бяха единствените точни пасове ,с някаква офанзивна идея за Италия през второто полувреме... :P

Ми някъде към 70тата минута играта и на 2та отбора стана изключително приспивна(почти по времето по което едно време даваха Сънчо... :laughing: ) и по стар детски навик започнах да се унасям :)

А да видим довечера кой ще е съперник на Италия - аз лично се надявам да бъдат Украйна - да остане поне един отбор от Източна Европа...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...