jozo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Значи проблема ми е следния.Вградената ми звукова карта на дъното е няква си С Медия мисля и е АС97 и нещо много слабо работи със слушалки.Вече 3 години си ползвах колонки с усилвател и не ми е направило впечатление че на слушалки бачка много тихо.Сега обаче си купих слушалки и с тях работи изключително зле.Абсолютно навсякъде съм дал звука на макс и от контрол панела където са настройките и пак са слаби.Пуснах същите слушалки на друг комп ще ми проглушат ушите ама у нас не.Има ли си някой на престава защо е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Няма крайно стъпало, трябва слушалките в тонколоните да ги включиш или да си направиш усилвател. И при мен е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Кажи какво ти е дъното защото моето е nForce и си драпнах нови дрейвери и там има повече екстри ( вграден ми е соунда) сега съм вързал уредбата и едни колонки и съм доволен даже идва силен звука има да си нагласяш какви са ти колоните слушалки ли колони ли 5.1 или 6.1 просто дръпни дрейвери и се поровичкай малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 Дъното ми е ECS P4S5A/DX+.Малко е старичко аз ги пробвах и на дъно с КТ 400 чипсет(което не е по ново) и пак вграден саунд и на дъно с нФорс и на двете работят силно а на мойто дъно не Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Дъното ми е ECS P4S5A/DX+.Малко е старичко аз ги пробвах и на дъно с КТ 400 чипсет(което не е по ново) и пак вграден саунд и на дъно с нФорс и на двете работят силно а на мойто дъно не Пусни Everest обща информация/Мултимедия/Звуков Адаптер и си потърси по нови дрейвери Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 Пусни Everest обща информация/Мултимедия/Звуков Адаптер и си потърси по нови дрейвери Да ама не!Отваря се някав страница и казва че тая информация дето търся е няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 http://www.asio4all.com/ Пробвай този драйвер, като не забравиш да си смениш Output плугина на Winamp със out_asio.dll (ще трябва да го дръпнеш от winamp.com) Благодарение на ASIO (въпреки че asio4all е емулирана free версия на Steinberg-ското ASIO) Realtek-а ми живее втори живот под WinXP. DirectSound SUCKS BIG TIME! ALSA & ASIO RULEZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Това Asio само на winamp-a ли въздейства ? Искам и в игрите да ми е силен звука като си сложа слушалките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Можели и аз да попитам нещо.преинсалирах си windows и искам да разбера каква ми е саунд картата защото нямам драйвери за нея а и нямам нито диск нито някаква опаковка за да знам каква ми е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Можели и аз да попитам нещо.преинсалирах си windows и искам да разбера каква ми е саунд картата защото нямам драйвери за нея а и нямам нито диск нито някаква опаковка за да знам каква ми е.. и горе написах и на тебе ще ти повторя сложи си Everest и се поразровичкай или по точно Компютър/Обща информация/Мултимедия/Звуков адаптер поне знаеш ли дали ти е вградена или ти е отделно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 И на мен ми е тих звука, и аз съм с дъно ECS Elitegroup и слушам на слушалки. Май това е повсевместен проблем с тази марка дъна. Затова ми писна и си сложих един Soundblaster Creative 4.1 и вече е ОК. Като цяло смятам че сауда през звукова карта е по-добър от вградените. Скоро планирам ъпгрейд с по-ново дъно, но ще си запазя саунд картата и занапред. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Затова ми писна и си сложих един Soundblaster Creative 4.1 и вече е ОК. Като цяло смятам че сауда през звукова карта е по-добър от вградените. Не само, че саунда е по-добър, но вградените доста натоварват конфугурацията като цяло. Особенно тея CMEDIA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Това Asio само на winamp-a ли въздейства ? Искам и в игрите да ми е силен звука като си сложа слушалките. Значи направи както бяха писали по-горе ... включваш си колонките и след това слушалките в out-a на тея колконки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 nqmam out na kolonkite,sledovatelno nqma da polzvam asio4all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.