Jump to content
BulForum.com

Проблем

veseo

Recommended Posts

Играта се качваше от мен. Първия диск го качих целия и след това upload-a ми се скапа и неможеше да се качва нормално , междувременно зачезна и цялата папка Gamez, т.е преместена е както разбирам днес. Ако можете да върнете втория диск в ftp-to ще го продължа, ако не - мога да се пробвам ако нямам проблеми да го кача наново.

-----

Междудругото доколкото помня при инсталацията не ми искаше втори диск :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Мога да ти го върна още сега, но няма да имаш права да пишеш в него (освен ако не го кача с акаунта ти, който трябва да имам) :( Проблем ли ще ти е да го започнеш наново? После ще го заменя безпроблемно :)

10x.

Няма да е проблем да го започна , но незнам как ще върви понеже преди тотално ми се скапа връзката с warez.ru ,(upload-ва 2-3 мин и спре, пише , че не е останало място - мизерии всякакви :bgrin: :bgrin: ).

Отделно качвам маx с 8к .... какво ти трябва да го качиш с моя акоунт - ако е само пасс ще ти ко кажа , за мен ще по добре да си спестя 300mb B) ...

kakво правим?

veseo

Taikato i as imam problem s edna igra zada ne praq topic koito sigorno shte bade zatvoren shte si posna problema tuka !

Drapnax si igrata Frank Herbert's Dune instal-nax e i kato dam Play mi vika:

Fatal Error

Renderer Intialisation Failed !!

nqkoi znae zakvo taka ???

Shte sam blagodaren ako nqkoi mi pomogne!

Изпращаш ми пасс по PM и го качвам ;)

Ако искаш си я смени точно преди да ми я пратиш за да си запазиш личната парола след това.

• 5 months later...

Ami mai nishto ne stava, az ia durpam ot arenata i sigurno do utre sutrinta shte e svalena 2x600MB, ako nikoi ne se zaeme da gi dovurshi tezi failove, az moga da se zama i da ka4a iso-tata ot arenata tuk, no gledam 4e datata ot failovete v wareza e 14.04.2004 tui 4e omje bi skoro shte bude produljen upload-a

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...