don_anton Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 1viq polusezon ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 MMM na Levski titlata mi se struva logi4na spored igrata koqto pokazaha v Evropa i spored fakta 4e CSKA si prodade 2-mata nai-dobri zashtitnici.Kato pribavim i postoqnnite karanici na Ormandjiev sas Ieshich... Zakfo vinagi ako nqkoi ma4 zavarshi ne kakto si4ki o4akvat kazvat 4e e ureden? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 ai da mu e.a maikata stiga ste govorili prostotii we maina sme6ni ste deiba1viq polusezon pak li be6e ureden 6ibaniq ma4 i svur6i X we onq mangal kato ne vkara sled korner naro4no li go naprai we tfa 4e mitko iliev i zlatinov ne znaeha kude se namirat ne zna4i 4e ste pusnali vij kak igrae6e robert za sqka topka se bore6e pisna mi ot prostotii 4esno tfa 4e nie igrahme stabilno otzad i ne mojahte a napravite ni6to ne zna4i 4e ste ni pusnali kato nqkoi ot va6te "super" napadateli stane nacional togava 6e igrae vs. domakinov i bojkov... hahaha domakina mai 1 topka ne vi dade uff tfa sig. 6toto be6e ureden ma4a ina4e mitko iliev 6te6e da nakove 20gola ai stiga sme6ki we kvi ste vie 4e 6te ni davate ne moga da razbera kruvniq vrag da dade to4ka ai molq vi se drugata godina ako vi biem 6te kajete 4e sme kupili ma4a nali ai kanariii a za teq izmislici nqma kvo pove4e da kaja bilo vi sram ot ma43a haha kvi ste vie 4e 6te vi e sram we ... da ne ste barca ili real 4e 6te vi e sram tctc za koi se mislite 4e 6te vi e sram 4e ste napravili X ... 1viq polusezon pak vi be6e sram sigurno ili 6to ne vi be6e sram sled poslednite vi 2 izmisleni pobedi v koito sudiqta be6e ne 12 4ovek mi 4oveka otbor a ? ai 6a gi e sram ... mn. golemi stanahte ... samo za drazna kato 4eta ....032 tool otbor kato botev nqma kak da stane satelit na kak se kazva6e ne6to se velb.. ili lo li mai lokomotiv da botev satelit e bil po vremeto na drugarq jivkov ... tfa za satelita me ubi napravo mom4e 4esno ako si vqrva6 si bolen 2 puti pove4e trofei imame ot vas satelit ... yeah yeah as you say...da preveda li ? awe 4eta 4eta i kato se zamislq dosta tupi postove imat fenovete na lokoto s izkliu4enie da kajem na dulgiq i lokomotiv4o koito pone pi6at s nekva ideq drugite i te ne znaqt kvo pravqt ... Inteligenciqta vladee Еми като си много интелигентен поне се научи да пишеш на кирилица. И да те светна времето на другаря Живков отдавна отмина и вече няма да има аванта за вас. То,ако не беше другаря Живков сега никой нямаше и да е чувал за смешния ви отбор и за ЦСКА. Ето ти един линк да разбереш как стоят нещата и да не се излагаш. И стига сте плакали наляво и надясно,че на Пешо Стоянов и кмета им е втръснало от ваще ревльовци вече. Кой е смешен бе дон антон? Ти голям разбирач се извъди-еми нормално взехте точка на Локото в най-истинското пловдивско дерби,което някоха се е играло под тепетата.Мачът се развиваше динамично от първата до последната минута,беше изпълнен с мъжка борба и футболистите на двата отбора се раздадоха докрай.Аз съм левскар от както се помня,но това не ми пречи да се опитвам да гледам реално на нещата-нещо,което е невъзможно за такива като теб.Мачът беше яко джогинг и чесане на топките от страна на двата отбора.Орловски и Фугата все едно,че носеха жълти фланелки на гърбовете си като разиграваха трайно и доста рисковано пред наказателното на Локото.Димитър Илиев не знам дали имаше едно точно подаване и трябваше да го извадят още след първото полувреме.Бях до агитката на Локото и да ти кажа по-оклюмали фенове отдавна не бях виждал-беше им ясно как ще завърши мача.Все пак се опитаха да повикат малко,колкото и да не им се викаше.Роберт Петров направи 5-6 отнемания на топката и нито един точен пробив.Единствено Еламе може би понеже не разбира грам български игра стабилно в отбрана.Халими цял мач правеше някакви странни и много трудни подавания,които в 90% от случаите бяха неточни.Въндев изнерви заедно с Илиев най-много публиката на Локото,която взе даже да ги освирква.Дино Езе покажа,че е доста техничен футболист и направи няколко добри пробива-естествено без резултат.В началото на мача се контузи Стоян Колев - и аз не разбрах как,а и надали някои разбра и беше сменен от нямащия от доста време ма4, доста бавен и трудноподвижен Камбуров.После Златинов един от най-добрите през сезона за Локото незнайно защо беше и той сменен.От своя страна Ботев без да се напъват отбиваха атаките на Локото и направиха няколко добри контри.Какалов беше наистина доста деен напред и не знам за какво феновете на Ботев толкова го псувате.Доста спокоен мач на терена,които беше изпълнен с феърплеи .Не знам дали повечето футболисти се изпотиха от жегата или от ходенето си по терена.Агитката на Ботев направи доста добро шоу и поне делтапланера или там както се води онази летяща машина ме спаси от тоталната скука.Радвам се,че Ботев взеха още една точка в борбата за оцеляване,но мача беше бахти пародията.Знам къде е тетъра в Пловдив,а той определено не е на Лаута,но както и да е.Дано следващото дерби да се играе при други условия и да бъдат зарадвани привържениците на двата пловсивски отбора,както и всички пловдивчани,който обичат футбола с една истинска мъжка битка. Какво се мъчиш да им обесняваш? Те никога няма да си признаят. Пък и повечето сигурно и на мач не са ходили. Аз никога не пиша тука и ме мързеше да го описвам като теб,но всичко което си казал е едно към едно с реалността! Били железни в защита и ни пресирали,по-големи глупости не бях чувал. Наще фенове още от 10мин. нататък знаеха как ще свърши мача. По-очевидно нещо нямаше,иначе с този смешен отбор който и домакинствата неможе да си вземе нямаха никакъв шанс. Как неможа някой от негрите да им вкара случаен гол та да не си отварят устата толкова. А някой писа,че Роберт тичал цял мач и се борил. хаха. По неадекватна игра от негова страна както и от целия отбор не само аз,но и никой локомотивец не е гледал! И то в дербито. Може би само когато пуснахме на Литекс за купата преди два сезона. А относно Роберт,да тичаше,но само до 30метра от вашата врата и после почваше да се суети и целия мач едно центриране не направи свясно. Сакън да не вземат да вкарат случайно. Мача беше копие на един ретро мач от първото им изпадане.:) Нафтата гостуваше тука и ходих да им гледам смешния отбор та тогава цял мач ги оставиха да си разиграват,но нали са си некадърници и една топка немогат да си подадът камо ли гол да вкарат. А нафталините само с 2удара във вратата и то от над 30метра колкото за статистиката вкараха два гола.:) По-смешен и късметлийски мач не бях гледал. И нафтата се ядосваха дето са вкарали случайно,ама то така,те чакат автоголове явно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 emii to i ako ne beshe Joro Iliev lokoto nikoi nqmashe da gi e 4uval ama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 va6te fenove kato sa znaeli mnogo umni be deiba ne6to oba4e mai ne razbrah kato udarihme gredata i kvo si pomisliha va6te fenove ili posle 4erniq kato ne moja da vkara ot 50cm kvo si pomisliha va6te fenove ??? ama ot mnogoznaikovci tool 6e si izpati6 mom4e poraboti vurhu ezika si da nqma administratorski namesi sme6en e otbora ot kustendil ne nai-stariq klub v BG taq rabota qsna li ti e ili da e napi6a na kirilica 4e taka ne razbira6? uf otiam da reportna na nqkoi admin da locke toq topik 4e sumati gluposti se izpisaha ... 6e ida da si pusna na tool ne6to da se uspokoq az samo ne polu4ih otgovor 1viq polusezon kato be6e ma4a X pak li ni pusnahte ? a togava bqhte i sus "zvezdite" si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedo1912 Posted May 17, 2006 Author Share Posted May 17, 2006 Така!НЕ разбрахте ли,буферчета,че сте си опекли работата,пък и отбора ви беше тотално подменен?какво следва от това?ми, че никой от новите ви няма да играе с хъса на предишните,поради факта че ен познават ИДЕЯТА дерби между Ботев-Локо.Смешно е да оправдавате слабата си игра с купени мачове.Колко от последните дербита бяха X?И те са купени,нали?За вратаря ви Колев-ако забравихте,той беше с национала и каво толкова чудно има да се контузи като си е починал само няколко дни.ТОВА ДЕРБИ НИКОГА НЕ Е БИЛО И НЯМА ДА БЪДЕ УРЕДЕНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 em te gi razbirat tiq biznes uredeni raboti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 emii to i ako ne beshe Joro Iliev lokoto nikoi nqmashe da gi e 4uval ama... Това се отнася за всеки отбор,но сега парите определят силните! Преди е имало тотална хегемония на партийните отбори. С ЦСКА никой неможе да се сравнява по нечестни титли и купи,но да ми говорят жълтите,че са по-велики само заради партийните си псевдо успехи не го приемам. И да не ми говорят,че са най-великите фенове,защото като фенове са номер едно по-броя на посещенията на дечковци избягали от училище и от занималните. и престанете да парадирате със тъпия делтапланер. За него ще бъдите сериозно санкционирани парично надявам се,защото е забранено! И не се мислете за велики,защото подобни допълнения към хореографията бяхме измислили преди много години,но именно заради строгите санкции не сме предприемали. Това е престъпление според закона и подлежи на наказание. Ама какво да ви обеснявам обадете се на справки и попитайте. Гледам с телефоните по се оправяте. Навярно сте изпразнили половината училища с бомбени заплахи да се съберете за мача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 awe tool tfa sme6no li trqq6e da e we ne6to ne se polu4i ... ai da zavur6im temata kato imat istoriqta koqto ima botev ne samo v bg a i v europe togava 6e mi govori6 za veliki otbori i 6e sravnqva6 loko s botev...a tva za deltaplanera mnogo qsno 4e 6e s enameri nqkoi ot vas da kaje 4e e tupo ama da ne po4vame i toq spor...za de4kovcite pulni prostotii govori6...ko ti kaja i kvo kato ima po-mladi fenove v agitkata na botev...qvno e 4e novoto pokolenie misli pravilno :! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 ауе половината от успехите на ботев са от преди времето на нагласените партийни работи, когато някои "велики" отбори още не са съществували.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ако това е славна история ок. Аз да съм казал някъде,че имаме по-славна история от който и да е отбор?! Ботев. Шампион на България - 1929 и 1967 година. Носител на Купата на Царя - 1929 година. Носител на Купата на Съветската армия - 1962 и 1981 година. Носител на Балканската клубна купа. - 1972 година. Четвъртфиналист за КНК - 1962/1963 година. Шестнайсетинафиналист за КЕШ - 1967 и 1985 година Славна история имат Милан,Ливърпул,Аякс,Барселона например Относно по-горното изказване да си направи човека справка с историята на клуба си която явно не познава.Иначе не отричам за безспорните успехи от 29год. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 а другите ги отричаш така ли? партията е уреждала мачовете в кнк и кеш така ли? знам си историята на клуба и тва което съм разбрал от нея е че много повече е страдал от режима отколкото е спечелил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 а другите ги отричаш така ли? партията е уреждала мачовете в кнк и кеш така ли? знам си историята на клуба и тва което съм разбрал от нея е че много повече е страдал от режима отколкото е спечелил... Не ги отричам,но и друг отговор не очаквах. Имам предвид,че всички фенове на ЦСКА и Ботев това казват винаги. Не мислиш ли,че е нормално отбор в който са отишли най-добрите футболисти от цяла България да постига успехи на международно равнище?! Иначе наистина вие сте капка в морето в сравнение с чорбарите,но все пак сте се ползвали от привилегии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 хаха, поредния заблуден комплексиран буфер. Ботев е роден 1912, дълго преди комунизма да дойде на власт в БГ!!! Ботев е имал успехи преди 9-ти, след 9-ти и след 10-ти. Приеми го!!! А и естествено, че ще изпразним училищата след като децата в Пловдив са за нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Абе Tool да не са ти потрошили главата преди мача и ся да не можеш да мислиш трезво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 И стига сте плакали наляво и надясно,че на Пешо Стоянов и кмета им е втръснало от ваще ревльовци вече. само не знам кой са ревльовците тук. Вие само мрънкате и се оправдавате, а после ние сме били ревльовците Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ботев е роден 1912, дълго преди комунизма да дойде на власт в БГ!!! Поне да знаеше и историята си ама явно не си българин... Христо Ботйов Петков е български национален герой, революционер, гениален поет и публицист, роден на 25 декември 1847 г. (нов стил — 6 януари 1848 г.) в град Калофер в семейството на народния учител, книжовник и обществен деец, даскал Ботьо Петков и Иванка Ботева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ама че си оригинален! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Абе мисля си, че нашите съграждани са леко изнервени от факта, че с оглед: 1. Отборът, който имат 2.Новия им финансов благодетел 3. 70-годишнината им 4.Мултимилионния договор с Алианц те не могат да бият отбор, борещ се за оставането си в елита и разкъсван отвсякъде... А Чомаков си е локомотивец-той едва ли има пръст в "уреждането" на мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 хаха, поредния заблуден комплексиран буфер. Ботев е роден 1912, дълго преди комунизма да дойде на власт в БГ!!! Ботев е имал успехи преди 9-ти, след 9-ти и след 10-ти. Приеми го!!! А и естествено, че ще изпразним училищата след като децата в Пловдив са за нас. Заблудения си ти,ама вече колегата те поправи. А относно успехите ви преди 9ти съм писал. Другия път го прочети няколко пъти и тогава пиши. Абе Tool да не са ти потрошили главата преди мача и ся да не можеш да мислиш трезво? Мне. Няколко пъти се пробваха,неуспешно засега. само не знам кой са ревльовците тук. Вие само мрънкате и се оправдавате, а после ние сме били ревльовците Еми,ако беше реален х или загуба щеше да ме боли,но да е факт,обаче да опорочат и последното истинско дерби малко в повече ми дойде. А иначе е ясно,че все ще изгубим някой мач и 9г без загуба ще свършат рано или късно. За миналия мач е верно,че наще играят без мотивация както и последните няколко мача изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Поне да знаеше и историята си ама явно не си българин... само където става въпрос за ОТБОРА Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 А и естествено, че ще изпразним училищата след като децата в Пловдив са за нас. Без да искам да навлизам в такива ожесточени спорове ще ти кажа, че огромна част от децата са от Ботев не заради самия клуб и историята му, а защото това им се насажда в главите. Разни дядовци и бащи стари ботевисти им разправят как едно време бил велик отбор, но не гледат каква е кочина в момента благодарение на някои личности. Другата причина в момента да е модерно да си от Ботев е, защото от няколко години те са по-изстрадалия клуб и малките им фенове се чувствам мъченици по този начин. Това второто са си само мои бегли впечатления и не ангажирам никой с тях, но се позамислете и за него. А и толерираш ли подобно държание? Деца, които още не могат да говорят и пишат български да бягат от училище, за да гледат простотиите и "футбола" по българските стадиони? Аз честно казано мисля, че трябва да е забранено за лица под 18г независимо със или без придружител. Нямаш си представа как псува момченце, което ми беше не по-високо от кръста. Това според мен ще рече 3-4 клас....ако е нормално според теб на подобна възраст децата да могат такива неща....то затва и държавата ни е на тоя хал за съжаление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Без да искам да навлизам в такива ожесточени спорове ще ти кажа, че огромна част от децата са от Ботев не заради самия клуб и историята му, а защото това им се насажда в главите. Разни дядовци и бащи стари ботевисти им разправят как едно време бил велик отбор, но не гледат каква е кочина в момента благодарение на някои личности. Другата причина в момента да е модерно да си от Ботев е, защото от няколко години те са по-изстрадалия клуб и малките им фенове се чувствам мъченици по този начин. Това второто са си само мои бегли впечатления и не ангажирам никой с тях, но се позамислете и за него. А и толерираш ли подобно държание? Деца, които още не могат да говорят и пишат български да бягат от училище, за да гледат простотиите и "футбола" по българските стадиони? Аз честно казано мисля, че трябва да е забранено за лица под 18г независимо със или без придружител. Нямаш си представа как псува момченце, което ми беше не по-високо от кръста. Това според мен ще рече 3-4 клас....ако е нормално според теб на подобна възраст децата да могат такива неща....то затва и държавата ни е на тоя хал за съжаление... Ще псува ами . За кво му е тая уста ... Ти все едно падаш от Марс .Всеки решава сам съдбата си . То ако иска да си псува ще си псува и не на мач, ами на улицата или в тях дори ... Това нещо не може да се спре от някаква си забрана. А и ако има такава забрана и бг футбола ще отиде по дяволите. Едно още 30% от публиката като изчезне и всеки мач ще е като домакински на Славия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Изпуснахме буферите и това си е..как да не се ядосва човек,че ги смазахме и по терена и по трибуните,а пустата топка не влиза и не влиза.... Коплексарчетата-буферчета като са знаели как ще свърши мача,защо отидоха да го гледат? Когато долетя делтата,черно-белите фенове бяха като напикано мушкато,усетили коя публика направи по-голямо шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 само където става въпрос за ОТБОРА Ботев Ами тогава да научи българския език, защото отбор се създава, а не се ражда. Няма знмачение, писна ми да споря с комплексирани жълтури. Живи и здрави до есента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.