Runner Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Търся някой добър човек, разполагащ с такъв акаунт, през който да платя 22$. Предлагам 20% от сумата като заплащане срещу услугата, но може и да се договорим за повече, защото наистина много ми трябва това нещо. Ако се намери някой, който може да ми помогне, ще се разберем на ПМ, за какво точно става въпрос. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Аз имам PayPal Verified Account, но в момента не съм в БГ и едва ли ще ти свърша работа... *edit: ако е за ebay покупка - става и с БГ Visa Electron карта - но това естествено не важи ако търговеца е 'PayPal only'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 imam pay pal kaji kakvo ti trrqbva za6toto do sybota sym tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Благодаря много на Амиго, който ми помогна да си поръчам нужното! Благодаря и на sMARTBomber, за предложената от него помощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.