Jump to content
BulForum.com

Za Quest-ovete

Lil Scrappy

Recommended Posts

nqkoi da preporacha nqkvo novo adventure-che ?

i ochakva li se skoro nqkoi nov dobar quest ?

И аз т'ва питам. Без Мистовете и Schizm, че съм ги играл..нещо подобно на тях. Atlantis хубава ли е ?

• 2 weeks later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Позволете си лукса да се насладите (отново?) на безсмъртните класики от времето, когато хората още правеха адвенчърите с хъс и въображение и преди всичко, с чувство за хумор.

http://www.scummvm.org/

Нов енджин за всевъзможни операционни системи, който пуска всеки класически адвенчър, който си заслужава да играете. Освен тези на Sierra. :ph34r:

Незнам дали някой е писал в форума за това,но ТУК има чудесни преводи8 на български на няколко куеста!За сега съм изиграл Still Life и мога да ви кажа,че превода е страхотен.Надявам се и другите да са добри! :)

С огромно удоволствие ще се включа в превода на Monkey Island, ако са съгласни. Трудно се превежда хумор, но ще направя каквото мога, в името на "едното време"!

Незнам дали някой е писал в форума за това,но ТУК има чудесни преводи8 на български на няколко куеста!За сега съм изиграл Still Life и мога да ви кажа,че превода е страхотен.Надявам се и другите да са добри! :)

Дам знам за това начинание и съм много радостен,че има такива хора,въпреки че на мен не ми пречи да е на английски,но за някой хора това е голям проблем.Относно преводите,еми играл съм двете Syberia с бг patchov-е и мога да кажа,че са много добри.Също така е интерсно,че са се захванали да правят online списание - 1 брой тук

С огромно удоволствие ще се включа в превода на Monkey Island, ако са съгласни. Трудно се превежда хумор, но ще направя каквото мога, в името на "едното време"!
A като стана въпрос за The curse of Monkey Island не мога да я намеря никъде?Има някакви други части на Monkey Island в японския,но точно тази я няма.

Списанието е фантастично! Не бях очаквал толкова високо качество и добро съдържание.

Колкото до CoMI, преди време я бях свалил от data.bg, но харда ми гръмна и всичко се затри. А вече знаем как е data-та, така че остават торенти или муле. Надявам се, че хората от екипа ще могат да ми дадат целия текст в обикновен формат.

• 10 months later...

Пичове за сега съм пробвал тези Adventure: ( и ми допадат )

Atlantis Evolution (2004)

Beyond Good & Evil (2003)

Broken Sword: The Sleeping Dragon (2003)

Broken Sword: The Angel of Death (2006)

Dreamfall: The Longest Journey 2 (2006)

Egypt: Tomb of the Pharaoh

Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses (2004)

Fahrenheit / Indigo Prophecy (2005)

Grim Fandango (1998)

Monkey Island 3,4

Paradise Sokal (2006)

Runaway: A Road to Adventure (2003)

Runaway 2: The Dream of the Turtle (2007)

Return to Mysterious Island (2004)

Syberia 1,2

сега видях следния The Moment of Silence (2005) ако някой го е пробвал да споде ли да ли си заслужава

• 9 months later...

Нещо замря темата

никой ли не се заребява по някви Quest-ове

а и скоро ще излиза ли нещо добро някой знае ли ?

този сайт е добър вече има няколко превода на БГ за някои Adventure-Quest игрици

http://adventurescafe.com/

Аз лично чакам на Сокал творенията, защото съм му фен. Невероятен творец е според мен. Още със Syberia" - в далечната 2002 ме грабна, като гледам и новите игри, над които работи в момента - виждам, че няма да се разочаровам и че си заслужава чакането.

Сайта е много добре направен, наистина. Благодаря ти Scrappy.

Останете със здраве!

Може да пробвате пенумбра , играта е смесица от стилове , но иска мислене , а има и малко екшън ... все пак е ужаси и трябва да изкача нещо от тъмния ъгъл в другия край на тунела .

Иначе по мъст се зарибих като пробвах демото преди много време , което беше публикувано от пц мания .

И все се чудя що не изкача по нещо страшно в мъст и без това обстановката като цяло вкарва известна доза параноя , просто те предразполага към такъв тип игра .

За сиберия няма какво да кажа , пак е бях видял в един от дисковете на това списание , но нещо не ми хареса особенно и все пак като куест игра беше много добре замислена .

Абе чудя се няма ли да излиза някво мелезово заглавие , да има малко ужаси , адвенчър , куестове като цяло и да има над какво да ми пуши главата .

Такива еднотипни игри , само задачи да изпълняваш за да разгадаеш загадката и да видиш каква е истината не са ми от най-любимите .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...