liquid Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 nqkoi da preporacha nqkvo novo adventure-che ?i ochakva li se skoro nqkoi nov dobar quest ? И аз т'ва питам. Без Мистовете и Schizm, че съм ги играл..нещо подобно на тях. Atlantis хубава ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Atlantis хубава ли е ? atlanitisite са куку-руку игри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Позволете си лукса да се насладите (отново?) на безсмъртните класики от времето, когато хората още правеха адвенчърите с хъс и въображение и преди всичко, с чувство за хумор. http://www.scummvm.org/ Нов енджин за всевъзможни операционни системи, който пуска всеки класически адвенчър, който си заслужава да играете. Освен тези на Sierra. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Незнам дали някой е писал в форума за това,но ТУК има чудесни преводи8 на български на няколко куеста!За сега съм изиграл Still Life и мога да ви кажа,че превода е страхотен.Надявам се и другите да са добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 С огромно удоволствие ще се включа в превода на Monkey Island, ако са съгласни. Трудно се превежда хумор, но ще направя каквото мога, в името на "едното време"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Незнам дали някой е писал в форума за това,но ТУК има чудесни преводи8 на български на няколко куеста!За сега съм изиграл Still Life и мога да ви кажа,че превода е страхотен.Надявам се и другите да са добри! Дам знам за това начинание и съм много радостен,че има такива хора,въпреки че на мен не ми пречи да е на английски,но за някой хора това е голям проблем.Относно преводите,еми играл съм двете Syberia с бг patchov-е и мога да кажа,че са много добри.Също така е интерсно,че са се захванали да правят online списание - 1 брой тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 С огромно удоволствие ще се включа в превода на Monkey Island, ако са съгласни. Трудно се превежда хумор, но ще направя каквото мога, в името на "едното време"!A като стана въпрос за The curse of Monkey Island не мога да я намеря никъде?Има някакви други части на Monkey Island в японския,но точно тази я няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Списанието е фантастично! Не бях очаквал толкова високо качество и добро съдържание. Колкото до CoMI, преди време я бях свалил от data.bg, но харда ми гръмна и всичко се затри. А вече знаем как е data-та, така че остават торенти или муле. Надявам се, че хората от екипа ще могат да ми дадат целия текст в обикновен формат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 М'да, добро е списанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 Пичове за сега съм пробвал тези Adventure: ( и ми допадат ) Atlantis Evolution (2004) Beyond Good & Evil (2003) Broken Sword: The Sleeping Dragon (2003) Broken Sword: The Angel of Death (2006) Dreamfall: The Longest Journey 2 (2006) Egypt: Tomb of the Pharaoh Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses (2004) Fahrenheit / Indigo Prophecy (2005) Grim Fandango (1998) Monkey Island 3,4 Paradise Sokal (2006) Runaway: A Road to Adventure (2003) Runaway 2: The Dream of the Turtle (2007) Return to Mysterious Island (2004) Syberia 1,2 сега видях следния The Moment of Silence (2005) ако някой го е пробвал да споде ли да ли си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Нещо замря темата никой ли не се заребява по някви Quest-ове а и скоро ще излиза ли нещо добро някой знае ли ? този сайт е добър вече има няколко превода на БГ за някои Adventure-Quest игрици http://adventurescafe.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Майко мила! Сайтът е убийствено добър! Ще пиша на екипа, браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Аз лично чакам на Сокал творенията, защото съм му фен. Невероятен творец е според мен. Още със Syberia" - в далечната 2002 ме грабна, като гледам и новите игри, над които работи в момента - виждам, че няма да се разочаровам и че си заслужава чакането. Сайта е много добре направен, наистина. Благодаря ти Scrappy. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Може да пробвате пенумбра , играта е смесица от стилове , но иска мислене , а има и малко екшън ... все пак е ужаси и трябва да изкача нещо от тъмния ъгъл в другия край на тунела . Иначе по мъст се зарибих като пробвах демото преди много време , което беше публикувано от пц мания . И все се чудя що не изкача по нещо страшно в мъст и без това обстановката като цяло вкарва известна доза параноя , просто те предразполага към такъв тип игра . За сиберия няма какво да кажа , пак е бях видял в един от дисковете на това списание , но нещо не ми хареса особенно и все пак като куест игра беше много добре замислена . Абе чудя се няма ли да излиза някво мелезово заглавие , да има малко ужаси , адвенчър , куестове като цяло и да има над какво да ми пуши главата . Такива еднотипни игри , само задачи да изпълняваш за да разгадаеш загадката и да видиш каква е истината не са ми от най-любимите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Nibiru е добра игра, Tunguska също. Това от сравнително по-новичките заглавия. За старото, положението е ясно - http://www.scummvm.org/compatibility.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.