Krasi Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Има ли някой Quest на български за хора дето не знаят английски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Има ли някой Quest на български за хора дето не знаят английски Имаше един Джаз и Фауст ма на мен не ми хареса. http://warez.ru:8081/gamez2/Jazz.And.Faust.BG/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Има ли някой Quest на български за хора дето не знаят английски Скоро ще излезе на български и Midnight nowhere - пак куест на български. До момента е излязла само на английски и я има на вареза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Jazz i Faust smuche iaica. Dano napraviat neshto po-snosno na rodnia ezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Благодаря за насочването. Търся на български заради дъщерите си, макар да им набивам в главите да учат английски. Единствената игра която им намерих е Quest for glory 3 от диск към някакво списание беше, ама май не преведена както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 28, 2004 Author Share Posted April 28, 2004 Nqkoi shte pomogne li za igrata Grim Fandango vaprosa e kakvo trqbvashe dapraq pri strelkata koqto se varti i seki pat ti pokazva razlichni posoki [v gorata] pomna che se otvarqshe nqkakav otvor posredata no nepomna kak se praishe PLS Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Dokolkoto si spomniam vinagi sledvash strelkata koiato te vodi v razlichni tuneli no v kraina smetka vinagi sochi i sredata. Nameri tymno petno niakade v centyra i zabuchi tam znaka sys strelkata. Triabva taka da se otvori...pone taka pomnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 taka iskam da pomolq horata koit sa igrali pove4eto ne6ta i gi 4atkat da mi preporu4at quest s niski iziskvaniq[az sum s 700 128 ram voodoo3] i da ne e pove4e ot 400 mb... 6te sum vi mnogo blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Starite i malki questove kato Day of the Tentacle i Legend of Kyrandia naprimer 6te ti svyr6at rabota a i te sa si edni ot nai dobrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 razbrah te.. ama az pitam za ne6to koeto ima v wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 уфф дано в скоро време ми мине мързела та да кача The Day Of The Tentacles и още доста adventures(едно време така им викахме на тия игри) от този период: Beneat A Steel Sky, I Have No Mouth And I Must Scream и още, и то "full talkie" версиите.А през това време може да цъкате Sam And Max: Hit The Road и Grim Fandango. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 eiiiiiiiii twa i have no mouth but i must scream e super ludooooooooo ako go ka4i6 6te sum ti mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 момчета, още в началото на темата се говори за играта Myst ІІІ: Exile. какво става с не? на warez има само 2-и и 3-и диск. какво ще кажете за играта Runaway A Road Adventure? някой има ли впечатления? а нещо новичко да е излизало в този "западащ" жанр? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 момчета, още в началото на темата се говори за играта Myst ІІІ: Exile. какво става с не? на warez има само 2-и и 3-и диск. какво ще кажете за играта Runaway A Road Adventure? някой има ли впечатления? а нещо новичко да е излизало в този "западащ" жанр? Дам имаме, графиката й прилича на отвратително НЕ-оптимизирам ФЛАШ!?! Направо отвратителна история, загадки, диалози, АНИМАЦИЯ (май некви диваци са я правили), да не говорим че на ЦД3 към края, играта гърми и така и не научих долбоко филосовският й замисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 25, 2004 Author Share Posted June 25, 2004 imam zapitvane za JACK THE RIPPER nqkoi moje li da mi kaje da li si zaslujava tova predlojenie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Започвам качването на едно култово заглавие - Gabriel Knight 2: The Beast Within. Предполагам всички познавате поредицата и главния герой, който ми е адаш по инициали...но за незнаещите...малко предистория. Първата игра Gabriel Knight: Sins of the Fathers ни отвежда в New Orleans и се разказва за сблъсъка на GK (леко писател, който държи малка книжарница) с едни вуудуу убийства в града, които го отвеждат до съдбата на семейството му, каквато пичът не е и подозирал. В крайна сметка играта завършва в имението Ritter в Германия, откъдето е семейството на GK. Втората игра (до скоро изключително трудна за намиране в интернет и поради одавнашното си излизане почти неиграна в България) се развива в Германия малко след края на първата и се разказва за това, как GK трябва да поеме съдбата на пазител на местността Ritter като Schattenjagger (ловец на сенки). Преди някоя и друга година излезе и трета игра за GK, която можете да намерите на warez-а и която се разправя за друга мисия на GK малко странична вече имаща общо с Темплиерите и Светия Граал. Та за GK2 - играта е на 6 диска и не знам, кога ще стане качването, но когато стане... Поради големината си (по нейно време игрите бяха по 30МB максимум) и задната дата на издаване беше много трудно да се намери. И съответно много малко хора са я играли. Въпросът, защо е толкова огромна, има своя логичен отговор - по едно време стана модерно да се правят игри с много директни видео кадри и да им викат игра-филм. Така се появиха Black Dahlia, Phantasmagoria 1, 2, GK2. Всичките от сорта на 6-8 диска. Качеството на GK2 е революционно за времето си...за сега...става. Аз тъкмо съм я почнал и изглежда много добра. Надявам се да има и други фенове на серията. И една препоръка - изиграйте първо GK1 и после се захващайте. Аз така почнах GK3, но я спрях, за да си изиграя първо 2ката. Така е по-сладко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Започвам качването на едно култово заглавие - Gabriel Knight 2: The Beast Within.<{POST_SNAPBACK}> хиляди благодарности от мен. радвам се много че има хора който все още качват хубави и стари куестове. да се надявам че ще видя тука и други стари хитови заглавия който никъде не мога да ги намеря, например: ARE YOU AFRAID OF THE DARK:THE TALE OF ORPHEO’S CURSE 1CD BLADE RUNNER 4CD CYDONIA (LIGHTBRINGER) 5CD/DVD DRACULA UNLEASHED 6CD/DVD GAG:THE IMPOTENT MYSTERY 2CD HARVESTER 3CD NIGHTLONG:UNION CITY CONSPIRACY 3CD RING 1:THE LEGEND OF THE NIBELUNGEN 6CD/DVD RIPPER 6CD TEX MURPHY:OVERSEER 5CD/DVD и доста други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Препоръчайте ми някои 2D куестове,които сте играли и са ви харесали Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Препоръчайте ми някои 2D куестове,които сте играли и са ви харесали <{POST_SNAPBACK}> Maniac Mansion 1, Day of The Tentacle (MM2), Monkey Island seriite , Legend of Kyrandia 1 2 и 3 - има още доста ... но като цяло тези са едни от най-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Препоръчайте ми някои 2D куестове,които сте играли и са ви харесали <{POST_SNAPBACK}> Full Throttle, Loom. Общо взето на Lucas куестовете според мен са най-балансирани, не с някакви идиотски пъзели. От другите виж дали ще намериш Space Quest 5, Rex Nebular, Conquiest of the Long Bow. Може да се пробваш и на Leisure Suit Larry сериите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Maniac Mansion 1, Day of The Tentacle (MM2), Monkey Island seriite , Legend of Kyrandia 1 2 и 3 - има още доста ... но като цяло тези са едни от най-добрите <{POST_SNAPBACK}> Full Throttle, Loom. Общо взето на Lucas куестовете според мен са най-балансирани, не с някакви идиотски пъзели. От другите виж дали ще намериш Space Quest 5, Rex Nebular, Conquiest of the Long Bow. Може да се пробваш и на Leisure Suit Larry сериите. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 nqkoi da preporacha nqkvo novo adventure-che ? i ochakva li se skoro nqkoi nov dobar quest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 nqkoi da preporacha nqkvo novo adventure-che ?i ochakva li se skoro nqkoi nov dobar quest ? <{POST_SNAPBACK}> MYST 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 А някой да има демото на мист 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Тръпки ме побиха. edit: Google edit2: Малко screenshots DEMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.