Jump to content
BulForum.com

Za Quest-ovete

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

ACHE: Няма проблеми - сваршихме поне работа. Може да са я местили, когато си я търсил и за това да не ти е изписало къде се намира.

(оффтопик) GeorgiK Не, не е за натриване на носа. Не съм го писал заради това. И наистина съм забелязъл, че като се премести нещо от ФТП-то в другите директории, в Сърч-а не се появява - веднага. Същото е и като се качи нещо - не можеш със сърч да го намериш, докато не мине известно време. Може би furiozo най - добре може да ни обясни защо е така. Важното е, че играта се намери и ще се цъка. И аз не съм безгрешен. Далеч съм от тази мисъл.

ACHE ако съм те обидил - то тогава Sorry. нищо лично!

Nqkoi shte pomogne li ??? Stignaalsam misiqta sled jenata !!!!Znachi vlizam s Picha v peshterata i tam onia dqdo umira tam kopraq nachi chupa mashinata zimam losta za vratata i mesta sled tova sandaka v drugata staq i se kachvam v onia prosep i tam ima neshto koeto e mnogo visoka i neshte dago zeme nito dago butne otivam vanka i ima edin golqm skelet na drakon i vatre sas lupata se opitva da zapali no kazva che mu trqbva gas maiche a priatelq mu go chaka otpred s nqkav jip

PLS koito moje da pomaga

абе я кажете има ли някой проблеми с Broken Sword 3... при мен както си играя и бам.. син екрам и РС-то се рестартира... басии... тва ми се случи няколко пъти :(

Awe xora toku shto zex da sakam Myst 3 znachi nqkoi shte mi pomogneli kak trqbva da naredq onia topcheta koito se vartqt v krag i nqkav chasovnik ima nad tqx mai (oshtesam v nachaloto no sq pochvam ) PLS

Аз имам скица на тази твоя загадка - докато играх играта си водих записки, но не си спомням точно кое как беше - мога да ти кажа как се нареждаттопчетата, ако искаш. Има и някакви слонови кости - поне така съм писал. Помъчи се още малко. Не е толкова трудно. Успех!!! ;)

Awe xora toku shto zex da sakam Myst 3 znachi nqkoi shte mi pomogneli kak trqbva da naredq onia topcheta koito se vartqt v krag i nqkav chasovnik ima nad tqx mai (oshtesam v nachaloto no sq pochvam ) PLS

ia dai pove4e info kade si ,za6toto ne se se6tam za koi top4eta govori6(moje bi onezi v kulite :confused )

aham iasno Ami to 6te ti go kaja no neznam dali 6te stane,za6toto za vsiaka igra moje da e razli4no,zatova pyrvo vlez v kulata koiato e v stredata na sveta v koito si.Tam pod asansjora(v kulata) ima edni 6turotii - v edna kniga pi6e(po to4no e narisuvano) kak da se opravi6 s tiah ,sled tova se ka4va6 v kulata i tam 6te razbere6 mnogo lesno kak re6i6 zagadkata s top4etata koito 6te nameri6 i na o6te 2 mesta(te tam sa i knigite za drugite svetove) ina4e igriata e mnogo zaribiava6ta .I az na neia djatkam sega ,ve4e dva ot svetovete gi minah.

p.s. i vse pak probvai - nai vatre6noto top4e na 9 4asa,malko po van6noto na 6 4asa, o6te po van6noto - mejdu 3 4asa i sledva6tata linia koito e po nadolu(posredata mejdu tezi linii) i nai van6noto - mejdu 12 4asa i predi6nata linia koito - e otliavo(pak v sredata mejdu tiah)

хаха хора Myst 3 Rulez :) аз я играх преди известно време с един приятел ;)

да ви кажа за 2 дена я изиграхме... 2 дена по 8+ часа пред PC-то ...

DaSlayer: Стига де, оставете го малко да се помъчи - това не е решение, играта не е толкова трудна. Nax е много прав - ако си играл такъв тип игри, много лесно ще ти е. Всичко е въпрос на логика!!!!!!!

G-Unit не се предавай - не отваряй този "скверен" сайт със солюшъна и скрииншотове-те. Концентрирай се и играй!!!!! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...