Jump to content
BulForum.com

Za Quest-ovete

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Айде и аз да се намеся в разговора ви....

За The Great Ship мога да кажа само едно нещо - НЕ ГО ТЕГЛЕТЕ (освен ако не сте с много бърза връзка и няма какво друго да си дръпнете). Играта е доста слаба както от към gameplay, така и от към графика. Загадките са доста глупави (къде логични, къде без всякакъв смисъл). Просто глупава игра..... Пък и е доста кратка.....

При Schizm нещета са малко по-различни. Като графика играта пак си издиша... Загадките обаче.... Ех, загадките.... Повечето от тях са много, ама много, сложни - на места избиват на чиста физика и математика - просто в един момент ти писва (все пак не е много приятно с часове да киснеш на един пъзел, само защото не знаеш формула)... Но все пак тя не е толкова зле и може да се играе (за разлика от горната игра).

Хм.... относно Gabriel Knight 3 Георги знае, че ми е голяма злабост (все пак ми е любимата игра). Мога да ви кажа аз какъв проблем имах с моята версия (не е същият, но може и тази да го дава, след преоволяване на въпросната грешка). След като направя пълна инсталация (другите е просто безсмислено при пиратската версия) и пусна играта се появява надпис Please Insert CD 1. Оказа се, че просто трябва да копирам съдържанието на дата директорията от първия диск в тази на играта и проблема се оправи (в случай, че се сблъскате де). А иначе за самата игра - СУПЕР ЯКА Е!!!!! Дори да знаеш какво да правиш пак не можеш да я свършиш за един ден и освен това е с интересна история и увличащи пъзели и загадки..... (А и тия точки, колко пъти съм я преигравал да хвана максимума, но три точки е най-малкото, което ми е оставало).

Off Topic: Гошо качих солюшън за Neverhood, сега пиша за Sanitarium, която се оказа изключително яка игра......

DaSlayer

Gabriel Knight 3 ot wareza lisi e drapnal ???

Ako beshe kazal po rano nqmashe da e puskam dase svalq Zelenhgorm The Great Ship no sled malko shte se svali final CD i shta neshta shte vida zakvo staa vapros taq igrisa

Не, аз съм си я купувл още като излезе... а после дадох 20 лева и си я взех от пулсар на оригинал.........

Иначе това на The Great Ship се явява нещо като първа част... Авторите обещават и втора, ама като гледам какъв успех е имала първата, май няма да има втори епизод... (но то и по-добре) :D

Аз имам SCHZIM изцяло на Български.. Ако този който е на warez'a е на Английски кажете да го upload'на БГ версията.. Поне според мене играта е много яка.. за истински маняци на куестове :)

warezBG

Ti xubavo e imash no e mnogo CD-ta otkazax se ot taq igra

Zex da darpam drugi Quest-cheta ot drugi saitove

To se e vidqlo che skoro v Wareza nqma dagi ima tezi igri koito mi trqbvat!

Nemie qsno kak moje oshte da e nqma vWareza Lord of The Rings:Return of The King i oshte nqkoi dobri zaglavia!

Нещо оплакваш ли се или така ми се струва ? Що не ги качиш ти например тея игри ? Или много е трудно ? Като дръпнеш от другите сайтове куестчетата качи ги на уареза за да не се чудиш друг път що ги няма и тях. Баси още малко и някой ще вземе да се скара на тея дето качват :pirate

KILLERINCHO

Ne se uplakvam ;) !

Prosto se chuda!!! Se pak zaglaviata sa chakani ot mnogo xora pak shte dam za primer Return Of The King ot veche ima xora koto sa e prevartq li veche!!!!

Ako bqx s barza vrazka vanka nqmashe da ima nikakvi pr. sled kato drapna daden file dago kacha vednaga v Wareza!!!

Shte pochna da darpam i 3-te CD-ta na Return Of The King i kato e gotova i ako oshte e nqma v Wareza s udovolstvie shte e kacha !!!

Аз имам SCHZIM изцяло на Български.. Ако този който е на warez'a е на Английски кажете да го upload'на БГ версията.. Поне според мене играта е много яка.. за истински маняци на куестове :)

Koe e na balgarski? Subtitrite govoreneto q kaji po podrobno che mi e mnoo merak da q igraq ama ako naistina e 100% na bg shte e super da q kachish ama ako samo subttitrite sa na buglarski...az ne q iskam pishi da znam

Еми по принцип SCHZIM е със субтитри.. и всичко останало като предмети и т.н. си е преведено на Български.. Ако имате мерак ще я пусна за ъплоад.. А скоро от мене очаквайте u Silent Hill 3 CD ver. x5 диска B)

Nqkoi moje li da keje dali e darpal Monkey Island 3 i ako go e darpal dali misli che tazi igra ima niakakav nachin da se razarhivira...zashtoto spored mene e precakana ot vsqkade....Ako nqkoi se e spravil s neq neka mi pishe kak za si e napravq i az... :confused

за quests най готини са от серите zelda за snes и n64 но като се замисля и за

pc има едно готино rpg наречено grandia на sega a имам една молба към вас

за sega saturn наподобитела има 2 страхотни rpg(quests) panzer dragon saga и

shining force 3 търса ги под формата на zip,exe

на тази станица можете да видете intro от тях:

http://www.litespeedcomputers.com/sx/

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

warezBG

Za Broken Sword 3: Sleeping Dragon veche e ima samo ostava nqkoi dae kachi v Wareza :D

A za Syberia 2 veche nesam sigoren koga shte izliza nqkoi kazvat nachaloto na 2004 a drugi kraq na taq godina !!!

някой спомена Gabriel Knight III... вчера си го свалих и върви без проблеми :)

просто видите ли .img файл първо бърн и после плей :)

а бтв имат ли връзка трите Broken Sword игри (освен героите) щото аз сега почвам единицата а двойката я няма никаде :(...

Nax

As bqx pital za neq no sorry za tapia vapros no iskash da kajesh s tova Burn che shte trqbva dasi gi zapisha IMG File-ovete na diskove zada moga da igraq igrata ???

Inache igrata kak e dobra li e Gabriel Knight III ???

A shto se otnasq do Broken Sword 3: Sleeping Dragon nesam igral nikoq chast no novata shtesie drapna vednaga kato se poqvi !!!

Eh Nax-eee pak si slushal... I az ia svalih bez problem, i az ia zapisah bez problem, i az ia install-irah bez problem. Samo che...(goliamoto samo che) kato pusna igrata i dava Fatal Unknown Exception(tva e tochnoto predi go biah sgreshil). I nikvi crack-ove ne mu vliaiat...

ъъъ аз използвам един RW диск :) бърнвам си играта и после си я рип-вам на ISO (странно защо ли) и нямам никви проб не хабя CD-та... а играта е супер ъъъ ако мога да кажа супер след като съм играл към 10мин ;)...

а за проблема на GeorgiK нямам отговор... може би и ти трябва да ползваш RW дискове :P

V momenta naistina ima Broken Sword 3 The Sleeping Dragon no tq e samo za XBox.Oficialnata data na koqto shte izleze igrata za PC e: 17.Nov.2003. Malko ostava :P.......no opredeleno shte triabva da pochakame zashtoto nali sled tva niakoi shte triabva da e kachi....... B)

Xora veche e ima v Wareza Broken.Sword.3.The.Sleeping.Dragon !!!

Edno zaglavie predpolagam chakano ot mnogo xora igrata kazvat che e bila Perfekt-na i skoro shte usetim i nie tozi besen Quest !!!

I mnooo Tenks na Furiozo zadeto e kachi !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...