Fibaman Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 => Mission: Impossible III (2006) IMDb За качеството няма да говорим ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 ами гледах рекламата и изглежда зарибяващ а като се има предвид че миналите епизоди ме кефят със сигурнаст ще гледам и този.мисля обаче да го изчакам да излезе на по добро качество...пък още няма и субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Качеството е уникално просто думи няма =] не си струва да се гледа с такова качество..като го оправят и ъпнат субс тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 mnogo me kefite kato po4nete s takiva topici....nqma subs....ka4estvoto e kofti....mi mnogo qsnoooo! onq den izlezna kak iskate da e....koito se zaribqva po ek6yni 6te otide na kino da go gleda 6toto to zreli6tnite filmi sa za kinoto....kajete ne6to ako ste 4uli za filma a ne prazni prikazki....kato naprimer 4e rejisiora e sy6tiq koito e napravil armagedon navremeto s brus uilis...aide sys zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Единственото, което ме кефи от поредицата, е саундтракът на Металика към 2-та част . Тоя филм изобщо не го харесвам, пък и Том ме дразни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 Преди малко гледах филмчето на кино и какво да кажа ... не беше лошо , тук-там има някакви измишльотинки ама във всеки филм има такива Не съжалявам , че съм дал 4 левчета за билета (повече от 4 лева защото не броя пуканките ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Единственото, което ме кефи от поредицата, е саундтракът на Металика към 2-та част . Тоя филм изобщо не го харесвам, пък и Том ме дразни... На Limp Bizkit е саундтракът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Саундтрака включва изпълнения както на Бизкит, така и на Металика(I Disappear се казва песента и верно е мн здрава). Хубавото на модерните екшъни е, че дават поводи за правенето на тежка музика(примерно туумб рейдерите си заслужаваха само за саундтраците също) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 много добро филмче хареса ми.заслужава да се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Добро ама гачали 2-ката беше по добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 gledah filma na kino i mi haresa dosta ama na mesta be6e taka neskoposano otrqzan 4e 4ak si pomislih tiq za malumni li ni imat?! edva li sam propusnala mnogo ot tova koeto be6e otrqzano i ne vidqh problema e 4e ne sam gledala prednite 2 4asti za koito 4uh samo 4e vtora bila nai-qka....taka li e?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Super ТЪП! Направо съжалявам ,че го гледах Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Ами екшън като екшън. Историята е от изтъркана по-изтъркана, ефектите бяха сравнително скучни, а някои сцени пък смешни (пичката за 1 път взима пистолет, ама е по-точна от дългогодишен ветеран от ФБР). Сериозно, трябва някаква революция на жанра, защото почна да дълбае на едно и също място от доста време. Колкото и да не ми е приятно да го кажа, сега е ерата на драмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Ами екшън като екшън. Историята е от изтъркана по-изтъркана, ефектите бяха сравнително скучни, а някои сцени пък смешни (пичката за 1 път взима пистолет, ама е по-точна от дългогодишен ветеран от ФБР). Сериозно, трябва някаква революция на жанра, защото почна да дълбае на едно и също място от доста време. Damit bin ich einverstanden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.