chochosan Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 da ima nqkakuv site koito moje da resolve-va ip-ta? kak moga da razbera koi e 217.10.242.124? Abe ima tuk edin pich moje i poveche da sa koito uploadvat zarazeni failcheta s troqnski koncheta - W32.Welchia.worm maskira se kato DLLHost.exe i W32.BlasterC.worm maskira se kato mslaugh.exe ili teekids.exe i kato se startira troqnskoto konche uploada mi skacha kato lud s po 15k, i sum siguren che e bilo ottuk zashtoto upload 15 imam samo vuv vutreshnata mreja na EK, veche gi mahnah i si slojih firewall ama nqkoi postoqnno puska probe za backdoor/subseven trojan horse ili portal of doom trojan horse. Ta moga li da razbera koe e tova kopelence po ip-to i da otida vkushti da mu izviq ruchichkite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 da ima nqkakuv site koito moje da resolve-va ip-ta? kak moga da razbera koi e 217.10.242.124? Abe ima tuk edin pich moje i poveche da sa koito uploadvat zarazeni failcheta s troqnski koncheta - W32.Welchia.worm maskira se kato DLLHost.exe i W32.BlasterC.worm maskira se kato mslaugh.exe ili teekids.exe i kato se startira troqnskoto konche uploada mi skacha kato lud s po 15k, i sum siguren che e bilo ottuk zashtoto upload 15 imam samo vuv vutreshnata mreja na EK, veche gi mahnah i si slojih firewall ama nqkoi postoqnno puska probe za backdoor/subseven trojan horse ili portal of doom trojan horse. Ta moga li da razbera koe e tova kopelence po ip-to i da otida vkushti da mu izviq ruchichkite ? Koplenceto e 217-10-242-124.inetclub.evrocom.net Dano pomogna Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Pishi (obadi se) na adminite, tova im e rabotata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 I az predi stradah ot takiva ataki ot mrejata na EK i sega firewalla mi e naglasen dobre i gi spira. Za sait za resolve - msv.dk (ima i dosta drugi Tools). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 ... veche gi mahnah i si slojih firewall ama nqkoi postoqnno puska probe za backdoor/subseven trojan horse ili portal of doom trojan horse. ... Sviknete s misalta, che neta ne e tolkova priatno i spokoino mestence - ima vsikakvi cherveicheta, scriptcheta, loshi momchenca i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 10, 2003 Author Share Posted November 10, 2003 ama e mega nahalno tova da uploadvash zarazeni failove tuka i posle da teglish ot pctata info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 10, 2003 Author Share Posted November 10, 2003 da imate ideq kak da si zatvorq port? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Nqkaded iz foruma 4etoh kak se zaatvarqt portove 4rez zone alarma. Stav6e duma za 135, 137-139...No kato probvah da vidq kakvo e polojenieto s moq se okaza 4e sa zatvoreni Ina4e prez Program Control ->Programs->Options moje da zadade6 portovete za vsqko jivotno, koeto se probva da izleze ot PCto ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=3694 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 10, 2003 Author Share Posted November 10, 2003 abe az si napravih scan na portovete i se okaza samo edin otvoren ama kato go zatvorih i mi sekna vruzkata kum evrocoma tova vuzmojno li e:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Vazmojno e! Ako ima6 dobar fireware to moje da si ostavi6 otvoreni nqkoi ot tqh! ftp-data 20/tcp # File Transfer [Default Data] ftp-data 20/udp # File Transfer [Default Data] ftp 21/tcp # File Transfer [Control] ftp 21/udp # File Transfer [Control] http 80/tcp # World Wide Web HTTP http 80/udp # World Wide Web HTTP hosts2-ns 81/tcp # HOSTS2 Name Server hosts2-ns 81/udp # HOSTS2 Name Server Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 10, 2003 Share Posted November 10, 2003 Kogato zatvarqsh portove, triabva da znaesh che te rabotqt po dvoiki. T.e. ima Source i Destination port. Na teb v povecheto sluchai e vajno da si zabranish Destination portovete 80,81,135,137-139, 5000, 1900, 8080 i o6te nqkolko, saotvetno kogato Destination e tvoia computer (v zonealarm - My Computer). Ako po pokazania nachin v Zonealarm zabranish i drugite portove osven 135 (kakto sym pokazal) estestveno nqma da bachka warez-a i drugi raboti, kogato gledash sait lokalnia ti port moje da e vseki nad 1024, a destination-a e 80, ili 8080(1), 81 za wareza i nqkoi drugi. Zatova osven 135,137-9, ostanalite gi zabrani samo kogato sa Destination i Destination-a e tvoia pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.