FuRI0uSss Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 але хора ще си зиам скейт .ама някои казват да си зема парво някаф за 20 кинта докат са нау4а вие о ша казете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Има тема за скейтове , пиши там , т`ва не ти е play.evrocom.net да правиш тема за всичко , иначе и аз съм ти го казвал поне 100 пъти , вземи си някъв евтив в началото , щото ако паднеш и счупиш скъп скейт ще те е много яд , познавам те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Абе скейт не се чупи толквоа лесно,ама ти препоръчвам някой по-евтин за начало,че не се знае кога ще ти мине мерака Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarow Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Da ti kaja i az sq 6te se u4a da karam sk8 i e hubavo da ne si zeme6 nqkyv mn evtin, ako moje6 da nameri6 nqkoi vtora upotreba 6te ti e perfectno. 6toto teq deto sa ot 20 lv ne stavat za ni6to i ne moje da se kara s nego. Ako se interesuva6 pove4e poseti s8 foruma http://skateforum.bo.nu/ vij go moje6 da si otgovori6 na nqkoi vyprosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 направи си сам даска....купи си от някаде дарво и отиди някаде да ти я оправят смисал да ти я оформят....след тва можеш да си земеш части втора употреба...според мен ще ти излезе по евтино а пак така като си земеш в начало нов кат отидеш да караш кат те видат кав си дребен с як скеит и секи щи се изреди те пита мои ли да го пробвам и т.н....и после скеита за един ден ще стане на лаино Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 направи си сам даска....купи си от някаде дарво и отиди някаде да ти я оправят смисал да ти я оформят....след тва можеш да си земеш части втора употреба...според мен ще ти излезе по евтиноа пак така като си земеш в начало нов кат отидеш да караш кат те видат кав си дребен с як скеит и секи щи се изреди те пита мои ли да го пробвам и т.н....и после скеита за един ден ще стане на лаино A ти случайно запознат ли си как се прави дъска?За информация дъската представлява 7 пласта(стандартната) фурнир,слепени със специално лепило(или смоли някакви не съм сигурен),пресеовани на преса с настиск от няколко тона.Материал в Пловдив неможеш да намериш.Ако беше толквоа лесно да си направиш дъска щеше всеки да си прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 A ти случайно запознат ли си как се прави дъска?За информация дъската представлява 7 пласта(стандартната) фурнир,слепени със специално лепило(или смоли някакви не съм сигурен),пресеовани на преса с настиск от няколко тона.Материал в Пловдив неможеш да намериш.Ако беше толквоа лесно да си направиш дъска щеше всеки да си прави. на мен много хора са ми казвали че може може и да е вазможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 на мен много хора са ми казвали че можеможе и да е вазможно То е възможно.Но едва ли всеки има преса,калъп,лепила,материал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakbroke Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Купи си от тея по 70-80 кинта, щото не се знае кога ше ти умръзне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 аз сега карам един от 28 кинта и е много здрав имам го от 08.10.2004 и единствено отдолу е одраскана дъската иначе е мн здрав хвърлял съм го ритал съм кво ли не съм го правил ама е жив Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 дай да направя едно olie и ще видиш че няма да издържи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 е да то и аз мога да се хвърля върху ск8та и да се чупи то е лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 съгласен съм с братчеда Pesho93 ако още не си си купил зимай 20 кинта и радвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 дай да направя едно olie и ще видиш че няма да издържи ти не можеш оли няма да го чупиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emsi Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Купи си от тея по 70-80 кинта, щото не се знае кога ше ти умръзне Каде ги продават такива за по 70-80 лева ? иначе съм навитак,някой ако предлага втора рука,сносен,да казва.аз също търся някъф,обаче кокото да се науча да прая ollie и kick-flip,после може да си взема нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxtera Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 абе умници къв е смисала от тия по 20лв..човек не си взимай такъв нищо няма да можеш да правиш тва като си купи някав за 70-160лв да не би после да го хвърли бе!? Може да го продаде примерно ако не е за него този Спорт.Аз сега ще си взимам един втора ръка много як и имам такъв от тия за 22лв и мога да ви кажа,че е страшен боклук!Затова търси скейт втора ръка и да е хубав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.